• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşsız hava sahasına geçicem!

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Uzun yıllardır muhabbetimin sürdüğüm arkadasım ve arkamdan dolananlar..

Şimdi biz 3 arkadasız x,y,ben/ x,y’nin ortak erkek arkadaşları var. Neyse bu x’nin tavrı bi daha farklı gibi uzun tripleri vs cocuğa. Neyse banada laf arasında bir keresinde o bendne hoşlanıyor galiba demişti neyse gel zaman git zaman bu üçü telde şakalışırken x konuyu büyüttü tripler attı falan y bana dedi bunların arasında farklı bir şey mi var ama olsa ben bilirim cocuk bana derdi diye bende bilmiyorum ama x böyle demişti, ama bakmaz x ona dedm sonra ben biraz zaman sonra x gene sordum o cocuk senden hoşlanıyor olabilir mi diye. Oda dedi ki yok falan.

Neyse asıl mesele şu. Ben x’e demiştim siz yakışıyorsunuz aslında falan. Sonra bu x gidip o cocuğa işte mrsyanlis bile bizi yakıştırdı diyor
Cocuk sonra tepki veriyor ne alaka falan gibi kötü hissetmiş kendini yanlış anlaşılcak bir şey mi yaptım diye. Neyse sonra x, cocuk böle tepki verince yok işte o salak beni herkesle yakıştırıyor, ondan arkadaş kavramı yok, nasıl yürek yedi bana böyle deid bilmiyorum diye sıralamış, çocukta demiş ki e yarın bir gün foto atarsın böyle deme falan diye oda demiş ki yok eskisi kadar güvenmiyorum..

Bu konuşmadan iki saat önce bize kahve içmeye uğraşmıştı.

Şimdi npamalıyım? Benim sucum var mı? İnsanlar niye böle kötü oldu!

Demek ki x o çocuktan hoşlanıyor.ondan böyle bir tepki görünce sizi suçladı.ben de arkadaşlıklan ötesini düşünmüyorum diye.yediremedi zaar.mesafe koyun aranıza

Elimde kanıt olsa konuşmalar olsa yüzüne vururum ben.inkar etme gibi bir ihtimali kalmamalı ama

kesinlikle. Şok oldum. Yüzüne vurayım mı sizce
Bence hiç o toplara girme elindeki x denen iki saat içinde dönen bi insan siz şöyle dedin derseniz anında inkar edip kıvıracak bi tipi var zaten o ortak arkadaşta anlamış ki samimi olacaksan deme öyle demiş boş ver kesinlikle mesafe koy sallama bile o kızı nefret ettiğim karakteri oturmamış kişilik var kızda

Bence hiç o toplara girme elindeki x denen iki saat içinde dönen bi insan siz şöyle dedin derseniz anında inkar edip kıvıracak bi tipi var zaten o ortak arkadaşta anlamış ki samimi olacaksan deme öyle demiş boş ver kesinlikle mesafe koy sallama bile o kızı nefret ettiğim karakteri oturmamış kişilik var kızda
Haklısınız. Zaten bu sefer kalkar bana topu atar sen y’e neden o çocuk bana yürüyor dediğimi diyon der ben öyle bir şey demedim der bana topu atar. Benim bunu demem kötümü. Ne var sanki ayrıca arkadaşlar birilerini birbirine yakıştırır ne olcak sanki. Neyin kafasını yaşadı

Sen istedi diye bile yakıştırmış olsan onu o çocuğa söylemesi yanlış sonuçta sİzinki kız muhabbeti çok çocukça geliyor bu tip insanlar bana o yüzden hiç bulaşmayın derim

şimdi disarda kahveye davet edeceksiniz tam icerken sorunun ne diyeceksin ... kahveye gelir yuzsuzse sizde o cocugun dediklerini aynen aktarin ...yuzum burda soyle de

Back
X