Canım kurslara gittim dikiş kuaför kurslarına çok güzel teyzeler tanıdım, evet burada arkadaşlıklar güzel oluyor ama benim istediğim çıkıp gezebileceğim beraber birşeyler paylaşabileceğim insanların olmasıHakkinda kendini gelistirmek istedigin bir kursa git canim hem zaman gecirmis olursun hem arkadas edinirsin.. bide burdada arkadas edinibilirsin cok güzel dert ortagi olan arkadaslar var
Canım kurslara gittim dikiş kuaför kurslarına çok güzel teyzeler tanıdım, evet burada arkadaşlıklar güzel oluyor ama benim istediğim çıkıp gezebileceğim beraber birşeyler paylaşabileceğim insanların olması
Ay doğru söylüyorsun ama utangacım biraz yanımda biri olsa kesin giderim yani, Aslında gideyim dimi belki benim gibi vardır oralarda :)Dikis kursumu? sadece yasca büyüklermi vardiböyle daha cok pasta süslemesi yapan kurs öneriyorum daha cok genclerin gidecegi böyle zevk alcagin birsey dikis nakis kafa yorcak seyler degil canim
Vardır bunda bir hayır diyorum ama olmuyor bir türlü ya gerçekten zor bir durum çeken anlar yani. Buradan herkes sesleniyorum arkaşlarınızın kıymetini bilinAyni dertten muzdaribimarkadasim yok oysa arkadasligim cok iyidir benim malesef arkadaslik konusunda yildizimiz dusuk sanirim
Canım kurslara spora falan yazılsan bende aynen senin gibiyim taşındım evlendim çevrem değişti bende spora baslamayı düşünüyorumSelamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Biz 6 kardeşiz 5 kız bir erkek en büyüğümüz 27 en küçüğü 20 yaşında onlar benim hem kardeşim hemde arkadaşım aslında yetiyoruz birbirimize ama uzağız Anadolu yakası Avrupa'da yakası genelde ben gidiyorum oralara onların çocukları olduğu için. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Orası öyle ama hiç olmaması da kötü ne bileyim ben insanları olduğu gibi kabul ederim patavatsızsa onu öyle kabul ederim insanları değiştirmeye asla çalışmam. Ya arkamdan kuyumu kazsınlar hiç olmazsa onlarla uğraşırım, ablamla kocasının arası kötü hep müdahale ediyorum sonra ablamla ben kötü oluyorum, diyorum sonra kendime yalnızlıktan uğraşacak bir şey arıyorsun onların kavgalarına ortak oluyorum bu olay daha da canımı sıkıyor sonra.Ahhhh canim ahhh var olup arkandan kuyunu kazan arkadaslarinin olmadigina sukret bence...
Bazen olmamasi olmasindan daha hayirlidir inan....
Umarim mucizenize biran evvel kavusursunuz ♡
Spora gittim arkadaşlarım olur gibi oldu eve çağırdım yok babası kızar dışarda buluşalım yok kocası izin vermez sanırım oturduğun yerin muhitti önemli herkese bi özgürsüzsüzlüğü var yaniCanım kurslara spora falan yazılsan bende aynen senin gibiyim taşındım evlendim çevrem değişti bende spora baslamayı düşünüyorum
Üniversiteye gitmişsin ne güzel bulamadın mı kız oralarda arkadaş felanAynen çok yalnız hissediyorum mezun oldum universiteden memlekete döndüm kimse yok sosyal hesap kullanan bir insan da değilim arkadas olmak isteyen olursa sevinirim.
Sizinle aynı fikirdeyim.Ahhhh canim ahhh var olup arkandan kuyunu kazan arkadaslarinin olmadigina sukret bence...
Bazen olmamasi olmasindan daha hayirlidir inan....
Umarim mucizenize biran evvel kavusursunuz ♡
gel benle gez cnm avrupa yakasında neresi bele gezz hiccccccccc canın sıkımaz o kocaları izin vermeyen kızlardan degilim benSelamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Biz 6 kardeşiz 5 kız bir erkek en büyüğümüz 27 en küçüğü 20 yaşında onlar benim hem kardeşim hemde arkadaşım aslında yetiyoruz birbirimize ama uzağız Anadolu yakası Avrupa'da yakası genelde ben gidiyorum oralara onların çocukları olduğu için. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
iştee bennn geldim burdayım.:)))Canım kurslara gittim dikiş kuaför kurslarına çok güzel teyzeler tanıdım, evet burada arkadaşlıklar güzel oluyor ama benim istediğim çıkıp gezebileceğim beraber birşeyler paylaşabileceğim insanların olması
Ay olma zaten öyle kızlar, onlar kim oluyor ki kadınlara hapis hayatı yaşatıyorlar. Bayrampaşa cnm sen neresindensingel benle gez cnm avrupa yakasında neresi bele gezz hiccccccccc canın sıkımaz o kocaları izin vermeyen kızlardan degilim ben
ooo uzakmıs baya ben semt söylemiyimde :))) burdaki kızlar gelir bulur falan deşifre olmıyım hehheAy olma zaten öyle kızlar, onlar kim oluyor ki kadınlara hapis hayatı yaşatıyorlar. Bayrampaşa cnm sen neresindensin
Canım nerde oturuyosunSpora gittim arkadaşlarım olur gibi oldu eve çağırdım yok babası kızar dışarda buluşalım yok kocası izin vermez sanırım oturduğun yerin muhitti önemli herkese bi özgürsüzsüzlüğü var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?