- 24 Mayıs 2019
- 96
- 57
- 3
- 84
- Konu Sahibi denizormankum
-
evet ben de burdan bulup gerçekte gerçekten arkadaş olmak istiyorum.Benimde oyle pek arkadasim yok hatta burdan bulurum diye umutlanmistim
bu kitap mevzularından şu günlerde iki yazardan soğumuş durumdayım. önerilerin için teşekkür ederim.Hayır polistim ben ama sonra sağlık sorunları ortaya çıktı malulen emekli olmak durumunda kaldım.Ayse Kulin ve Elif Safak'ın kitaplarını öneririm.Dizi olarak Vikings, Dexter, Merlin, Chuck, Game of the thones, Walking Dead, The 100, The 4444, Person of the interest, Mentalist, Tepedeki Ev, The Originals hatırladıklarım. İlk bölümlerde belki sıkılırsınız ama sonra bağımlılık yapiyor.ve unutmayın az insan çok huzur
Geçmiş olsun bu arada. şimdi durumun nasıl?Hayır polistim ben ama sonra sağlık sorunları ortaya çıktı malulen emekli olmak durumunda kaldım.Ayse Kulin ve Elif Safak'ın kitaplarını öneririm.Dizi olarak Vikings, Dexter, Merlin, Chuck, Game of the thones, Walking Dead, The 100, The 4444, Person of the interest, Mentalist, Tepedeki Ev, The Originals hatırladıklarım. İlk bölümlerde belki sıkılırsınız ama sonra bağımlılık yapiyor.ve unutmayın az insan çok huzur
İyiyim şuan ama artık mesleğe dönüş yok.biraz can sıkıntısı oluyor, ibadete yöneldim, İmamı Gazali Hazretlerinin mektuplarını okuyorum suanGeçmiş olsun bu arada. şimdi durumun nasıl?
Allah yardıncın olsun. peki engel durumun nedir?hani hiç değilse emekli paranla gezersin, meslektaşlarınla takılırsın kafanı dağıtırsın.İyiyim şuan ama artık mesleğe dönüş yok.biraz can sıkıntısı oluyor, ibadete yöneldim, İmamı Gazali Hazretlerinin mektuplarını okuyorum suan
Evet bazı dönemlerde insan kendini arıyor bizim özümuze ihtiyacımız var ozumuzde olmayan şeyleri dışardan tamamlayıp kişilik sahibi oluyoruz yaşıyoruz bu hayatı. Dilerseniz bir süre kendinizi dinleyin eksiklerinizi tamamlayın olun yani . Neden özgür degilmissinizgeçen yıl ki psikolog "sen kendini arıyorsun,bulmaya çalışıyorsun" demişti. Bence bulamamam özgür olmayışımdan kaynaklanıyor.
kendi param ve sğlığım olmasına rağmen ailem çok tutucu ve kısıtlıyor bu yüzdenEvet bazı dönemlerde insan kendini arıyor bizim özümuze ihtiyacımız var ozumuzde olmayan şeyleri dışardan tamamlayıp kişilik sahibi oluyoruz yaşıyoruz bu hayatı. Dilerseniz bir süre kendinizi dinleyin eksiklerinizi tamamlayın olun yani . Neden özgür degilmissiniz
Aynen o yüzden boşverin kendinize başka meşguliyetler bulun.demi? ben de biriyle rahatça konuşamıyorum çünkü söylediğim yanlış bi şey sonra koz olarak kullanılırsa diye.zaten lisede bunu da deneyimledim çok çok kötü duruma düşüyor insan.
Kimseyle görüşmüyorum ki o yüzden hani en azından çocuklu bir arkadaşım olsa oynasalar ama yok maalesefişte aslında alışılmıyorda mecburen alışmışız gibi inandırıyoruz kendimizi.
Hadi sen çalışıyorsun da çocuğunun neden arkadaşı yok?
Arkadaş edinmenize izin vermiyorlar mıkendi param ve sğlığım olmasına rağmen ailem çok tutucu ve kısıtlıyor bu yüzden
diğer yorumlarımda yzdığım gibi hep ben arayıp sormazsam kimse aramıyor, insanları idare edebiliyorum ama girişimci ve konuşkan olaöıyorum en kötü olduğum taraf bu. lisedeki kankilerime son karne günü ayrılırken görüşürüz dedim hiç bişey demediler ve irtibatıda kestiler,numaramı silmişler. iş yerindeki arkadaşlarla da samimi olamadığım için kahveye çağıramıyorum.Arkadaşsız kalmanızı şuna bağladım , herkeste açık arayıp bana bakmadı benle konuşmadı beni aramadılar gibi düşünceleriniz olabilir mi ? Biraz insanları idare edin , esnek olun , girişimci , konuşkan samimi olun. Lise arkadaşlarınızdan kankiniz falan olmuştur arayın görüşelim deyin.iş arkadaşlarınıza hadi kahve içmeye gidelim deyin. Bunları yapmazsanız sosyal fobi başlayacak ki başlamış gibi de zaten.
aslında dürüst arkadaş olmasa da olur :) çünkü hep mevlananın sözü aklıma gelir "hatasız dost arayan dostsuz kalır" diye.İnsanlar çıkarcı oldukları için bu devirde zor dürüst kişiler bulmak gel arkadaş olalımm aynı şehirdeysek ben de yalnızım
cidden abartmıyorum, hep ben adım atan,başlatan oluyorum.Öncelikle arkadaşın olmak isteyen olursa karsilik ver kimse yanına gelmiyorsa da senin adim atman lazim. Selam ver ayakustu konustugun kisilerden samimi olana yanasabilirsin. Bende bu konuda sıkıntı cekiyordum sonunda bir tane buldum ama genelde ben cagirdim. Bende sosyal fobi var o yuzden sıkıntı cektim ama gecti sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?