- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.881
ben maya saçmalığına inanmıyorum.21 aralık gün geldi geçiyor hani bi nane yok.
tablet büyükse 1000mg.lıktır. o da siler süpürür
yaptıkları tutmayınca hesap hatası 10 sene sonra... ve daha böyle kandırmacaları sürüp gidecek ...boş verin biz hoş sohpetimize bakalım.Canım tabiki inanma , Daha alametlerin küçüğünü gördük Allah in taktırine göre yaşıyoruz böyle saçmalıklar hep oluyo . .
deme kız öyleYok bebeğim yağ bezesi değil galibasizin komşu benim kafadan
depremd insan kendini kaybediyor. mantık devre dışı.ama abartıp balkondan aşağı atlamak kalıcı hasar vermiş
Biraz büyük elime geçen hapı içiyorum bak reçeteye bile bakmadım ki
oda güzelmiş ben en çok wc de yakalanmaktan korkuyorum
kızlar hatırlıyormusunuz 2000 yılına girecegimiz senede aynı şey söylenmişti..küçüktük o zaman kuzenimle habire sarılıp vedalaşıyorduk akıl işte
yalnız iyileştim diye yarım bırakma tamamen bitir kutuyu ki kurutsun hastalığı.
kızlar evinizde katı meyve sıkacağı kullanan varmı. bosh 220 kaymeye veriyor düşünüyorum ama meyvenin kendini yiyin diyorlar meyve suyu faydalı değilmi
Haha kıyamam sanaa
kızlar evinizde katı meyve sıkacağı kullanan varmı. bosh 220 kaymeye veriyor düşünüyorum ama meyvenin kendini yiyin diyorlar meyve suyu faydalı değilmi
çok bilgim yok ama canım mutfagın yeterince büyük degilse çok yer kaplamaz mı
bende sana
çok bilgim yok ama canım mutfagın yeterince büyük degilse çok yer kaplamaz mı
bende sana
Ben mikrodalga fırına uyuzum ne gereksiz icat o sağlığa da zararlı mutfakta çok pis yer kaplıyo evim olursa asla almayacam . Hiih
kızlar çok paranız varsa tabiki güzel fazla mal göz çıkarmaz ama..
katı meyve sıkacagını kaç kere kullanacaksın ki onun yerine ye meyveyi
mikro dalga adamın sağlığınada dalga...bende almam..
ne bileyim kışın portakal suyu felan..gerçi el sıkacağı da var ama...insanı heveslendiriyorlar..aslında meyvenin posasında her vitamin...
Bizde var bebeğim aldığımıza pişmanız köpürüyo içilmiyo sıktığın anda bitmesi gerekiyo temizliği zor bizimkide philips marka 5 6 kez ancak kullanıldı . .
Canım öyle göründüğü gibi değil işte el sikacaği daha iyi . Köpürüyo içilmiyo hep kalıyo biz kullanmiyoruz kuru kalabalık mutfağımızda annemde senin gibi heves etti aldı nası pişman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?