- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
- Konu Sahibi semihin annesi
-
Zaten bekarliktaki gibi degiliz ayda.yilda dwnk gelirsek 10 dk en fazla 1 saat yan yana geliyoruz o da annemlere gittigm de ozel olarak bulusmuyoruz eger vazgecmezse.o da bitecek tum yorum yapan arkadslarn dedigi gibi arkdgmi keserim vaz gecse bile.artk guvnm kalmadi
sen diyeceğini demişsin bundan sonra karışma uzak dur bence...bu işin içine karışma sakın.Mrb arkadslr yakin bi arkadasim baska bi adama asik oldugunu soyledi birde cocugu var ne diyecegimi bilemedim sadece tlfnda gorusuyorlarmis yakin bi yuz yuze de gorusuyorlarmis ama yakin bi temaslari hic olmadigi soyledi be bu durumun yanlis oldugunu derhal bitirmesi gerektigini soyledim cocugun icin bunu yapmamasi gerwktigini soyledim ama soktayimm nasil ikna edebilirim daha ne soylemem gerek
Oyle yapcm zaten o birine.soylemesi gerektigi icin bana soylemis ben kimseye diyemiyorum o yuzden burda paylasmak istedim :/sen diyeceğini demişsin bundan sonra karışma uzak dur bence...bu işin içine karışma sakın.
Pardon o nedemek bu olablar gercek ben.biraya konu plsun diye yazmadm benm de.biriyle paylasmam gerektigi icin yazdmBana nedense bu konu "bir arkadaşım" ekolünden gibi geldi
Pardon o nedemek bu olablar gercek ben.biraya konu plsun diye yazmadm benm de.biriyle paylasmam gerektigi icin yazdm
İkna edilmiyor malesef boşa uğraşma üstüne birde konuya senin adında dahil ediliyor çünkü buna benzer birşeyi yakın zamanda bende yaşadım ki eşi de eşimin çok yakın arkadaşıydı. Bunu üstelik patronumuzla yaptı uyardığım halde ve beni paravan olarak kullanmaya kalktı ve başımı belaya sokuyordu. Şimdi sonuç ne diyeceksin ben bütün olan biteni eşime anlattım işten istifa ettim onlar boşandı ve eşine durumu söylemedik çünkü eşi silah kullanan bir devlet memuru çocuğun başı yansın istemedik ve sakladık. Ayrıca patronum evli ve eşi beni çok severdi ben istifa ettikten sonra çok üzülmüş ve ilişkilerini bitirmiş. Uzun lafın kısası uzak durun benim eşim allahtan anlayışlı çok kızmadı bana ama başka türlü de olabilirdi.Mrb arkadslr yakin bi arkadasim baska bi adama asik oldugunu soyledi birde cocugu var ne diyecegimi bilemedim sadece tlfnda gorusuyorlarmis yakin bi yuz yuze de gorusuyorlarmis ama yakin bi temaslari hic olmadigi soyledi be bu durumun yanlis oldugunu derhal bitirmesi gerektigini soyledim cocugun icin bunu yapmamasi gerwktigini soyledim ama soktayimm nasil ikna edebilirim daha ne soylemem gerek
İkna edilmiyor malesef boşa uğraşma üstüne birde konuya senin adında dahil ediliyor çünkü buna benzer birşeyi yakın zamanda bende yaşadım ki eşi de eşimin çok yakın arkadaşıydı. Bunu üstelik patronumuzla yaptı uyardığım halde ve beni paravan olarak kullanmaya kalktı ve başımı belaya sokuyordu. Şimdi sonuç ne diyeceksin ben bütün olan biteni eşime anlattım işten istifa ettim onlar boşandı ve eşine durumu söylemedik çünkü eşi silah kullanan bir devlet memuru çocuğun başı yansın istemedik ve sakladık. Ayrıca patronum evli ve eşi beni çok severdi ben istifa ettikten sonra çok üzülmüş ve ilişkilerini bitirmiş. Uzun lafın kısası uzak durun benim eşim allahtan anlayışlı çok kızmadı bana ama başka türlü de olabilirdi.
Ben işin açığı eşi için çok sevindim çünkü çok sakin sessiz bir çocuk. O zaten bu yüzden bunu yaptı eşine ve dövdüm Küstük yazık çocuk hala dövdüm de ondan küsüz zannediyormuşBu tiplere boşanmak en büyük ödül oluyor bir de
Ben işin açığı eşi için çok sevindim çünkü çok sakin sessiz bir çocuk. O zaten bu yüzden bunu yaptı eşine ve dövdüm Küstük yazık çocuk hala dövdüm de ondan küsüz zannediyormuş
Bunların çocuğu yoktu ve zaten çok fazla kavga ederlerdi bizden yaş olarak küçük oldukları için müdahale ederdik ama bu olay bende dolma noktası oldu ve bi güzel dövdüm kızı içim rahat yine yapsa yine döverim zaten muhattabım değil artıkKıyamam ben o masuma
Tanıdığım biri eşini bakireyim diye kandırmış evlenmiş 6/7evli kalmış senle yapamıyorum diye kavga gürültü çıkarıyor boşanıyor şimdi hayatımı yaşıyorum diye takılıyor ve düşünce şu artık dul derlerkimsedehesap soramaz bekaret diye başka boşanmış arkadaşım kocamdan sonra kimse olmadı yalanındaonda ödül dedim
Bunların çocuğu yoktu ve zaten çok fazla kavga ederlerdi bizden yaş olarak küçük oldukları için müdahale ederdik ama bu olay bende dolma noktası oldu ve bi güzel dövdüm kızı içim rahat yine yapsa yine döverim zaten muhattabım değil artık
Bencede deymezdi ama işin içine benim adımı katmış sanki duymam gibi bende o konuya dahil herkesin yanında dövdüm kim suçlu kim değil belli olduEllerine sağlık da ona bile değmezdi inanın etrafımdan duyduklarım gördüklerim burda okuduklarım artık erkek ırkına laf etmiyorum daha masum geliyor
Zaten bekarliktaki gibi degiliz ayda.yilda dwnk gelirsek 10 dk en fazla 1 saat yan yana geliyoruz o da annemlere gittigm de ozel olarak bulusmuyoruz eger vazgecmezse.o da bitecek tum yorum yapan arkadslarn dedigi gibi arkdgmi keserim vaz gecse bile.artk guvnm kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?