- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
Adım derkenAdım yazmadığı için belirtmek istedim

Ama nici ne olursa olsun bayan olmak zorunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adım derkenAdım yazmadığı için belirtmek istedim
Ha bilmiyordum yeni katıldımAdım derkenkimsenin adı yazmaz herkesin niki var sizinde şuan olduğu gibi
Ama nici ne olursa olsun bayan olmak zorunda
Aynen bunu yazacaktım.Arkadaşınız ,sizin ona davrandığınız gibi davranmaya başlamış,hepsi bu..
Sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım ama hiç sağlam dostluklarım olmuyor ,dostum dediğim kişiler laf sokmaya ,saygısız davranmaya başlayınca soğuyup bitiriyorum sonra da özlüyorum keşke daha yapıcı olsaydım diyorumÖlünmüyor boşver. Benim de yok arkadaşım. Yapmacık olacaksa hiç olmasın.
Ben yıllardır böyleyim biliyor bende değişen bi şey yok ki neden soğuyorBen de bunu merak ettim, bu kadar yakınlığı başka türlü anlamlandıramadım. siz soğuk davranınca ilgisini kaybetmiş olabilir
Normal mi sizce bu davranışlara. bilmediğiniz bir şekilde kalbini kırmış olabilirsiniz
b. (herkese böyle davranıyor dediğiniz için diyorum) kişisel olarak gelişince kimseye o kadar değer vermemesi gerektiğini öğrenmiştir, artık normal davranmaya başlamıştır.
Ne yapmalı kiO da artık bundan sonra böyle olmak istemiş
Öyle yapa yapa hiç dostum kalmadı ama çok yalnız hissediyorumKimseye gerektiğinden fazla değer vermeyin
Kim neyi hak ediyorsa öyle davranın kafaya da takmayın
yorulmuş olabilir, sıkılmış olabilir. siz nasıl onun davranışının değişmesinden endişelenmişsiniz, o a sizin değişmemenizden bıkmış olabilir.Ben yıllardır böyleyim biliyor bende değişen bi şey yok ki neden soğuyor
Yeni katıldım adım yazmadığı için belirtmek istedimKadın kadına iyi geceler mesajları, hediye almalar.
Duygusal bir arkadaşlık mı bu? İki taraftan birinin erkek olma ihtimali var mı? Bir de gerçekten cinsiyet belirtmeniz de tuhaf olmuş.![]()
bana öncesi anormal geldi valla ne yalan söyleyeyim.Normal mi sizce bu davranışlar
Evet anormal tabi annem arkadaşın ne tatlı hep arayıp soruyor der ben de şaşırırım hep çok ilgili olmasınabana öncesi anormal geldi valla ne yalan söyleyeyim.
İlgi görmek herkesin hoşuna gitmez mi ?Kızcağız baktı verdiği değeri alamıyor sana senin gibi davranmış.. Poh pohlanmayı seviyorsun herhalde?
Peki ne yapmalı biraz aramayı mesajı artırmıştım saçma hareketlere devam etti sessizim şimdiKızcağız baktı verdiği değeri alamıyor sana senin gibi davranmış.. Poh pohlanmayı seviyorsun herhalde?
hayır ya yeni katıldım ad yazmayınca belirtmek istedim öyle olsa yazardım sorardım Allah Allah yaBoşayın başka birisi var.... içimden geleni yazdım çünkü yazıdan iki karşı cins hissi uyandı bende...![]()
Yapıcı olmaya calışırken de karakteriniz kaybolmasın. Sorun sizdeyse de sizde. Sizi olduğunuz gibi ideal arkadaş kabul edecek birileri vardır elbet.Sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım ama hiç sağlam dostluklarım olmuyor ,dostum dediğim kişiler laf sokmaya ,saygısız davranmaya başlayınca soğuyup bitiriyorum sonra da özlüyorum keşke daha yapıcı olsaydım diyorum