- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
Ya kaç zamandır konuşuyoruz bazrn diyor utanma benden kanka birlikte romantik şeyler yaparız seni yerim gibi seyler diyor ama kankada diyor ne yapmaya çalışıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaştan sevgili olur hemde çokYa kaç zamandır konuşuyoruz bazrn diyor utanma benden kanka birlikte romantik şeyler yaparız seni yerim gibi seyler diyor ama kankada diyor ne yapmaya çalışıyor
Peki nasıl olurArkadaştan sevgili olur hemde çok
Güzel olur kanka deyipte sonradan sevgili olanları cok gördük ama tabi asıl fikrini bilemeyiz belkide sizi gerçekten kankası olarak görüyor dicem ama romantik şeylerde yaşabiliriz demiş yada sizin ağzınızı arıyordur.
Seni yerim mi? Yuh yani bodoslama dalmış direk. İma bile etmemiş direk yerim demişYa kaç zamandır konuşuyoruz bazrn diyor utanma benden kanka birlikte romantik şeyler yaparız seni yerim gibi seyler diyor ama kankada diyor ne yapmaya çalışıyor
AnlamıyorumSeni yerim mi? Yuh yani bodoslama dalmış direk. İma bile etmemiş direk yerim demiş![]()
Ya kaç zamandır konuşuyoruz bazrn diyor utanma benden kanka birlikte romantik şeyler yaparız seni yerim gibi seyler diyor ama kankada diyor ne yapmaya çalışıyor
Bu yüzyılda bu kadar saflık kaldı mı yahu?Anlamıyorum
Orasını bilemiyorum ya siz yada karşı taraf duygularını açığa vurması gerekiyor bi taraf adım atmalı ki bişeyler olsun.Peki nasıl olur
Yürüyor diycem bence koşuyor sana :) Olur olmasına da sırlarınızı anlatmamışsınızdır inşallah sonradan kafana vuruyorlar hep.Ya kaç zamandır konuşuyoruz bazrn diyor utanma benden kanka birlikte romantik şeyler yaparız seni yerim gibi seyler diyor ama kankada diyor ne yapmaya çalışıyor
Yok anlatmadımYürüyor diycem bence koşuyor sana :) Olur olmasına da sırlarınızı anlatmamışsınızdır inşallah sonradan kafana vuruyorlar hep.