Yok baya yaş farkı varmış karşınıza samimi doğru insanlar çıkmamış yada senden kaynaklı samimi olamamışsın umarım en kısa zamanda dostların olurKuzenlerim var severim hepsini ama en büyüğü benden 6 YAŞ küçük :)
Peki sen çalışıyor musun okuyor musun evde misin neler yaparsın ?Bide milletin hayatıyla yaşıyorum zaten. Aa bu evlenmiş, şu sözlenmiş, bu üniversiteye gitmiş. Bu tatile gitmiş, şu şu kıyafeti giymiş. Herkesin hayati mükemmel vs diye kendimi yiyorum
Katılıyorum bende en değerli dostumu buradan edindim.Anam nedir sizin bu milletin vidyolarına, fotolarına özenmeniz ben anlayamadım hâlâ
KK da biraz vakit geçir ben kendime çok güzel dostlar arkadaşlar buldum burda hepsi bâhâ biçilemez...
Asla sosyal medya ile insanların hayatını kıyaslama. Benim liseden bir arkadaşım var. o kadar mutlu ki instagramda görsen kıskanırsın o derece. il il gezebiliyor falan. geçen gün biraz konustuk işsizmiş ailevi problemleri varmış. salla yani.Bide milletin hayatıyla yaşıyorum zaten. Aa bu evlenmiş, şu sözlenmiş, bu üniversiteye gitmiş. Bu tatile gitmiş, şu şu kıyafeti giymiş. Herkesin hayati mükemmel vs diye kendimi yiyorum
Okumuyorum. Çalışıyorum da 1 haftadir işsiz idim. Yarın yeni bi işe başlayacağım inşallah.Peki sen çalışıyor musun okuyor musun evde misin neler yaparsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?