- 3 Nisan 2014
- 36.200
- 147.648
- 798
- Konu Sahibi bombycinus
tanımadığım insanlarla aramı açmaya çalışmış,
tanımadığınız insanlarla aranız nasıl açılıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanımadığım insanlarla aramı açmaya çalışmış,
İkiniz tencere kapak olmuşsunuz tek farkınız var birinizin agzı gevşek diğerinin agzı sıkı. Sende anlat tam uyum sağlayın...
Adaletin kiymeti haksizliga ugrayinca anlasilirBir arkadaşım var, arkadaş denebilirse. Kendi çevresindeki insanların hayatında olanları, fotolarını, sevgililerini vs bana atıyordu devamlı. Kimseye zarar vermeden kendi aramızda biraz çekiştirip takılırdık. Ama bu kızın onunla konuştuklarımızj benim ağzımdan, ortak arkadaşlarımıza anlattığını farkettim. Bunu da, benimle ilgili dedikoduları bana anlattığında farkettim malesef. Çok iğreniyorum çok soğudum bu insandan. Arkadaşlık bu mu? Ben de aynısını ona yapmaya karar verdim. Yakında düğününe gidicem kuzenleriyle ilgili anlattıklarını, laf arasında şakayla karışık kuzenlerine söyleyim mi? Ortak arkadaşlarımızla ilgili yaptığı dedikoduları da söylemek istiyorum, laf arasında nasıl çaktırmadan anlatabilirim?
Surda kac kisiyiz ki dunyada boyle kalan :) bende ayniyim b12 iciyorum ama yok ayniyim.
Hatta banane diyeceksiniz belki ama :) bir arkadasim bana beni nasil affettin cok iyi kalplisin dedi duraksadim ; ya benimde biliyosun hayatimin merkezi degisti cocuklar falan laf geveledim...Oysa bana ne kaziklar attigini unutmusum halâda animsayamiyorum :) baskasinin yaptigini hic aklimda tutamam ki...
Bana beni anlattin o nedenle bana hic demezler aramızda kalsın diye.Bi bilseler ben aklimda hic tutmuyorum.Dogumgunlerini darilmasinlar diye not aldim benim kendi dogumgunumde caktirmiyorum bu ozel gunleri onlarda unutsun diye :) nafile...Ben de bu bana ne yapmıştı diye hatırlayamıyorum... Ya da biri bana bi kötülük yapsa intikam almak için aklımda dediği kötü bi şey kalmamış oluyo. Halbuki çevremdeki insanların kara kutusu gibi bi şeyimdir.
Aynen.iş gene eltime gelecekGelip benim yanımda arkadaşını çekiştirene asla güvenmem, asla.. Bu hiç şaşmaz, başkasının yanında da beni çekiştiriyordur. Yerinde olsam hiç arkadaşlık sürdürmem. İntikam çabası manasız. Ne kadar uzak o kadar iyi..
Bir arkadaşım var, arkadaş denebilirse. Kendi çevresindeki insanların hayatında olanları, fotolarını, sevgililerini vs bana atıyordu devamlı. Kimseye zarar vermeden kendi aramızda biraz çekiştirip takılırdık. Ama bu kızın onunla konuştuklarımızj benim ağzımdan, ortak arkadaşlarımıza anlattığını farkettim. Bunu da, benimle ilgili dedikoduları bana anlattığında farkettim malesef. Çok iğreniyorum çok soğudum bu insandan. Arkadaşlık bu mu? Ben de aynısını ona yapmaya karar verdim. Yakında düğününe gidicem kuzenleriyle ilgili anlattıklarını, laf arasında şakayla karışık kuzenlerine söyleyim mi? Ortak arkadaşlarımızla ilgili yaptığı dedikoduları da söylemek istiyorum, laf arasında nasıl çaktırmadan anlatabilirim?
Sen de haddini bildir bir daha muhattap olmazsın olur biter. onun yaptığını sen yaparsan ondan farkın ne olacak intikam mı alcan. Sen ondan cok mu masumsun da onu yargılıyorsun şimdi yaptıgını. Sende onla dedikodu yaparken mutlu değilmiydin sankiO da boşboğaz ama ben saf salak olduğum için başkalarına anlatmayacağıma çok emin olmuş belli ki.
Hani bir kişi olur iki kişi olur sürekli bunu yapan biri seninde dedikodunu yapmış çok mu?Neye şaşırdın anlamadım ama bence sen yapma böyle birşey düğünede gitme tek yapman gereken iletişimi kesip hiç görüşmemek.Bir arkadaşım var, arkadaş denebilirse. Kendi çevresindeki insanların hayatında olanları, fotolarını, sevgililerini vs bana atıyordu devamlı. Kimseye zarar vermeden kendi aramızda biraz çekiştirip takılırdık. Ama bu kızın onunla konuştuklarımızj benim ağzımdan, ortak arkadaşlarımıza anlattığını farkettim. Bunu da, benimle ilgili dedikoduları bana anlattığında farkettim malesef. Çok iğreniyorum çok soğudum bu insandan. Arkadaşlık bu mu? Ben de aynısını ona yapmaya karar verdim. Yakında düğününe gidicem kuzenleriyle ilgili anlattıklarını, laf arasında şakayla karışık kuzenlerine söyleyim mi? Ortak arkadaşlarımızla ilgili yaptığı dedikoduları da söylemek istiyorum, laf arasında nasıl çaktırmadan anlatabilirim?