• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arow ayakkabı?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
arkadaşlar bot almayı düşünüyorum uzun süredir bakıyorum ama içime sinen bir model yok arowun sitesine baktım hoş şık modeller var satış noktalarına baktım ankarada bir tek etlik forumda varmış orasıda bana çok uzak bayiliklerinde de her çeşit olmaz diye onlara bakmadım bile kullanan va rmı bu markayı hiç yani nasıldır güzel midir kaliteli midir pişman eder mi insanı?eğer güzel diyorsanız üşenmeyip gidicem etlik foruma bilgisi olan söylerlerse çok sevinirima.s.

ben geçen kış sezon sonunda 100 liraya çizmesini aldım. yzde yüz deriymiş. umduğumdan iyi çıktı. benim ayağım taraklıdır ve yeni ayakkabı aldığımda ayakkabı ayağımın şekline alışana kadar bir süre ayağım rahatsız olur. ama bunda hiç öyle olmadı gayet rahat bir çizme. ben memnunum. alırsanız deri olanlara bakın bence.suni deriler belki iyi çıkmaz. çünkü ucuz olan modelleri de oluyor. ben onlardan almadım.

arkadaşım bende 2 tane arow var ..biri uzun çizme diğeri de kısa bot..hele çizmeyi 5 sene önce almıştım..
gelde gör bi dersin ki busene aldın..ne modası geçti ne en ufak bir hasar oldu..topuklu ama asılda rahat kesinlikle tavsiye ederim... ama ozaman bile 75 lira vermiştim şimdi kaç lira bilmiyom..

hm baya tuzluymuş anladığım kadarıyla 5sene önce 75e aldıysanız şimdi 350falandır o ya e öğrenciyede çok lüks o kadarı ben en fazla 170verebilirim arow bana hayal oldu şimdilik:gitme:

Ocak ayında kızıma ve oğluma çizme aldım arowdan. Bin pişman oldum. Asla bir daha arowun yanından bile geçmem. Kızım daha 1 ay giymeden ayrıldı çizme. Oğlanınki keza öyle. Gidip değiştirdik, spor ayakkabı aldım yerine o da aynı. Iyyyyy, bir daha asla.:umursamaz:

Son düzenleme:
Back
X