• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlıktan tiksindim, siz napardınız

Bir arkadaşım var, arkadaş denebilirse. Kendi çevresindeki insanların hayatında olanları, fotolarını, sevgililerini vs bana atıyordu devamlı. Kimseye zarar vermeden kendi aramızda biraz çekiştirip takılırdık. Ama bu kızın onunla konuştuklarımızj benim ağzımdan, ortak arkadaşlarımıza anlattığını farkettim. Bunu da, benimle ilgili dedikoduları bana anlattığında farkettim malesef. Çok iğreniyorum çok soğudum bu insandan. Arkadaşlık bu mu? Ben de aynısını ona yapmaya karar verdim. Yakında düğününe gidicem kuzenleriyle ilgili anlattıklarını, laf arasında şakayla karışık kuzenlerine söyleyim mi? Ortak arkadaşlarımızla ilgili yaptığı dedikoduları da söylemek istiyorum, laf arasında nasıl çaktırmadan anlatabilirim?
Adaletin kiymeti haksizliga ugrayinca anlasilir 😉

Bence misilleme yapma pek hoş bir davranış değil aranızdaki arkadaşlığa biraz mesafe koy yeterli hırsla hareket etmenin pek faydası olucağını sanmam

Surda kac kisiyiz ki dunyada boyle kalan :) bende ayniyim b12 iciyorum ama yok ayniyim.

Hatta banane diyeceksiniz belki ama :) bir arkadasim bana beni nasil affettin cok iyi kalplisin dedi duraksadim ; ya benimde biliyosun hayatimin merkezi degisti cocuklar falan laf geveledim...Oysa bana ne kaziklar attigini unutmusum halâda animsayamiyorum :) baskasinin yaptigini hic aklimda tutamam ki...

Ben de bu bana ne yapmıştı diye hatırlayamıyorum... Ya da biri bana bi kötülük yapsa intikam almak için aklımda dediği kötü bi şey kalmamış oluyo. Halbuki çevremdeki insanların kara kutusu gibi bi şeyimdir.

Gelip benim yanımda arkadaşını çekiştirene asla güvenmem, asla.. Bu hiç şaşmaz, başkasının yanında da beni çekiştiriyordur. Yerinde olsam hiç arkadaşlık sürdürmem. İntikam çabası manasız. Ne kadar uzak o kadar iyi..

Ben de bu bana ne yapmıştı diye hatırlayamıyorum... Ya da biri bana bi kötülük yapsa intikam almak için aklımda dediği kötü bi şey kalmamış oluyo. Halbuki çevremdeki insanların kara kutusu gibi bi şeyimdir.
Bana beni anlattin o nedenle bana hic demezler aramızda kalsın diye.Bi bilseler ben aklimda hic tutmuyorum.Dogumgunlerini darilmasinlar diye not aldim benim kendi dogumgunumde caktirmiyorum bu ozel gunleri onlarda unutsun diye :) nafile...

Gelip benim yanımda arkadaşını çekiştirene asla güvenmem, asla.. Bu hiç şaşmaz, başkasının yanında da beni çekiştiriyordur. Yerinde olsam hiç arkadaşlık sürdürmem. İntikam çabası manasız. Ne kadar uzak o kadar iyi..
Aynen.iş gene eltime gelecek😂mesela anlatır anlatır ;sonra bu sır kimseye söyleme diye tembiller😃 asla bir sırrımı vermedim.çok laf taşır.zaten konuşmuyorum artık

Bir arkadaşım var, arkadaş denebilirse. Kendi çevresindeki insanların hayatında olanları, fotolarını, sevgililerini vs bana atıyordu devamlı. Kimseye zarar vermeden kendi aramızda biraz çekiştirip takılırdık. Ama bu kızın onunla konuştuklarımızj benim ağzımdan, ortak arkadaşlarımıza anlattığını farkettim. Bunu da, benimle ilgili dedikoduları bana anlattığında farkettim malesef. Çok iğreniyorum çok soğudum bu insandan. Arkadaşlık bu mu? Ben de aynısını ona yapmaya karar verdim. Yakında düğününe gidicem kuzenleriyle ilgili anlattıklarını, laf arasında şakayla karışık kuzenlerine söyleyim mi? Ortak arkadaşlarımızla ilgili yaptığı dedikoduları da söylemek istiyorum, laf arasında nasıl çaktırmadan anlatabilirim?

Aynı durumu ben de yaşadım ama 'Allah görüyor' diyip defteri kapattım. Karşımdakine onun yaptığı gibi karşılık verirsem benim de karakter problemim var demektir.

O da boşboğaz ama ben saf salak olduğum için başkalarına anlatmayacağıma çok emin olmuş belli ki.
Sen de haddini bildir bir daha muhattap olmazsın olur biter. onun yaptığını sen yaparsan ondan farkın ne olacak intikam mı alcan. Sen ondan cok mu masumsun da onu yargılıyorsun şimdi yaptıgını. Sende onla dedikodu yaparken mutlu değilmiydin sanki

Düğününe gidecek misiniz bu olaylardan sonra?Böyle tiplerden hayır gelmez.Ortalığı karıştırıp bie kenara çekilir izlerler.Sizin hayatınızıda kimbilir kimlere atıp çekiştiriyordur.

Hiç tanımadığım insanlarla aramı bozuyor ya da yeni tanıştığım insanlardan duyuyorum diyosunuz .Bu nasıl oluyor tanımadığınız insanların duyduğu şeyler sizi neden rahatsız etsin ki?
Sanırım ortak tanıdıklarınızı cekistirmissiniz ve aynı çirkinliği size de yapmış günü gelince.
Pişmansanız eğer bir daha aynı şeyi başka biriyle yapmam diyorsanız kendinize bir iyilik yapın ve düğününe falan gitmeyin koparın bağları.
İntikam hırsıyla nefret ettiğiniz insandan beter işler yapıp kendinizden utanmak durumunda kalabilirsiniz aksi durumda.

Hani bir kişi olur iki kişi olur sürekli bunu yapan biri seninde dedikodunu yapmış çok mu?Neye şaşırdın anlamadım ama bence sen yapma böyle birşey düğünede gitme tek yapman gereken iletişimi kesip hiç görüşmemek.

Back
X