Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Prf. Dr. Yücel Karaman çok çok iyi bir doktor, internetten biraz araştır. Biraz ücretleri pahalıydı ama bir kere bile olsa mutlaka git
Peki canım degerlendırecegım.. Sen nasılsın buarada yalnız ama keyıflı bır haftasonumu gecyr:)

Bence de bilsinler.ben aramazsam kimse aramiyo beni.artik ben de aramiyorum.depresyon sebebim valla :)
Ahahhaha ya öyle olaylarda can sıkıcı oluyor, onlar aramaz sende aramayınca aaa kız niye hiç aramıyorsun oluyor hayırsızlık damgasıda cabası.

Peki canım degerlendırecegım.. Sen nasılsın buarada yalnız ama keyıflı bır haftasonumu gecyr:)
Ay evet. Kocam bilgisayar başında, çalışıyor ama, bu ara işleri yoğun. Kardeşime gidip geldim minik yeğenlerimi sevdim şimdi de buradayım. Diyorum ya Allahtan evde takılmayı seviyorum yoksa durum vahim yani.

Haklısın:) bnde sevıyorum evde olmayı. Arkadaslarım sehır dısında .. Bırı atandı bırı evlendı derken uc dostumla yola devam edıyorum. Ama cocuk mevzunu bıle paylasamıyorum kmseyle ne garıp..
Ben hafta içi program ypıorm c. Tesı pazar için :)

Simdik kelin merhemi olsa önce kendi başına sürerdi dicem bu konuya şahsen zira bende ayni durumdayım hepi topu iki arkadaşım var onlarda uzaktalar iste.. Kakalak gibi evde aksama kadar oturup durmaktan icim çıktı yahu sıkıyor bi zaman sonra insan istiyor ki şöyle kıpır kıpır bi arkadaşı olsun zıran zırttık gezeyim bi içi açılsın istiyor.. Yada ben ne kadar çok isterdim şöyle esimle birlikte gidip gelebilecegimiz çift olarak görüşebilecegimiz samimi arkadaşlarımız olsa gitsek gelsek insek sahillere bi cay bahçesine okey cevirsek falan...

Haklısın insan tanıdığına bu durumu anlatamıyor yabancı olunca daha rahat anlatıyorsun. Sanki acıyorlarmış gibime geliyor, komşularım her fırsatta Allah sanada nasip etsin inş olur , her gördüklerinde ama , tamam kötü niyetleriyle demiyorlar ama hoş da olmuyor işte. Cumartesi pazarı asla evde geçirmem normalde ama eşimin işleri çok yoğun bu ara geceye kadar çalışıyor, ama gün içinde mutlaka dışarı çıkmam lazım yarım saat bile olsa. Sen nerelere gidiyorsun hafta sonları.

Benımde pek arkadaşım yok,çalışıyorum iş yerımde hiç yaşıtım yok :) Ama ben böyle mutluyum Eve gidince eşim ve kedilerim bana yetıyor
Ne güzel mutlusun işte, bende mutluyum ama arada insan arıyor arkadaş, ah sen benim papağanımı bir gör aşkım diyor, napıyorsun diyor onlarda evde bir arkadaş işte.

Ah ahh aynen ya o da var yani, çiftler olarak buluşmalar tatile gitmeler, aslında büyük bir sorun psikolojinin bozulma ihtimali çok yüksek bir kere, kimseyle konuşma sohpet etme ölek yani, kitap oku kitap sardın mı Zaman geçiyor yani televizyonda ki saçma dizilerden iyidir.

Son düzenleme:
4 yasinda bi oglum var tek arkadasim o her seyi onunla onun icin yaparim
Oy Kuzum parka götür annesi her gün götür yani hiç üşenme nasıl mutlu oluyorlar bilmez miyim. Yiğenlerim beni görünce çıldırıyorlar sabahtan akşama kadar oyunlar oynuyorum benim için büyük zevk. Teyze olmak anlatılmaz yaşanır diyeyim.

Daha vahim bi haldeyim ben ya telefonda oyunlara sardim bu ara ama çoğunlukla uyuyorum uyanık olduğum zamanlarda da telefon elimde sürekli... Bi donem çalıştım is yerinde bi şekilde vakit geçiyordu ama bu seferde evimle ilgilenemedim en son b.klar götürüyordu eşim bırak dedi yine ayni ilk halime döndüm uyan temizlik yap uyu telefonla oyna uyu uyan kocana yemek yap yemek ye gece oldu yine uyu... Adim uyuyan geline çıktı ya...

Kıs geldı malum alışvers esıme ve kndıme avm lerdeyız:) artık çok hoşlanmasamda alşvers yapmayı sevıyorum bu sebpten gıdıyoruz.. Ben netten arastırıyorum ıst da degışık mekanlar kesfedyorum. Otag tepeye gıttık bugun mesela daha öncede gıtmiştım cok hoş manzarası . Anadolu yakasını gezdık . Ben avcılarda oturuyorum . Buyukcekmeceyı kahve iiçip yuruyus ypmak için tercıh edıyorum. İstınyeyı sevıyorum hem alışverıs hem bıkac mekan için. Kac yasındasn buarada

Bende çıkıp gezecegim arkadaş arıyorum. Buldum bi kere fos çıktı. Adi bi insan çıktı. Zor yaa

KONYA' da varsa gerçekten dostluk kurmak isteyen bir hemcinsim, ben de çok sevinicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…