- 3 Şubat 2016
- 84
- 37
- 3
- 31
- Konu Sahibi semihin annesi
-
Ne diyelim.Sözünüzü tutar mı bilmem ama ona eğer gerçekten dostsan,arkadaşsan.Ne demişler DOST acı söyler.Mrb arkadslr yakin bi arkadasim baska bi adama asik oldugunu soyledi birde cocugu var ne diyecegimi bilemedim sadece tlfnda gorusuyorlarmis yakin bi yuz yuze de gorusuyorlarmis ama yakin bi temaslari hic olmadigi soyledi be bu durumun yanlis oldugunu derhal bitirmesi gerektigini soyledim cocugun icin bunu yapmamasi gerwktigini soyledim ama soktayimm nasil ikna edebilirim daha ne soylemem gerek
Bu ara bi fazlalasti bu kadın aldatmaları ne cikicak altından merak ediyorum ya toplum bi hayli bozuldu yada fakeler çoğaldı ben ikinci ihtimalin olmasını istiyorum
Rabbim ıslah eylesin..Toplum bozuldu.
Herseyi soyldim bosanirim diyor onunla olurum.diyor o adamibkocasida taniyormus bende.bosansan bile onunla.olunca anlamayacakmi dedim ayni seyi kocan.yapsa.ne.hissedersin dedim vazgec kocanla arani duzelt tatile git uzaklas ii gelir dedim.bende oyle dusunuyorum.diyor kocasiyla bi samimiyetim yok.kendisi.benim bebeklikten.beridir arkasm evlendktn sonra sadece tlfnda gorsr. Olmstk oda.ayda bi.kez.falan yakinlarda.denk geldik oturdk birine.soylemem gerekti dedi bana.anlatti kesinlikle.kinamiyorum ama bisey olsa vebal altinda kalirmym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?