Arkadaşsızlık...

son zamanlarda okadar cok duyuyorumkı arkadassızlıktan yana yakınmaları... bende katılıyorum özenme falan degılse de yalnızlastık genel olarak...en yakın arkadaslarım evlenınce eslerını kısıtladılar eslerıde arkadaslarımı dolayısıyla mesafe gırdı araya.. cok sevıp deger verdıgımı ıse tamda bu sebeptn kaybettım.. degerlerımın uydugu ınsanlar yok cok fazla cevremde

Ben de Arkadaşsızıö daha doğrusu öyle aman aman arkadaşım yok. En azından dertleşecebileceğim bi erkek arkadasım olsun isterdim o da yok! Insan kafa dengi birilerini Arıyor kendi yaşlarında. Yine de yanında biri varmış. Ben sürekli kendimi yalnızlığa alıştırıyorum

Yorumunuzda kendimi gördüm resmen. Şu an 25 yaşındayım. O günden bugüne ne değişti hayatınızda acaba ve nasıl oldu? Şu sıralar kendimi çok yalnız hissediyorum ben de.

Ben de özenme çok var maalesef milletin fotoğraflarına Videolarına hayatlarına çok özeniyorum
Sosyal medyadaki hayatlara özenmeyin gercek değiller... bir komsum var instagrama baksan mukemmel anne, mukemmel eş ( gezmeler, imza gunlerine gitmeler, egitimler, esiyle full romantik paylasimlar)ama gercekte ben cocuklari icin cok uzuluyorum.Tam tersi bir hayat yaşiyor ama yansittigi cok toz pembe bir hayat... hayatiniza odaklanin sosyal medya bir ilüzyon kimse kotu yanini paylasmiyor, aldanmayin.
Dost anlaminda hep cok nasipli bir insandim ama zor gunlerimde gordum ki " iyi gün dostu" diye bir sey gercekten var. Evet gercek dostlarim var cok şükür ama bir cok arkadaslik, dostluk balon zamanla sönuyor malesef...

Biz senin arkadaşınız buradan yazabilirsin
Çalışıyor musunuz peki
Belki kursa ya da ise falan başlasanız çevreniz genişler
Benim de liseden arkadaşlarım var 4 kişi mahalleden de 3 kişi fazla da yok
Kuzenlerimin arkadaşları var arada ona gittiğimde çağırır beni de tanırlar çok severler o kadar

9 senelik konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…