arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

kızlar evinizde katı meyve sıkacağı kullanan varmı. bosh 220 kaymeye veriyor düşünüyorum ama meyvenin kendini yiyin diyorlar meyve suyu faydalı değilmi

yalnız iyileştim diye yarım bırakma tamamen bitir kutuyu ki kurutsun hastalığı.

Şimdi elimle yolladım da biraz daha küçülmüş sankii günlük 2tane içmem gerekiyo 1tane içiyorum 2ye çıkarıyim tekrar
Valla beni maya falan ilgilendirmiyo 2kendini bilmezin uydurması ben yarın ne yapsam da canım sıkılmasa onu düşünüyorum

kızlar evinizde katı meyve sıkacağı kullanan varmı. bosh 220 kaymeye veriyor düşünüyorum ama meyvenin kendini yiyin diyorlar meyve suyu faydalı değilmi

Bizde var bebeğim aldığımıza pişmanız köpürüyo içilmiyo sıktığın anda bitmesi gerekiyo temizliği zor bizimkide philips marka 5 6 kez ancak kullanıldı . .

kızlar çok paranız varsa tabiki güzel fazla mal göz çıkarmaz ama..
katı meyve sıkacagını kaç kere kullanacaksın ki onun yerine ye meyveyi

kızlar çok paranız varsa tabiki güzel fazla mal göz çıkarmaz ama..
katı meyve sıkacagını kaç kere kullanacaksın ki onun yerine ye meyveyi

ne bileyim kışın portakal suyu felan..gerçi el sıkacağı da var ama...insanı heveslendiriyorlar..aslında meyvenin posasında her vitamin...

ne bileyim kışın portakal suyu felan..gerçi el sıkacağı da var ama...insanı heveslendiriyorlar..aslında meyvenin posasında her vitamin...

Canım öyle göründüğü gibi değil işte el sikacaği daha iyi . Köpürüyo içilmiyo hep kalıyo biz kullanmiyoruz kuru kalabalık mutfağımızda annemde senin gibi heves etti aldı nası pişman

Canım öyle göründüğü gibi değil işte el sikacaği daha iyi . Köpürüyo içilmiyo hep kalıyo biz kullanmiyoruz kuru kalabalık mutfağımızda annemde senin gibi heves etti aldı nası pişman

meyvenin kendisini yemek daha sağlıklı ozaman. kabızlığı da engellermiş. her vitamin de kabuğunda değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…