arkdaşlar zor durumdayım lütfen??

nisanurcandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
11
-1
1
21
sevgilimle 30 Ağustosta seviştik ve sevgilim boşaldı peçeteye sildik elinde kalmış olma ihtimali var spermin azda olsa ama öyle eli ıslak değildi adetim 2 gün gecikti ve bugün test yaptım anlayamadım belli belirsiz bişey çıktı benim hamile kalma ihtimalim var mı gerçekten

Eklentiler

• GAG-1695672997352.webp
    GAG-1695672997352.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 98
  • GAG-1695672989171.webp
    GAG-1695672989171.webp
    6 KB · Görüntüleme: 84
sevgilimle 30 Ağustosta seviştik ve sevgilim boşaldı peçeteye sildik elinde kalmış olma ihtimali var spermin azda olsa ama öyle eli ıslak değildi adetim 2 gün gecikti ve bugün test yaptım anlayamadım belli belirsiz bişey çıktı benim hamile kalma ihtimalim var mı gerçekten
Bu test bozuk başka bir test yapın ama hamile değilsinizdir merak etmeyin

Korunuyoruz.
Erkek cinsel organiyla kadin cinsel organi korunmasiz birlesmediyse bu kadar abartili korkmuyoruz.
Altindan kalkamayacagimiz isler yapmiyoruz.

Bu test bozuk ama anlattiklarinizdan yola cikarak gebe degilsinizdir, testi tekrarlayin. 3 damla damlatin sadece.

Kamu spotu bitti.

Test bozuk ki varsa bıle cıkar hemen

Back
X