arkadaştan sevgili..

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
198
18
arkadaşlığın ilişkiye dönüşmesi hangi yönlerden iyi hangi yönlerden kötü kızlar şuan öyle bir durum gözüküyor gibi benim için...

Herşey arkadaşliginizdaki gibi kalmayacak. Arkadas oldugunuza gore birbirinizi taniyorsunuz bu nedenle anlasma probleminiz olmaz. Ama kiskanclik vb durumlarda hic boyle biri degildi gibi dusuncelerle karsilasabilirsiniz. Ve iyi arkadassaniz ayrilik gibi bir durumda iyi bir arkadasi kaybedersiniz.

Biz de eşimle bir yıllık bir arkadaşlık sonrası birlikte olmaya karar vermiştik. Bunun ilişkimize çok şey kattığını düşünürüz hep. Sıkıntısız, stressiz bir ilişki. Hiç gizlimiz saklımız olmadı, hayata bakışımızı , tepkilerimizi, sevdiğimiz sevmediğimiz şeyleri hep biliyorduk.
Hiç değiştirmeye çalışmadık o yüzden kendimizi. Yılları devirdik böylece.

Ben pek bir olumsuz tarafını görmedim. Olumlu yönleri hep ağır basmıştır ben de.

İyi yönleri,
Neleri sevdiğini bilirsiniz/bilir (yemek, renk, müzik zevki, mekanlar)
Kötü yönleri,
Aa..a arkadaşken böyleydi der yanılırsınız(ilgi, tepkiler, beklentiler)
Ayrılırsanız arkadaşınızı kaybedersiniz.

Bence daha uzun soluklu olur.
Çünkü onu daha iyi tanımışsındır. Yani kişiliğini bilerek,mantığına da uydurarak aşık olmuşsundur.O yüzden de uzun soluklu olur bence.

lise bitti 1sene görüşmedik tabii ondan önce arkadaştık aynı şehri kazandık ikimizden ben ondan 1 sene sonra kazandım daha doğrusu . ilişkiye giden bir konuşmamız var aslında daha yeni tanıyormusum gibi hissettim onunla konusunca olumlu yönleri gördüm şimdiden rahat konuşuyoruz birbirimizle ama merak ettim tabii nasıl olacak böyle

Cok sıkı birbirinizle surekli zaman gecirmiyormussunuz. O zaman yeni baslayan bir iliski gibi dusunebilirsiniz :)

Bence daha uzun soluklu olur.
Çünkü onu daha iyi tanımışsındır. Yani kişiliğini bilerek,mantığına da uydurarak aşık olmuşsundur.O yüzden de uzun soluklu olur bence.
aynen kendiside bunu söyledi bana benim için çok iyi tabiki biraz çekingenim diğer turlu yapamazdım heralde..

arkadaşlığın ilişkiye dönüşmesi hangi yönlerden iyi hangi yönlerden kötü kızlar şuan öyle bir durum gözüküyor gibi benim için...

Hiç beceremedim o işi. Ben herhalde biraz fazla öküz kalıyorum

Tek kötü yönü arkadaşken bütün hoşlandığın çocukları anlatman olabilir

Cok sıkı birbirinizle surekli zaman gecirmiyormussunuz. O zaman yeni baslayan bir iliski gibi dusunebilirsiniz :)
2 haftadır mesajlaşıyoruz diyeyim ikimizde ayni memleketteyiz ve yine aynı şehirde okuyoruz henuz sık görüşmüyoruz mesaj sadece..

arkadaşken o kadar samimi değildik tabi bu konuşmalarımızda konuştuk herşeyi .
O zaman pek sorun olacağını zannetmiyorum.Benim demek istediğim şuydu,hani çok yakın arkadaşın olur,tüm özelini,geçmişte ki erkek arkadaşlarını falan ona anlatmışsındır.Sonra sevgili olduğunuzda sen filanca erkekle sevgiliydin,yok aranızda şu oldu,bu oldu diye senin önüne çıkartabilirdi belki.Ama bu şekilde samimi bir arkadaşlığınız olmamış,o zaman sorun olmaz bence,güzel bir ilişkiniz olabilir.Hayırlısı olsun inşallah.

Hiç beceremedim o işi. Ben herhalde biraz fazla öküz kalıyorum

Tek kötü yönü arkadaşken bütün hoşlandığın çocukları anlatman olabilir
ya bende çook öküz kalıyorum onun yanında ya evettt o yuzden bana zamanında çook kızmıştı arkadaşken birde

aminn inşallah çok teşekkür ederim

o benden çok daha düşünceli ben onun yanında çok cekingen kalıyorum buluşmaya korkuyorum cunku en son ayrıldığımızda arkadaştık şu durum bana çok farklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…