- Konu Sahibi sevgi pxixtxixrcxixxgxxix
-
biz kocamla ilişkiye girdikten sonra kocam içime boşalıyo ama ben ilişkiden sorna yağaı kalkınca sıvının yarısı dışarı akıyo yada daha fazları bilemiyorum sizdede oluyo mu nolur yardımcı olun lütfen acil cevaplarını bekliyorum
biz kocamla ilişkiye girdikten sonra kocam içime boşalıyo ama ben ilişkiden sorna yağaı kalkınca sıvının yarısı dışarı akıyo yada daha fazları bilemiyorum sizdede oluyo mu nolur yardımcı olun lütfen acil cevaplarını bekliyorum
gidecek başka yeri yokki spermlerin içeri bile kaçsa bi süre sonra geri gelir.ayrıca spermler çok hızlı hareket ederler yatmaya bile gerek yok.yumurta alacağını milyonlarca spermin içinden anında alır zaten
:dance::dance:akması çok normal yerçekımı dıye bısey var çünkü.sırt üstü biraz yat sonra gıden gıder kalan saglar sizindir:roflol:
:dance::dance:
ne olacak ya onca sıvı içeride hapis mi olsun yolunu buldumu çıkacak elbet..hamiş kalmak için yatmana da lüzum yok ama eşinde sperm hareketliliği sorunu varsa 15 dak .kadar yatabilirsin ..hamiş kalacak olduktan sonra bakire ikende kalınabilir..benim işyerimde bir kız bakire olduğu halde hamile kaldı ve doğum yaptı..
vah o kızın halıne onun yerınde olmak istemezdımmmALLAH kımsenın basına vermesın
hemen evlendiler 7 ay sonra doğum yaptı 4 kilo bebek herkes 7 aylık doğdu maşşalah tosun gibi diyolardı sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?