Arkadsim kocasini aldattigini soyledi :/

O kadar asiksa bosansin kocasinindan .. ama yok o zaman isin heycani kalmaz... senin yapacagin tek sey onu kendinden uzak tutmak "bana dostunu soyle sana kim oldugunu soyliyeyim"hesabi senin itibarini da zedeleye bilir sonucta cocuk degil koca kadin bilmiyormu sanki ne yaptigini

midas'ın kulakları eşşek kulaklarııııııııı

Biz burada yuvamizin yikilmasindan acı cekelim uzulelim. .Bunlar da olan yuvayi bozmaya çalışsın. .Allah im herkesin karakterine göre es versin. .yuvalar yikilmasin. ..o arkadaşınıza söyleyin o hiçbir şeyi haketmiyor. .

sizin bir şey söylemenize gerek yok söyleyecekseniz şunu söyleyin :
arkadaşım, evli barklı kadınsın,eğer kocanla mutlu değilsen boşan sonra git başkasıyla görüş. çocuğunv ar, bu durum yakışık almaz. gitsin boşansın sonra kimle görüşüyorsa görüşsün.

Ay bu ne ya nekadar çoğaldı böyle şeyler uyarinizi yapın baktınız devam ediyor bence arkadasliginizi bitirin bu tiplerle arkadaşlık edilmez

Bence sadece tavsiye niteliğinde konuşun. Daha fazla karışırsanız sıkıntı yaşarsınız ; hassas bir konu.

Mutsuz olmayı , başkasına alaka duymayı anladım da neden evliliği devam ettiriyor?

Hayatındaki insanı aptal yerine koyuyor.

Boşanacak.. Zaten bu noktadan sonra o evlilik toparlanmaz. Basit platonik bir ilgi değil. Basbayağı görüşüyorlarmış

Sen bence karisma bunlari bana anlatmadin farzediyorum de. Unuttum ben sende unut bana artik anlatma bunlari de bence. Sanki kendisi bilmiomu yapmamasi gerektigini cocuk degilki. O kadarda dusunmesi lazim

arkadaşım sen doğru bi dille uyarını yap baktın bi değişiklik olmuyor arkadaşınla uzaklaş deri hem ne sen kötü ol hemde arkadaşın anlası o yolda yalnız kalacağını . Rabbim hidayet versin böylelerine insan ne diyeceğini şaşırıyor

canım, bu ilişki bitmediği sürece onunla konuşmayacağını soyle. Ve gerçekten muhatap olma. Çok seviyorsa boşasın kocasını onla evlensin. Nasıl bir mide var bu insanlarda ya o adamlarla görüş sonra git kocanın koynuna gir ıyyyyyyyy.... Ayrıca ben olsam konuyu eşime anında anlatırdım sonra bu kadının b.kları çıkar ortaya S semihin annesi de biliyordu falan der. Böyle bir konuyla anılmak istemem şahsen, sen de istemezsin. En azından öyle bir laf çıkarsa eşin biliyor olsun. Çamur at izi kalsın misali sana güveni sarsılmasın. O kadınlara ilişkini kes tamamen. İkna etmeye falan çalışma koskoca kadın bilmiyor mu yaptığının yanlış olduğunu.

Çocuğu için aldatmaması gerek tam bir ifade değil. Yüz kere de aynı konular açılsa yüz kerede aynı şeyi söyleyeceğim sanırım. Seven insana "aldatma eşini" denmez ki; o sevdiği için gözü başkasını görmez.
Çocuktan öte eşine ve kendisine saygısından yapmaz.
Çocuk zaten bir annenin can damarıdır. Yüzüne bakınca içinin erimesi lazım.

Ayrılsın eşinden. Sonra kiminle isterse beraber olabilir.
Eşiyle uyuşmadığını anladıysa, yahut sevgisi bittiyse -ki bence bu da "U dönüşü" sayılır ve hoş değil- ayrılmayı düşünsün. Aldatmayı değil.

Uzak dur bence,söylenecek herşeyi söylediysen vicdanın rahatsa bırak artık kendi haline.İki gün sonra kocası,ailesi öğrenirse, senin bildiğini bir şekilde öğrenirlerse zor durumda kalabilirsin,suç ortağı olma sonra.Çocuğa üzüldüm en çokta,Allah hidayete erdirsin arkadaşını.

Gecmiste babanizin korkusuyla suanki esiyle istemeden evlenmis
Simdide bu kocasini baska biriyle aldatiyor napabilirim diye soruyorsunuz.
Hayir anlamadim bi babaniz bi sen karsimayin ne hali varsa gorsun.
Yaptigin yanlis Allah islah etsin de gorusme boyle biriyle

bence okadinla yakin arkadasligini bitir boyle bi ahlaksiz ecliykn baskasini seven yarin oburgun senin kocanida sever aldatmann yuzyuzesi telefonumu varmis Allah islah etsin boyleleri ortada oldukca daha cok yuva dagilr pislik kadin nefret ediym boyle genis insanlardan

Bide babasinn korkusuyla evlenmismis babasindan korkn birisi evliykn boyle seye kalkisabilirmi Allah askina bizde inandik

kadın aldatmaları çoğaldı mı bana mı öyle gelmeyr başladı ?

Aynisini soyledim.utanmiyormusun onunla gorusup.kpcanin.koynuna gorusup dedim 2 aydir.munasebetimiz yok diypr zaten kaynanasiyla problemleri opmis ondan beei esiyle arasi bozukmuz o yuzden 2 aydir bi sekilse.oyaliyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…