Arkamdan dönen dedikodular:(

ayisigi123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
9
0
16
Merhaba hanımlar,

Ben hem çalışıyor hemde üniversite son sınıfta okuyorum. Okulum büyük ihtimalle haziranda bitiyor. Yaşım 22. Tam zamanlı olarak bir yerde çalışıyorum. Gelirim Türkiye standartlarına göre iyi diyebilirim. Okulum bitince de bu sektörden devam etmeyi, burada daha iyi bir kariyer yapmayı planlıyorum. Çalıştığım yerde ortalama 35-40 kişi çalışıyor. Herkes öğrenci ve genelde part-time çalışanlar mevcut. Ve ben tam zamanlı olarak çalıştığım için benden insanları yönlendirmem, ne yapmaları gerektiğini söylemem, işleri organize etmem gibi şeyler bekleniyor, yani diğer çalışanlardan bir pozisyon üstte oluyorum. Yöneticilerle vs aram oldukça iyi, ancak bunun icin bir çaba sarf etmiyorum yani problem yaşamam gereken bir şey olmadığı için iyi anlaşıyorum.

Ancak gelelim soruna, herkesin arkamdan konuştuğunu duyuyorum. Kimseye asla emir verici, kaba bir tavırla yaklaşmıyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Yani aslında biliyorum ki her iş hayatında, her sektörde var bu durum ama son zamanlar bu beni demotive etmeye başladı. Ne yapmam gerekiyor, nasıl kulak asmayacağım bunlara? Yardımlarınızı bekliyorum

Zaten iş ortamı bi nevi rekabet ortamı sayılır,

Diğer çalışanlar tarafından kıskanılmanız normal.

Bu yüzden arkanızdan konuşulanlara kulak asmayın.

Çünkü hiçbir zaman biri de çıkıpta kendi fikrini senin yüzüne söylemez...

ne diyorlarmış ki arkanızdan?
Yani ben sanki yöneticilerin gözüne girmek icin çabalıyormuşum gibi yansıtıyolarmış, benim samimi olduğum 1-2 kişi var onların yanında sende ayisigi’nın yakın arkadaşın zaten falan gibi şeyler söylüyorlarmış ve illaki bilmediğim şeylerde vardır

Statünü kıskanıyorlardır...
Görme,duyma..
Işine odaklan daha iyi yerlere gelebilesin..
Onlar dedikoduya devam edip oldukları yerde saysınlar...:deli:

Nerden duydun arkandan konuştuklarınj? Yan masada sana bakarak fısır fısır dedikodu mu yoksa biri mi ispiyonluyo sana?

Nerden duydun arkandan konuştuklarınj? Yan masada sana bakarak fısır fısır dedikodu mu yoksa biri mi ispiyonluyo sana?
Samimi olduğum bir-iki kişi var onlar söylediler, insanlara dikkat etmem icin ve böyle böyle seyler duyarsan umursama vs dediler işte. Ama üzüldüm yine de, dediğim gibi yapmam gerekeni yapıyorum çünkü sadece

Samimi olduğum bir-iki kişi var onlar söylediler, insanlara dikkat etmem icin ve böyle böyle seyler duyarsan umursama vs dediler işte. Ama üzüldüm yine de, dediğim gibi yapmam gerekeni yapıyorum çünkü sadece
O samimi oldukların samimi değiller. İlk temizliğe onlardan başla

Takmayin . İş ortamlarında hep olur . Ben kendime bakarım haklılık payı olan birşey soylendi ise , duzeltirim . Yoksa kulak ardı ederim

Her yerde var bunlar önemseme kıskanıyor olabilirler

22 yaşındasın çok küçüksün

Mezun olup yine yönetmen beklenirse o zaman hayıflan.

Ayrıca Türkiye standartı ortalaması üstü gelir detayı niye?

Paranı mı kıskanıyorlar, mezun olmadan ağır iş yükünü mü?

Size dedikodu yapan insanları çıkarın önce hayatınızdan belki de bu fikir onların fikri ve başka insanlara suç atarak size öyle anlatıyorlar.

Back
X