- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Sen nerdesin?
Geliyim vallaBenimde evde canım sıkılıyor bana gel
hahahaha teyzeye selamlarCanım o yaşlı teyzeye ilk meraba dediğimde kapıyı dann diye kapatmıştı
Tam 1yıl sonra arka binadaki komşumla kapının önündelerdi onlarla konştuğumu görünce konuşmaya başladı
Eşimde kadını gördükçe dalga geçiyo referans istiyomuş diye:)
Sen laf at insanlara meraba de sonra aa saçınız negüzelmiş elbisenizi nerden aldınız
Öyle devamı gelir
Gel kız en yakın benim sana. Merterdeyim. Börekler kekler yaparım sana :) yalnızlık zor valla ya. Allah yardımcın olsun. Kitap okumayı sever misin? Sıkıntıya birebirdir.Geliyim valla
hahahaha teyzeye selamlarAyyy asla diyemem kız .çekinirim
istanbul canımSen nerdesin?
Ay börekler kekler dedikodular ne kadar güzel kelimeler çok uzağım bayadırGel kız en yakın benim sana. Merterdeyim. Börekler kekler yaparım sana :) yalnızlık zor valla ya. Allah yardımcın olsun. Kitap okumayı sever misin? Sıkıntıya birebirdir.
istanbul canım
Burası öyle değil işte öyle komşular yok mesela o gün aşağı ineyim dedim öyle sitede turlayım bide market var oraya gideyim Bir kişi yok aşağıda oturan toplaşan..Sadece yazın kafelere yada havuza iniyorlar kışın in cin top oynuyoBen kokudan nefret ederim ama aa negüzel kokuyo hangi deterjan diye açtım muhabbeti
Zaten bi kişiyle konuştuğunu görsünler diğerleri sana laf atıyo :)
Ayy bende şimdi bunu farkettim hepimiz kardeşiz kızlarMeğer hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz..
Burası öyle değil işte öyle komşular yok mesela o gün aşağı ineyim dedim öyle sitede turlayım bide market var oraya gideyim Bir kişi yok aşağıda oturan toplaşan..Sadece yazın kafelere yada havuza iniyorlar kışın in cin top oynuyo
Meğer hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz..
dur sana balkondaki manzarayı atayimCamda görmüyo musun kimseyi?
Asansörün kapısında bekle :)
Camda görmüyo musun kimseyi?
Asansörün kapısında bekle :)
Örgü yapmayıda bilmem ki anca burda yapıyorum onuAhh arkadaşım, bende seninle aynı sorunu yaşıyorum.. Evlendim, başka şehire yerleştik.. İş bulup çalışıyordum.. Taki son 8 aya kadar.. 8 ay önce çalıştığım yer kapandı ve işten ayrılmak zorunda kaldım.. İş de bulamadım. Arkadaşım da yok.. En azından sen hamilesin.. Bebeğin doğduğun da sana can yoldaşı olur.. Çok iyi gelecek sana.. Sıkılıyorsan, bebeğin için bir şey ler örebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?