Ay valla tek eğlencem bebişim olcak galiba.. İnsan bi arkadaş arıyo yanında kahve içecek dertleşcek kafayı yiyorum3 ay daha sabret
Site burası herkesin burnu havalarda asansörde iyi akşamlar dahi demiyorlar karşı komsumun yüzünü göremedim bile dahabebek doğunca kimseyi gözün görmeyecek zaten, kanki manki hak getire...
bebek büyüyünce biraz dışarı çıkmaya başlayınca parklarda falan arkadaş edinirsin belki, yaşıt çocuklarınız olan.
komşu da mı yok apartmanda?
hangi şehirdesin belliki pek daralmışsın gelip kankin olayımKızlaarrr ben 2 senedir başka şehirde yaşıyorum hiiç arkadaşım komşum yok tek eşim var oda 12 saat çalışıyo akşam 10 da geliyo bende çalışıyordum ama hamile olduğumdan çalışamıyorum artıkhaliyle çoook sıkılıyorum her dk evdeyim tv izlemekten öğğ geldi bütün programları ezberledim çook sosyal biriydim biiisürü arkadaşım vardı diğer şehirde ama burda hiç kankim yook napmalıyım nasıl zaman geçirmeliyim tavsiyeleriniz varmı
Hahahah valla daralma ne kelime insan yanında bi arkadaş arıyo dertleşcek dedikodu yapcak bi kahve içicek bir anda boşluğa düştüm İstanbuldayım canjım senhangi şehirdesin belliki pek daralmışsın gelip kankin olayım
Evet,kimse birbiriyle muhattap değil malesef herkes kendi alemindebu siteler tam çalışan bayanlar için.
konu komşu rahatsız etmiyo herkes kendi halinde :)
kız kk İstanbullu dolu ben bursadayımHahahah valla daralma ne kelime insan yanında bi arkadaş arıyo dertleşcek dedikodu yapcak bi kahve içicek bir anda boşluğa düştüm İstanbuldayım canjım sen
Sende mi arkadaşsızAynii ben iki aylik bebisim var onunla vakit geçirmek güzel ama kimseyi görmüyorum
Ay ben hiç rastlamadım istanbullularakız kk İstanbullu dolu ben bursadayım
Bende talibimhangi şehirdesin belliki pek daralmışsın gelip kankin olayım
al bak İstanbullu ben iş ve hava koşullarından daha gidemedim yanlarına ama siz İstanbul ekibi kanka panpa olun işteBende talibim
İstanbulda kendi içinde pek büyükal bak İstanbullu ben iş ve hava koşullarından daha gidemedim yanlarına ama siz İstanbul ekibi kanka panpa olun işte
Bende talibim
al bak İstanbullu ben iş ve hava koşullarından daha gidemedim yanlarına ama siz İstanbul ekibi kanka panpa olun işte
Ayneeen yaaaaa böyle oluncada eşlerden bi beklentiye giriyoruz onlarda yorgunum deyip takılıyoEvet kimse yok apartman da herkes en az üç cocugu var yasitim yok esimi bekliyorum bütün gün oda isten gelir tvye kosuyo
ben senın yerınde olsam 10da klakarım 12 kadar kahvaltıAyneeen yaaaaa böyle oluncada eşlerden bi beklentiye giriyoruz onlarda yorgunum deyip takılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?