Bu arada Canim67,anlattiklaina bakilirsa ayni ulkeden degiliz sanirim =)))
arkanda kk var canım üzülme
Amin canim..Allah sana da yardimci olsun insallah canim ya...Ben Ispanyadayim.Ya burda insanlar gayet sicakkanli,iyiler ona bisey demiyorum ama benim yasimdakilerde arkadaslik kavrami bilmiyorum,degisik gibi.Daha cok eglenmek ve icmek icin beraberler,adam gibi bi dusunce duygu paylasimi yok benim istedigim gibi...Japonyada nasil insanlar mesela ?
Cok ama cok tesekkur ederim =) Dedigin gibi once evde huzurlu,mutlu olmak gerek.Cok sukur fena bi hayatim da yok.Insallah arkadaslik konusunda da her sey yoluna girer ikimiz icin de,umutlu olmak lazim =) Sen de hep sabirli ol,iyi dusun
canim bende yurtdisinda yasiyorum ve burda dogdum buyudum, ayni ulkeden'sek ben sana arkadas olurum
Saka bir yana, burdaki vatandaslar zaten soguklar, kendileri bile birbirlerine gitmezler, hava iyi oldugu zmn disarida vakit bile gecirmezler (bizim turk milleti gibi) anca kopeklerini gezdirirler. Yurtdisinda ki turkler de Anadoluda'ki turkler kadar sicak degiller mi desem nasil desem. Artik kimse birbirine bile zor gidiyor. Ben buraliyim ama buna ragmen okadar arkadasim yok, tanidigim var ama dedigin gibi kafa dengi birini bulmak kolay degil..
Peki esinin akrabasi yok mu, gorumcen'le felen gezsen tanisssan insanlarla?
Isyerinde ki arkdaslarin nasil insanlar bilmiyrm ama bazen is yerinde calisma saatlerinde haric kucuk cikislar yapiliyor. Biryerde yemek yeniliyor, boowling'e gidliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?