Ay o kadar sosyallikten bu asosyalliğe düşünce olmuyo oben senın yerınde olsam 10da klakarım 12 kadar kahvaltı
1-2 saat ev ısı
sonra alırım örgümü otururum tv karsısına
aboovv cok ararsın bu gunlerı
Bayrampaşa gaziosmanpaşa diyorum ama sen beylikdüzünden cıkıcan gibiAy o kadar sosyallikten bu asosyalliğe düşünce olmuyo ohangi semttesin
Halkalı bendeBayrampaşa gaziosmanpaşa diyorum ama sen beylikdüzünden cıkıcan gibi
Ay doğumlarımızda aynı günAynı beni anlatmışşsın ya. Bende 3 senedir istanbuldayım.Hamilelik sebebiyle işten ayrıldım ve evde çıldırcemmm
Birde semt değiştirdik hamilelikle beraber iş arkadaşlarımdan da uzaklaştım . Çok sıkıcı oluyor iyi anlıyorum seni.
Aramızda 2 saat kadar mesafe varHalkalı bende
Anam burda kimse 5 çayı nedir bilmez kimse birbirinin yüzüne bakmıyoAramızda 2 saat kadar mesafe var
Hayırlısı be canım 5 cayına arkadas aranıyor dıye balkondan ılan sarkıt barı
emınım herkez calısıyodur
bende başka şehir deyim canım. eşimin iş arkadaşlarıyla görüş. komşularına git birşeyler yapıp. benimde arkadaşım yoktu. şimdi var hatta herkesi tanımaya başladımKızlaarrr ben 2 senedir başka şehirde yaşıyorum hiiç arkadaşım komşum yok tek eşim var oda 12 saat çalışıyo akşam 10 da geliyo bende çalışıyordum ama hamile olduğumdan çalışamıyorum artıkhaliyle çoook sıkılıyorum her dk evdeyim tv izlemekten öğğ geldi bütün programları ezberledim çook sosyal biriydim biiisürü arkadaşım vardı diğer şehirde ama burda hiç kankim yook napmalıyım nasıl zaman geçirmeliyim tavsiyeleriniz varmı
Ay geliriz bebişle Allahın izniyle :))Bende arkadaş olmaya talibim sana ama uzakmışız kadıköydeyim ben
Gel bebiş doğunca süt ısmırlıyım size :)
Evett doğumlar da aynı günmüş :)
Bilemedim şimdi kader mi. Ben kartaldayım bildiğinnn istanbulun bir ucu sen bir ucu ben
Ay geliriz bebişle Allahın izniyle :))
Kız eşimin iş arkadaşı yok kendi dükkanımız nereye dönsem ucu b.k lu deynek eşimin arkadalarıda hiç evli değilbende başka şehir deyim canım. eşimin iş arkadaşlarıyla görüş. komşularına git birşeyler yapıp. benimde arkadaşım yoktu. şimdi var hatta herkesi tanımaya başladım
anladım canım o daha zor bak. komşularına git sende kek poğaça kurabiye yap götür.Kız eşimin iş arkadaşı yok kendi dükkanımız nereye dönsem ucu b.k lu deynek eşimin arkadalarıda hiç evli değil
Tamam bekliyorum
Ama tek dönersin söyliyim biraz mıncıklarım ben :)
Canım bende komşularımı tanımıyorum bi yaşlı teyze var gördükçe tükürüyo lama cinsinden onu biliyorum.
Ama arka binamdakilerin hepsiyle tanıştım çamaşır asarken :)
Konuşmuyolarsa sen konuş meraba de devamı gelir[/QUOTE
Birini görsem merhaba dicemde hep yabancı burdakiler bana hitap etmiyorbi yaşlı teyzeyede razıyım birlikte tükürelim
Canım burda öyle kültür yok ya keşke olsaanladım canım o daha zor bak. komşularına git sende kek poğaça kurabiye yap götür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?