Ay yaşasın kanka eşlerAyni dertten muzdaribim evlenip geldim buraya kasaba gibi bi yer esimle kanki oldum o derece arkadasim yok yani baska yapabilecegim biseyde yok malesef gunu kurtariyorum iste.
Bayrampaşa Canım Avrupa yakasıCanım nerde oturuyosun
Hahahhah aman amanooo uzakmıs baya ben semt söylemiyimde :))) burdaki kızlar gelir bulur falan deşifre olmıyım hehhe
Napalim cnm iyiki varlarAy yaşasın kanka eşlerGünü kurtarıyoruz ama Nasıl geçiyor o günler dimi ama
o yüzden en nbeyendigim semt bakırköy gittin mi gezmeye kimse bakmaz ne giymisin ne yapmısın diye herkez bilincli git bide esenyurta haybeye katil olursun ama ondada namus davasıan 5 sene yatar cıkarsın diye düsünüyrumCanım nerde oturuyosun
Gitmez olurmuyum hiç çok güzel oralar, yaşadığın yerin insanlarıda çok önemli onun için her yerde oturulmuyor malesefo yüzden en nbeyendigim semt bakırköy gittin mi gezmeye kimse bakmaz ne giymisin ne yapmısın diye herkez bilincli git bide esenyurta haybeye katil olursun ama ondada namus davasıan 5 sene yatar cıkarsın diye düsünüyrum
Bir yıl erken daha olur belki tedavi felan görüyormusunAl benden de o kadar.. Cok sıkıldım şu ara. Bırde 1 yıldır cocuk olmuyor. Offf duvarlar uzerıme geliyor resmen
Suan kafam ck karısık .. Inanırmısın yalnızlığımı bu zamanlarda cok yogun hıssedıyorum.. Bende ve esımde hıcbır sorun cıkmadı fakat olmuyor. Hıcbır tedavı uygulamadan dırek asılama yapalım dıyor dr.. Klomen ıgne bu asamaları nıye atlıyoruz anlamıyorumBir yıl erken daha olur belki tedavi felan görüyormusun
Suan kafam ck karısık .. Inanırmısın yalnızlığımı bu zamanlarda cok yogun hıssedıyorum.. Bende ve esımde hıcbır sorun cıkmadı fakat olmuyor. Hıcbır tedavı uygulamadan dırek asılama yapalım dıyor dr.. Klomen ıgne bu asamaları nıye atlıyoruz anlamıyorum
Canımmmm duygularını cok ıyı anlıyorum.. Dilerım gonlunde ne varsa olur.. Bize gelince sebepsz olsada bazı tedavılerle dısardxn mudahale soz konusu oldugunu tecrube edenlerden duydum. Doğal yolla olmuyorki dısardan mudahale edılebılır degılmı . Bır dr degısıklığı dusunuyorum. Istanbul avrupa yakasındayım senın bır onerın varmı canımCanım hiç bir sorununuz yoksa ne gibi tedavi uygulayabilir ki, belki siz tedavi istediğiniz için aşılama önermiş olabilir. Bana kalırsa aklından bir süre çıkar mutlaka olur, keşke şenin yerinde olabilsem inan bizim hiç şansımız yok keşke biraz umut kalsaydı içimde, o günün gelmesini sabırsızlıkla beklerdim. Ama ben hiç ağlayan kadınlardan olmadım hep Rabbime teşekkür ettim hayırsız olanı vermediği için ve kesinlik tevekküllü düşün. Allah herşeyi güzel yapandır ve bizleri çok seviyor, annenin merhametini düşün hiç kıyar mı bize, ki Allah'ın merhametiyle kıyaslanamaz bile. Vaktiği geldiği Zaman olan oluyor şu günleri en güzel şekilde geçir ki anıların Mutlu temiz olsun.
Gittim Canım olmadı oralar da hep teyzeler var, bir arkadaş pasta kurlarına felan git diyor artık oralarda ararım şansımıAnlaşılan İstanbul'dasınız. Yakın zamanda İsmek kursları açıldı, ücretsiz katılabileceğiniz bir hobi kursuyla hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de yeni çevreler edinebilirsiniz. Gerçi kayıtları kapandı sanırım ama bir şansınızı deneyin isterseniz, olmadı benzer bir kurs belki biraz sizi oyalar ve yeni insanlar tanıyabilirsiniz.
Prf. Dr. Yücel Karaman çok çok iyi bir doktor, internetten biraz araştır. Biraz ücretleri pahalıydı ama bir kere bile olsa mutlaka gitCanımmmm duygularını cok ıyı anlıyorum.. Dilerım gonlunde ne varsa olur.. Bize gelince sebepsz olsada bazı tedavılerle dısardxn mudahale soz konusu oldugunu tecrube edenlerden duydum. Doğal yolla olmuyorki dısardan mudahale edılebılır degılmı . Bır dr degısıklığı dusunuyorum. Istanbul avrupa yakasındayım senın bır onerın varmı canım
Bence de bilsinler.ben aramazsam kimse aramiyo beni.artik ben de aramiyorum.depresyon sebebim valla :)Vardır bunda bir hayır diyorum ama olmuyor bir türlü ya gerçekten zor bir durum çeken anlar yani. Buradan herkes sesleniyorum arkaşlarınızın kıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?