Saptırmıyorum kaldı ki yazılanlar ve yazdıklarım ortada bi arkadaş zorla evlendirileceğinize pek inanamadım demiş ve siz de onaylamışsınız yanlış mı anlıyorum bn de cevap olarak dedim ki böyle aileler var böyle olaylar da yaşanıyo malesef ve bunu söylemek normalleştirmek değil normal görmüş olsam burda işim olmazdı zaten yanlış yaptım hemcinslerimin beni anlayabaileceğini belki deneyimlerini anlatabileceklerini düşündüm lakin linçvari yorumları görünce kayıtsız kalamadım katili aklarsınız ve ya aklayacaksınız demedim sizi tenzih ederim fakat yorumunuzun sertliği bu tür söylemleri anlamlandırmamı sağladı yorumlarınız için teşekkür ederimBen ne söylüyorum siz ne anlıyorsunuz. Gerçekten verdiğiniz yanıtla benim yazdığım arasında nasıl alaka kurabildiniz? Ben öyle bir kesim yok demiyorum ama sizin aksinize normalleştirmiyorum. Resmen diyorsunuz ki yaşım 26, çalışıyorum ama annem beni zorla nişanladı bu durum ülkemizin bir gerçeği. E sizin şikayet ettiğiniz her şey ülkemizin gerçeği o zaman neden kabullenmiyorsunuz? Konuyu saptırmayın bir insan öldürüldüğünde sebep ne olursa olsun öldürülen suçludur bunu tartışmak bile saçma. İma ettiğiniz gibi öldürülen kişiye kendini öldürtmüş diyerek katili aklayacak kadar akıl sağlığımı yitirmedim.