- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi denizormankum
-
Kalabalik ortamlardan cekinsemde kacmadim.ilac kullaniyorum ben o sayede azaldicidden abartmıyorum, hep ben adım atan,başlatan oluyorum.
bir de bu sosyal fobini nasıl yendin? ayrıntılı anlatırsan sevinirim.
Denizli sizaslında dürüst arkadaş olmasa da olur :) çünkü hep mevlananın sözü aklıma gelir "hatasız dost arayan dostsuz kalır" diye.
hangi şehirdesin
.Benimde hiç arkadasım yok arkadaş olabiliriz, hangi sehirdensiniz, zar atalım belki tutar
Ben de benzer durumlar yaşıyorum gerçekten açık aramayan kazık atmayan arkadaş arıyorum ben de sessiz biriyim gezmeyi severim ama yalnız bir yere kadar geziliyorevet ben de burdan bulup gerçekte gerçekten arkadaş olmak istiyorum.
Çok mu kazık yediniz ya da sosyal etkinlikten ve sosyal ilişki yoğunluğundan çok mu yoruldunuzArkadassizlik cok guzelben cok memnunum
Soyle diyebilirim,herzaman cevremde az insan tuttum,ama varolan birkac tanesinden de nankorluk gordum ve uzaklastim. Evlenip baska sehire yerlesince de allahim dunya varmis dedim. 9 ay oldu arkadassiz hayat cok guzel yemin ederimÇok mu kazık yediniz ya da sosyal etkinlikten ve sosyal ilişki yoğunluğundan çok mu yoruldunuz
Aha da ben. Ben de beni aramayanı aramam ve işim de yok. Çok yalnızım. Yurt dışındayım bir de. Çok yalnızım çooook. Çocuğum da yok.D denizormankum benim de pek kimsem yok bu yüzden gayet iyi anlıyorum seni. Bir sürü olumsuz şey yaşayınca soğudum insanlardan, hayat hep bize zor.
Ortak bir paydan olmayınca eski arkadaşlıkları sürdürmek çok zor, liseden üniversiteden vs boş. Kendi hayatını kuruyor insan arkadaşlık falan boş iş oluyor, sürdürmüyor. Yapışamam ben öyle insana aramayanı aramam, öyle olunca da yalnız kalıyor insan.
Senin en azından işin var, oradan farklı insanlarla tanışabilirsin, ortak alan bulmaya çalış bir çevre edinebilirsin. İşi olmayan ne yapsın.
Ya bana ne demeli, iş yok, çevre yok, eş yok. Yapışamam öyle insanlara ne yapayım yani. İsyan etmek istemiyorum da hayat hep bana mi zor olacak yaa..... !Aha da ben. Ben de beni aramayanı aramam ve işim de yok. Çok yalnızım. Yurt dışındayım bir de. Çok yalnızım çooook. Çocuğum da yok.
Ben de aynen böyleyim tek değilsiniz yaniYa bana ne demeli, iş yok, çevre yok, eş yok. Yapışamam öyle insanlara ne yapayım yani. İsyan etmek istemiyorum da hayat hep bana mi zor olacak yaa..... !
Benim işim var farklı olarak ve sürekli dedikodu yapan fırsat bulsalar arkamdan kuyumu kazacak iş arkadaşları arkadaş dediysem lafın gelişi öyle bi arkadaşlığımız yok yaniBen de aynen böyleyim tek değilsiniz yani
Benim işim var farklı olarak ve sürekli dedikodu yapan fırsat bulsalar arkamdan kuyumu kazacak iş arkadaşları arkadaş dediysem lafın gelişi öyle bi arkadaşlığımız yok yaniYa bana ne demeli, iş yok, çevre yok, eş yok. Yapışamam öyle insanlara ne yapayım yani. İsyan etmek istemiyorum da hayat hep bana mi zor olacak yaa..... !
En azından işin olduğu için kendini teselli ediyorusun. Olmayan ne yapsın....Benim işim var farklı olarak ve sürekli dedikodu yapan fırsat bulsalar arkamdan kuyumu kazacak iş arkadaşları arkadaş dediysem lafın gelişi öyle bi arkadaşlığımız yok yani
Teselli değil de günümü dolduruyorEn azından işin olduğu için kendini teselli ediyorusun. Olmayan ne yapsın....
Aha ayni ben. Önceki konusuna da bakayim sonra.Canım önceki meselene yazdım önce sonra hop buraya damladim. Bu konu senin önceki konunla ilgili. Demişsin ya özgüvenim oluşmadı ailem yüzünden diye arkadaslik kurmada yaşadığın sıkıntı da tamamen bununla alakalı. Ne zamanki sen bundan önceki meseleni çözüme kavusturursun bu arkadaşlık meselesi de otomatik duzelir, sen rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?