• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık yardım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ghl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a. bilmediğiniz bir şekilde kalbini kırmış olabilirsiniz
b. (herkese böyle davranıyor dediğiniz için diyorum) kişisel olarak gelişince kimseye o kadar değer vermemesi gerektiğini öğrenmiştir, artık normal davranmaya başlamıştır.

Ölünmüyor boşver. Benim de yok arkadaşım. Yapmacık olacaksa hiç olmasın.
Sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım ama hiç sağlam dostluklarım olmuyor ,dostum dediğim kişiler laf sokmaya ,saygısız davranmaya başlayınca soğuyup bitiriyorum sonra da özlüyorum keşke daha yapıcı olsaydım diyorum

Ben de bunu merak ettim, bu kadar yakınlığı başka türlü anlamlandıramadım. siz soğuk davranınca ilgisini kaybetmiş olabilir
Ben yıllardır böyleyim biliyor bende değişen bi şey yok ki neden soğuyor

a. bilmediğiniz bir şekilde kalbini kırmış olabilirsiniz
b. (herkese böyle davranıyor dediğiniz için diyorum) kişisel olarak gelişince kimseye o kadar değer vermemesi gerektiğini öğrenmiştir, artık normal davranmaya başlamıştır.
Normal mi sizce bu davranışlar

Ben yıllardır böyleyim biliyor bende değişen bi şey yok ki neden soğuyor
yorulmuş olabilir, sıkılmış olabilir. siz nasıl onun davranışının değişmesinden endişelenmişsiniz, o a sizin değişmemenizden bıkmış olabilir.

Kadın kadına iyi geceler mesajları, hediye almalar.
Duygusal bir arkadaşlık mı bu? İki taraftan birinin erkek olma ihtimali var mı? Bir de gerçekten cinsiyet belirtmeniz de tuhaf olmuş. 🤔
Yeni katıldım adım yazmadığı için belirtmek istedim

Kızcağız baktı verdiği değeri alamıyor sana senin gibi davranmış.. Poh pohlanmayı seviyorsun herhalde?

Boşayın başka birisi var.... içimden geleni yazdım çünkü yazıdan iki karşı cins hissi uyandı bende... 🙂🙂

Kızcağız baktı verdiği değeri alamıyor sana senin gibi davranmış.. Poh pohlanmayı seviyorsun herhalde?
Peki ne yapmalı biraz aramayı mesajı artırmıştım saçma hareketlere devam etti sessizim şimdi

Boşayın başka birisi var.... içimden geleni yazdım çünkü yazıdan iki karşı cins hissi uyandı bende... 🙂🙂
hayır ya yeni katıldım ad yazmayınca belirtmek istedim öyle olsa yazardım sorardım Allah Allah ya

Sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım ama hiç sağlam dostluklarım olmuyor ,dostum dediğim kişiler laf sokmaya ,saygısız davranmaya başlayınca soğuyup bitiriyorum sonra da özlüyorum keşke daha yapıcı olsaydım diyorum
Yapıcı olmaya calışırken de karakteriniz kaybolmasın. Sorun sizdeyse de sizde. Sizi olduğunuz gibi ideal arkadaş kabul edecek birileri vardır elbet.

Back
X