son zamanlarda okadar cok duyuyorumkı arkadassızlıktan yana yakınmaları... bende katılıyorum özenme falan degılse de yalnızlastık genel olarak...en yakın arkadaslarım evlenınce eslerını kısıtladılar eslerıde arkadaslarımı dolayısıyla mesafe gırdı araya.. cok sevıp deger verdıgımı ıse tamda bu sebeptn kaybettım.. degerlerımın uydugu ınsanlar yok cok fazla cevremde
Ben de Arkadaşsızıö daha doğrusu öyle aman aman arkadaşım yok. En azından dertleşecebileceğim bi erkek arkadasım olsun isterdim o da yok! Insan kafa dengi birilerini Arıyor kendi yaşlarında. Yine de yanında biri varmış. Ben sürekli kendimi yalnızlığa alıştırıyorum
Canım tam da benim problemimi yazmışsın inan benzer bişeyi ben yazmayı düşünüyodum sana moral olurmu bilmiyorum ama içimi dökeyim sıkılmazsan okursun.. Bende senin gibi yalnızım senden de büyüğüm üstelik 25 yaşındayım. 10 yılı aşkındır görüştüğüm 5 6 dostum vardı şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum neden çünkü çok verici davrandım misal annemle kavga ettim gel çıkalım sevgilimle kavga ettim gel çıkalım iş yerinde şu şu oldu gel çıkalım... Her çağırdıkları yere anında giderdim her dertlerini dinledim şimdiye kadar ama ben çağırdıgım zaman yok karnım agrıyo yok midem bulanıyo derler bir yarım saat benimle kahve içmeye gelmezlerdi ama haftasonları üşenmeden taa istanbulun diğer ucuna kahvaltıya yemege giderlerdi iş arkadaslarıyla sürekli böyleydi üstüne birde ben çıkamadıgım zaman ki çıkamama nedenimde şu sınava hazırlanıyrum benim için hayati bir sınav ders calısmam lazım neymiş efendim çok abartmısım al tarafı kıytırık bir sınavmış vs vs.. Benim 3 arkadaşım liseden diğer 3 arkadaşım ünivden yakın dostumdu derken ben bu iki grubu birbiriyleriyle tanıstırdım onlarda arkadaş olsunlar diye baktım sürekli iki grupta birbiri hakkında konusup yanyana gelince canciğer oluyorlar ehhh dedim yetti be ikiyüzlü insanlarla görüşmektense yalnız kalmayı tercih ederim. Sadece yanımda erkek arkadaşım vardı en azından onda huzur buluyorum derken onunlada ayrıldık şimdi tek başımayım tekrar sınava hazırlanacak güç arıyorum kendimde dakikalar geçmiyo. Benim gibi olan varmı bilmiyorum ama sıkılırsan yaz bana dertleşiriz senin hiç olmazsa erkek arkadaşın varmış yanında yani demem o ki boşver saçma sapan sana değer vermeyen arkadaşlardansa yalnız kalmak evet zor sıkıcı bazen çok bunaltıcı ama daha iyi..
Yorumunuzda kendimi gördüm resmen. Şu an 25 yaşındayım. O günden bugüne ne değişti hayatınızda acaba ve nasıl oldu? Şu sıralar kendimi çok yalnız hissediyorum ben de.
Sosyal medyadaki hayatlara özenmeyin gercek değiller... bir komsum var instagrama baksan mukemmel anne, mukemmel eş ( gezmeler, imza gunlerine gitmeler, egitimler, esiyle full romantik paylasimlar)ama gercekte ben cocuklari icin cok uzuluyorum.Tam tersi bir hayat yaşiyor ama yansittigi cok toz pembe bir hayat... hayatiniza odaklanin sosyal medya bir ilüzyon kimse kotu yanini paylasmiyor, aldanmayin.
Dost anlaminda hep cok nasipli bir insandim ama zor gunlerimde gordum ki " iyi gün dostu" diye bir sey gercekten var. Evet gercek dostlarim var cok şükür ama bir cok arkadaslik, dostluk balon zamanla sönuyor malesef...
Biz senin arkadaşınız buradan yazabilirsin
Çalışıyor musunuz peki
Belki kursa ya da ise falan başlasanız çevreniz genişler
Benim de liseden arkadaşlarım var 4 kişi mahalleden de 3 kişi fazla da yok
Kuzenlerimin arkadaşları var arada ona gittiğimde çağırır beni de tanırlar çok severler o kadar
Biz senin arkadaşınız buradan yazabilirsin
Çalışıyor musunuz peki
Belki kursa ya da ise falan başlasanız çevreniz genişler
Benim de liseden arkadaşlarım var 4 kişi mahalleden de 3 kişi fazla da yok
Kuzenlerimin arkadaşları var arada ona gittiğimde çağırır beni de tanırlar çok severler o kadar