Arkadaşsızlık

Bende İstanbuldayım canım 3 4 senedir burdayım aslında ondan çevrem Yok gibi olanı da ben beğenmiyorum instagramını yazarsan ekleyebiliriz

Bu konuya nasıl geldim bilmiyorum
Ben 3 4 senedir istanbuldayım ona rağmen iyi çevre edindim ama kalıcı olmuyorlar birini havaalanına götürmüyorsun surat yapıyor birini biryere çağırmıyorsun çıldırıyor Bi eğlenceye gidiyorsun story attırmıyorlar insana hepsi bi trip donumdaki bebe gibi oldular... arkadaşlıktan çıkıp yük olmaya başladılar sağlıklı iletişimi kuvvetli eğlenceli gerçekten gezip dolaşıp keyif almaya bakmak isteyen arkadaşlar varsa birde mümükünse dedikoduyu sevsin istanbul Avrupa yakasından görüşebiliriz. Ayyy koca arıyor gibi olmadı mı

Ay ben de aynı cümleleri kuruyorum istanbulda yaşamıyorum ama geldiğim zamanlarda görüşebiliriz neden olmasın

Bende bilinçli ve eğlenmeyi s
Ay ben de aynı cümleleri kuruyorum istanbulda yaşamıyorum ama geldiğim zamanlarda görüşebiliriz neden olmasın
olabilir tabiki yazman yeterli

Merhaba istanbulda mi yaşıyorsunuz aynı konulardan. Muzdaribiz

Benimde çevrem geniş değil istanbuldaysan görüşelim

Merhaba ben de istanbuldayim anadolu yakasi aynı dertlerden muzdaribiz siz?

Ya bu internet 15 yıl önce olsaydı ya ben de İstanbul'dayken çok yalnızdım.. :) Şimdi de yalnızım ama şimdi neyse internet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…