- 6 Ağustos 2014
- 514
- 315
- 323
- Konu Sahibi semihin annesi
-
Mrb arkadslr yakin bi arkadasim baska bi adama asik oldugunu soyledi birde cocugu var ne diyecegimi bilemedim sadece tlfnda gorusuyorlarmis yakin bi yuz yuze de gorusuyorlarmis ama yakin bi temaslari hic olmadigi soyledi be bu durumun yanlis oldugunu derhal bitirmesi gerektigini soyledim cocugun icin bunu yapmamasi gerwktigini soyledim ama soktayimm nasil ikna edebilirim daha ne soylemem gerek
Darısı benimkinin başına ..Rabbim ona da böyle bir es nasip etsin...Bu ara bi fazlalasti bu kadın aldatmaları ne cikicak altından merak ediyorum ya toplum bi hayli bozuldu yada fakeler çoğaldı ben ikinci ihtimalin olmasını istiyorum
Siz eşi degilmisiniz?Darısı benimkinin başına ..Rabbim ona da böyle bir es nasip etsin...
Mrb arkadslr yakin bi arkadasim baska bi adama asik oldugunu soyledi birde cocugu var ne diyecegimi bilemedim sadece tlfnda gorusuyorlarmis yakin bi yuz yuze de gorusuyorlarmis ama yakin bi temaslari hic olmadigi soyledi be bu durumun yanlis oldugunu derhal bitirmesi gerektigini soyledim cocugun icin bunu yapmamasi gerwktigini soyledim ama soktayimm nasil ikna edebilirim daha ne soylemem gerek
bence okadinla yakin arkadasligini bitir boyle bi ahlaksiz ecliykn baskasini seven yarin oburgun senin kocanida sever aldatmann yuzyuzesi telefonumu varmis Allah islah etsin boyleleri ortada oldukca daha cok yuva dagilr pislik kadin nefret ediym boyle genis insanlardanMrb arkadslr yakin bi arkadasim baa bi adama asik oldugunu soyledi birde cocugu var ne diyecegimi bilemedim sadece tlfnda gorusuyorlarmis yakin bi yuz yuze de gorusuyorlarmis ama yakin bi temaslari hic olmadigi soyledi be bu durumun yanlis oldugunu derhal bitirmesi gerektigini soyledim cocugun icin bunu yapmamasi gerwktigini soyledim ama soktayimm nasil ikna edebilirim daha ne soylemem gerek
Bide babasinn korkusuyla evlenmismis babasindan korkn birisi evliykn boyle seye kalkisabilirmi Allah askina bizde inandikGecmiste babanizin korkusuyla suanki esiyle istemeden evlenmis
Simdide bu kocasini baska biriyle aldatiyor napabilirim diye soruyorsunuz.
Hayir anlamadim bi babaniz bi sen karsimayin ne hali varsa gorsun.
Yaptigin yanlis Allah islah etsin de gorusme boyle biriyle
sana oyle gelmiyor cnm oyle oldu bizim oralarda bi laf var kancik yalannmazsa kopek dolanmaz bu kadinlr tahat dursa erkklr kimle aldatckkadın aldatmaları çoğaldı mı bana mı öyle gelmeyr başladı ?
Aynisini soyledim.utanmiyormusun onunla gorusup.kpcanin.koynuna gorusup dedim 2 aydir.munasebetimiz yok diypr zaten kaynanasiyla problemleri opmis ondan beei esiyle arasi bozukmuz o yuzden 2 aydir bi sekilse.oyaliyorum dedicanım, bu ilişki bitmediği sürece onunla konuşmayacağını soyle. Ve gerçekten muhatap olma. Çok seviyorsa boşasın kocasını onla evlensin. Nasıl bir mide var bu insanlarda ya o adamlarla görüş sonra git kocanın koynuna gir ıyyyyyyyy.... Ayrıca ben olsam konuyu eşime anında anlatırdım sonra bu kadının b.kları çıkar ortaya S semihin annesi de biliyordu falan der. Böyle bir konuyla anılmak istemem şahsen, sen de istemezsin. En azından öyle bir laf çıkarsa eşin biliyor olsun. Çamur at izi kalsın misali sana güveni sarsılmasın. O kadınlara ilişkini kes tamamen. İkna etmeye falan çalışma koskoca kadın bilmiyor mu yaptığının yanlış olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?