Arkadaşlık

o arkadas grubu icinde olan bir muhabbetmis bu parti isi. zaten aile icinde onceden kutlamıslar . hepsi sırayla yapmıs diye konu sahibi de yapacakmıs ama hicbiri gelmemis
Valla üç kişi için msrafa girmek bana çok garip geldi
Ben buna parti demezdim

Valla üç kişi için msrafa girmek bana çok garip geldi
Ben buna parti demezdim
bence de, ben hayatta yapmazdım oyle bir sey yani. hicbir masraf edilmeyen dısarıda bır restoranda bir dogum gunune gelmeye bile yeltenmiyor insanlar, son dk is cıkarıyor ya da gec geliyor pasta kısmına katılıyor falan. insanlar cok uckagıtcı yani ben o yuzden artık kimse icin bır sey yapmıyorum

Ne kadar çabuk kırılıyor kalbiniz. İnsanların sonradan çok büyük dertleri olabilir. Dün yoktur ama bugün ortaya çalabilir ve bir doğum günü Önemsiz bir detaya dönüşebilir. Hem aile arasında yapacağız deyip hem de pış pış beklemişsiniz. Hiç şöyle düşündünüz mü? Sizi teselli etmek istedi belki ve bu yüzden de Öyle yazdı. Belki çocuğunun size anlatmadığı bir sıkıntısı var ve başka alemlerde şu an

Okudunuz mu bilmiyorum ama ben zaten aile arasinda bir kutlama yapmistim. Doğum günü muhabbeti bu arkadaş grubu içerisinde olduğu için sadece bu kişilere özgü olacaktı. Ben gelecek olanlar var diye hazırlıklara başladığım için zaten istesem de iptal edemezdim. Ya aile arasında yapacaktım, ya da tüm ödemeleri ve hazırlıkları yaptığımla kalacaktım. Ben de aile arasında yapmak zorunda kaldım. Yani bu insanlar hem maddi hem manevi anlamda hayal kırıklığı yarattı ben de. Anlatabildim mi bilemiyorum.

Arkadaşın çocuğunun rahatsızlığına gelince rahatsızlığın içeriğini biliyorum. Bu konuda bana anlatmadigi bir şey de yok. Dediğim gibi işyerinde sürekli iç içe olduğum insanlar. Zaten ben gelememesine kırılmadim. Onlara özel yaptığımı bildiği halde o sözleri sarf etmesine kırıldım. Kalabalık olmaz gürültü patırtı olmaz. Bol bol fotoğraf cekinirsin demek iyi niyetli bir mesaj değil bence. Kimse gelmedikten sonra öyle olsa ne anlamı kalır

Ben onlarin çağırdığı her seye gittim evime çok uzak olmasına rağmen. Arabam olmadiginda toplu taşıma ile gittiğim zamanlar bile oldu. Ben sadece bir kişi de olsa iptal etme biz geliriz demesini bekledim. Çünkü kendileri bu durumlara çok önem veriyorlardi. Aynı önemin bana da gösterilmesini istedim. Ama bu olay da bana ders oldu.

Allah aşkına arkadaş için kafe tutup masraf mı yapıyorsunuz? Ben sizi haksız buldum siz yaparsınız gelen gelir gelmeyen gelmez ayrıca tepkinizi de gösterin ben bu şekilde pasif agrasif davranışları hiç sevmiyorum

O insanlara değer vermişsiniz ama aynı değeri görmemişsiniz. Ailenizden başka hiç kimsenin bu kadar değere layık olmadığını düşünüyorum. Bunu böyle hayal kırıklıklarıyla hepimiz tecrübe ediyoruz.
İş yerinde yüz yüze bakan kişilersiniz. Mesafe koyup merhabadan öteye gidilmeyecek bir ilişkiye evrilecektir. O arkadaşınız hiçbir şekilde kendi yaptığını yanlış görmüyor. Çünkü size, sizin ona verdiğiniz değer kadar değer vermiyor.
Ben olsam artık herhangi bir açıklama beklentisi içinde olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…