Arkadsim kocasini aldattigini soyledi :/

semihin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
84
37
3
31
Mrb arkadslr yakin bi arkadasim baska bi adama asik oldugunu soyledi birde cocugu var ne diyecegimi bilemedim sadece tlfnda gorusuyorlarmis yakin bi yuz yuze de gorusuyorlarmis ama yakin bi temaslari hic olmadigi soyledi be bu durumun yanlis oldugunu derhal bitirmesi gerektigini soyledim cocugun icin bunu yapmamasi gerwktigini soyledim ama soktayimm nasil ikna edebilirim daha ne soylemem gerek

Ne diyelim.Sözünüzü tutar mı bilmem ama ona eğer gerçekten dostsan,arkadaşsan.Ne demişler DOST acı söyler.
Sen de söyle.Önce ne yapıyoruz ; kınamıyoruz. Neden ?Allah korusun insanoğlu şaşarmış bazen.Ama
ona herşeyden önce bir evladı olduğunu bir annenin eğer bir evladı var ise hayatına 2 KAT dikkat etmesi gerektiğini , evliliği bitirmekse okey , adamakıllı birşeyler yaşayacaksa yok öyle evlilikle yürütmek sonra da çocuğum babasız kalmasın diye bahaneler üretmek.
Ama baştan baştan kontrol etmesi gerektiğini düşündür ona.Bugünlerde çok revaçta evlilikte başka adamlara akıl kaymaları.Sonumuz hayır olsun.

Elinde çocuğunu babası alır
bunu söyle halen vazgeçmezse kendi bileceği , kendi düşen ağlamaz

Herseyi soyldim bosanirim diyor onunla olurum.diyor o adamibkocasida taniyormus bende.bosansan bile onunla.olunca anlamayacakmi dedim ayni seyi kocan.yapsa.ne.hissedersin dedim vazgec kocanla arani duzelt tatile git uzaklas ii gelir dedim.bende oyle dusunuyorum.diyor kocasiyla bi samimiyetim yok.kendisi.benim bebeklikten.beridir arkasm evlendktn sonra sadece tlfnda gorsr. Olmstk oda.ayda bi.kez.falan yakinlarda.denk geldik oturdk birine.soylemem gerekti dedi bana.anlatti kesinlikle.kinamiyorum ama bisey olsa vebal altinda kalirmym

Bu ilk hatasi degil bekarkende hic tanimadigi biriyle.gorusmtu baska.bi sehirden qelmisti oglan ben bikiyordm bab anlayisli insandir.bisey olur korkusuyla baba anlattim babm.gitti buldu getirdi babasina.bisey anlatmadi tlfnu.nu elinden almisti hatta suanbevli oldugu kisi o aralar istemeye gelecklerdi buda sevmdigi halde babamdan cekinerek hemen kabul etti evlendi kesnlikle.babam.tehtit falan etmedi kendini kurtardi akli sira simdi de.bu cikti zaten.sonunda.boyle.bisey bekliyodum.ondan umdugum gibi cikti uff neden boyle.aslinda.cok.iyir cok seviyorum beraber yattik kalktk.yesigmz.icrmz ayri degildi

boşuna çırpınma .. bu kadınlardaki aşk hali bazen cidden inanılır gibi değil..göz kararıyor sen bir şey yapamazsın.. ne kadar söylersen söyle sana hak verecek ama bildiğini okumaya devam edecek.. ben tecrübe ettim 1 sene dilimde tüy bitti görüşmüyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…