- 14 Kasım 2016
- 19
- 7
- 36
- 30
- Konu Sahibi beyazbulut58
Merhaba kızlar 1,5 senedir evliyim . normalde anadolu yakasında oturuyodum evlenince avrupa yakasına gelin geldim. çalışyorum cumartesi öğleden snra pazar tatilim var eşim bazen pazarlarıda çalıyor ben ise temizlik evde oturma. yakınımda hiç arkadaşım yk tüm çevrem anadolu yakasında sürekli gidip gelemiyorum 3 vesayet yoruyor eşimin akrabaları annesi babası köyde yaşıyor onlarda yok. canım bu ara çok sıkılmaya başladı . eşim sağolsun hep yanımda ama bn huzursuz oluyorum beni bırakıp biyere gidemiyor evde sıkıldığımı biliyor onun çok çevresi var ama bnm için hep erteliyor ayda bir dışarı çıksa 1 saat sonra geri geliyor bn sıkılyorum diye çünkü sıkıldım mı ona sarıyorum o dışarıya çıkacağı zaman ne bilim değişik bi hal alıyorum kavga çıkartıyorum hep evde bnmle olsun istiyorum ki adam zaten ayda yılda bir çıkar .. avcılar esenyurt beylikdüzü ne bilim o taraflardan bnm gibi olan var mı belki arkadaş bulursam ona bu kadar sarmam .. bnm gibi olan var mı eşi nadir dışarıya çıkınca bile kafayı bozan o eve gelene kadar kafayı yiyen ? kendi içimde takıntılı bi insanım zaten ailemde yaşadığım olaylar çok güvenimi kırdı o yüzdne hep şüpheciyim kafamda yazarım çizerim inanırım sabah uyanır uyanmaz senaryolar başlar başak burcuyum ..