Merhaba hanımlar,
Ben hem çalışıyor hemde üniversite son sınıfta okuyorum. Okulum büyük ihtimalle haziranda bitiyor. Yaşım 22. Tam zamanlı olarak bir yerde çalışıyorum. Gelirim Türkiye standartlarına göre iyi diyebilirim. Okulum bitince de bu sektörden devam etmeyi, burada daha iyi bir kariyer yapmayı planlıyorum. Çalıştığım yerde ortalama 35-40 kişi çalışıyor. Herkes öğrenci ve genelde part-time çalışanlar mevcut. Ve ben tam zamanlı olarak çalıştığım için benden insanları yönlendirmem, ne yapmaları gerektiğini söylemem, işleri organize etmem gibi şeyler bekleniyor, yani diğer çalışanlardan bir pozisyon üstte oluyorum. Yöneticilerle vs aram oldukça iyi, ancak bunun icin bir çaba sarf etmiyorum yani problem yaşamam gereken bir şey olmadığı için iyi anlaşıyorum.
Ancak gelelim soruna, herkesin arkamdan konuştuğunu duyuyorum. Kimseye asla emir verici, kaba bir tavırla yaklaşmıyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Yani aslında biliyorum ki her iş hayatında, her sektörde var bu durum ama son zamanlar bu beni demotive etmeye başladı. Ne yapmam gerekiyor, nasıl kulak asmayacağım bunlara? Yardımlarınızı bekliyorum