Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pilates yanlış tercih çünkü grup derslerinden hem verim alınmıyo hem de gelenlerin çoğu da arkadaşıyla geliyo :) boşuna gittiğinde kalıyosun. Yoga çok daha mantıklı
Bende de bu durumun tam tersi var. Arkadaşlarım çok fazla ve hepsinden kaçıyorum. İnşallah bir yere cagirmazlar diye dua ediyorum. Gerçek samimiyetin olmadığı yerde ben de yokum. Yalnızlığı tercih ederim. 1 tane arkadasimi cok seviyorum o da kmlerce uzakta
Çok mert, tabiri caizse delikanlı bir kiz. Dobra. Kalbinden ne geçiyorsa ağzında. Ama bu demek değil ki patavatsız. Durması gereken noktayı çok iyi biliyor. 13 yaşından beri arkadaşız asla bu samimiyete dayanarak vıcıklaşmiyor ne kadar yakın olursak olalım hep bir sınırımız var. Kimseyle yarış halinde değil kıskanç bir yapısı yok. Birbirimizin gerçekten iyiliğini istiyoruz ve bunu dibine kadar hissediyorum. Tek derdi kendiyle,başkaları umrunda olmayan biri. Sohbeti çok kaliteli. Saatlerce nefes almadan konuşuyoruz ve içinde sıfır dedikodu. Siyaset, tarih, spor, gezme tozma, dizi film, müzik, planlarımız,kendi ruh halimiz vs. Gerçekten saatlerce konuşuruz ve konu hiçbir zaman dedikoduya varmaz. Aylarca konuşmasak konustugumuzda kaldığımız yerden devam ederiz öyle tripmiş nazmiş niyazmiş yok. Kisacasi kaliteli biri g.tu basi ayri oynayanlardan değil. Var olsun. Onu çok seviyorum. Tek dostum benim