- Konu Sahibi Loveliiess
Okul, dershane, çeşitli kurslar, yurt ortamı, kalabalık aile toplantıları ve daha nicesi.. Her ortama giriyorum ama niye hic arkadasim yok? İnanin tanismak muhabbet etmek istedigim o kadar insan var ki bir turlu adim atamiyorum attigimda devami gelmiyor cunku herkesin bir arkadas grubu, bir duzeni var o duzene ayak uyduramiyorum. Su an universitedeyim okula gidesim bile gelmiyor, ilk gunler tabi çömezligin vermiş olduğu şeyle epey kalabalık takılıyorduk içimden ohh be dedim illa ki biriyle kafa dengi oluruz ve arkadaslik kurariz. Ama nerde.. Herkes çoktan dengini buldu ben bir onun yaninda bir bunun yaninda ezik gibi takiliyorum.
Sorunun biraz neyden kaynaklandigini biliyorum aslinda, pek konuşkan ve kahkahalarla gülen bir insan değilim karşımdakinin anlattığını dinlemekten ve gerekirse onaylamaktan öteye gitmiyorum. Bunu nasil degistirebilecegimi bilmiyorum yasim 22 artik bu huyumun oturdugunu dusunuyorum acikcasi. Şu an ailemin yanindayim tatilden sonra tekrar dönecegim ve birşeyleri değiştirerek gitmek istiyorum lütfen bana yardımcı olun.
Sorunun biraz neyden kaynaklandigini biliyorum aslinda, pek konuşkan ve kahkahalarla gülen bir insan değilim karşımdakinin anlattığını dinlemekten ve gerekirse onaylamaktan öteye gitmiyorum. Bunu nasil degistirebilecegimi bilmiyorum yasim 22 artik bu huyumun oturdugunu dusunuyorum acikcasi. Şu an ailemin yanindayim tatilden sonra tekrar dönecegim ve birşeyleri değiştirerek gitmek istiyorum lütfen bana yardımcı olun.