Arkadaşlık

Benim de 10 yıllık bir arkadaşım var görüştüğüm sadece. Çok sık değil o bile.. Hem dip komşum, hem de çocukluğumuzun birlikte geçtiği arkadaşımla bile görüşmüyoruz artık. Evlendi ve uzak bir yere gitti. O doğum yapınca ben, ben doğum yapınca o mesaj attı. Annesi aracılığıyla selam alıp, selam gönderiyorum, o kadar. Ha sorarsanız eksikliğini de hissetmiyorum. İş, güç, çocuk, ev, koca.. eksikliğini hissedecek vaktim de yok.. ☺

kocasi degilde kaynanasi istemiyormus hahaha daha neler görcez... kaynana yeni arkadas buldum gide biliyymiyim mi demis xD

herkes kendi derdinde...kendine yara bandı arıyor bulursa sarıyor...20 yıllık arkadaşınla beraber ol gerisini arama arattırma

herkes kendi derdinde...kendine yara bandı arıyor bulursa sarıyor...20 yıllık arkadaşınla beraber ol gerisini arama arattırma
İşte o arkadaşım çok iyi de, çevre kısıtlı olunca insan kendini yeterince geliştiremiyor, fikir alışverişinde bulunamıyor diye düşünüyorum, mesela yurtdışında yüksek lisansa giden tanıdıklar çok güzel arkadaşlıklar edindiklerini, bu sayede vizyonlarının geliştiğini söylüyorlar...

çıkar ilşkileri daima

orası yurt dışı ve modern insanlar dünyaya,hayata bakış açıları farklı...küçük bir çevrede yaşıyorsan mahalle gibi,anca börek kek tarifi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…