- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
Arkadaslar bugun bir konu acmistim. 15 gündür ayriyiz diye. Şunu sormayi unutmuşum. Biz ayrıldığımız da ben onunla ilgili herşeyi ve herkesi sildim hem telefonumdan hemde sosyal medyadan. Onada silmesini istediğimi soyledim. Arkadaşlarımı ve ailemi. Ama sosyal hesaptan bakıyorum hala kimseyi silmemiş ve bu beni sinirlendiriyor. Ben arkadaslarima tek tek msj atıp onu silmelerini söylemek istemiyorum cocukça geliyor hemde bununla ugrastigimi gormesin o şahis. Onada msj atmak istemiyorum tekrar sil diye. Ama ailem arkadaşlarımin onun sosyal medyasında olmasi sinirimi bozuyor. Ki arkadaslarim benide paylaşıyor çünkü samimi arkadaslarim ve rahatsız oluyorum. Gun geçtikçe varlığı iyice sinirimi bozuyor. Bilendim resmen
Not .Arkadaşlar ben o kisiyide sildim tabiki bunu yazmamisim. Sadece bakiyorum arkadaslarimin profilinde fotograflari beğeniyor hikayelerine bakıyor vs
Not .Arkadaşlar ben o kisiyide sildim tabiki bunu yazmamisim. Sadece bakiyorum arkadaslarimin profilinde fotograflari beğeniyor hikayelerine bakıyor vs
Son düzenleme: