- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
Ben olsam arsayi kocamim üzerine yapmazdim kendi üzerime yapardim kim ne bok napacagi belli olmuyor bi erkekleriKendi ailesi 1 daire parasi yemiş,onu dert etmemş oturmuş bunu mu dert etmiş?
Bide sen takılarını vermişsin(yasal olarak da altınlar kadınındır)ailen para yardımı yapmis,arsa kocanın üzerine neden?
altın senden para yardımı aılenden arsa nıye esının ustune ?
Nikah sonrası edinilen mallar ortaktır. Evin eşinizin üstüne olması bir şey ifade etmez
Gerçekten ayıp etmiş. İşte ben bu ortaklık meselelerine gıcığım. Zaten ortak arsayı niye sadece eşinizin üzerine yaptınız yarın öbür gün sorun çıksa vermiyorum dese ne diyeceksiniz?Bende durduk yere küçük hesaplara girmesine sinir oldum
Gerçekten ayıp etmiş. İşte ben bu ortaklık meselelerine gıcığım. Zaten ortak arsayı niye sadece eşinizin üzerine yaptınız yarın öbür gün sorun çıksa vermiyorum dese ne diyeceksiniz?
Benim babamlarda ablamlar aynı şekilde ev aldılar dublex. Babam nakit koydu ablamlar takısını verdi kredi çekildi babamın üzerine ama krediyi ablamlar ödüyor ve tapu babamın üzerine kredi bitince vericem hakkınızı dedi. Bence babanızda keşke ortak olsaydı hiç değilse.
Guzelim konunu birlestirt.Ben diğer tarafa yorum yaptim
Vay arkadaş ne kıymetli kocalarınız var
Benim altınlarım verilecek üstünü ailem tamamlayacak arsa eşimin üstüne olacak o da bana böyle vıdı vıdı yapacak
Çok merak ediyorum kıymetiniz arttı mı eşinizin üstüne böyle mal yapınca siz
16 yıllık evliyim hiç çalışmadım eşimin maaşı tamamen hesabıma yatar
Kendi ailem orta halli ama bir kuruş almadım onlardan
Maddi olarak neyimiz varsa benim üstümdedir hatta konusu bile geçmez hani kimin olsun bile denmez
Ama sizinkiler unicorn mu veya ben mi bir şey kaçırıyorum bilmiyorum şımartmayın şu adamları şöyle ama ya
Onun ailesine verilenlerde hesaplanip geri alınırsa sizde evin parasını ailesinzden kesmesini kabul edin bence
Anladığım ev olunca arsanın değeri artıyor, damatta uyanıklık yapıp evide eşinin ailesi sahiplensin istemiyor..
Yavrum biz de nerede ne daha ucuzu düşündüğümüz günler yaşıyoruz. Gomme hepimiziOnun işi gücü hesap kitap. Cimri. Hangi tuvalet kagıdı hangi markette kaç lira onu bile hesaplar. Özel bir durum için hesaplamıyor
Ailem yardım amaçli değil de pay olarak ortak oldular. Eşimin üstüne olması benim için sıkıntı değil sonuçta bizim. Allah korusun boşanma v. S durumunda zaten mal paylaşimi oluyor. Büyük miktar bizden olduğu için babam eşimin üstüne olmasını istedi. Benim sinirlendiğim nokta evi arsayı hesaplayıp kendi kendine hesaplar yapması. Zaten orasıni kolay kolay sattırmam asla öyle bir yer alamayız şu şartlarda artık ama yine de oturmuş hesaplıyor adam
Vay arkadaş ne kıymetli kocalarınız var
Benim altınlarım verilecek üstünü ailem tamamlayacak arsa eşimin üstüne olacak o da bana böyle vıdı vıdı yapacak
Çok merak ediyorum kıymetiniz arttı mı eşinizin üstüne böyle mal yapınca siz
16 yıllık evliyim hiç çalışmadım eşimin maaşı tamamen hesabıma yatar
Kendi ailem orta halli ama bir kuruş almadım onlardan
Maddi olarak neyimiz varsa benim üstümdedir hatta konusu bile geçmez hani kimin olsun bile denmez
Ama sizinkiler unicorn mu veya ben mi bir şey kaçırıyorum bilmiyorum şımartmayın şu adamları şöyle ama ya
yukarıda bir arkadaş yazmış sizde öyle diyin eşinizeAilem yardım amaçli değil de pay olarak ortak oldular. Eşimin üstüne olması benim için sıkıntı değil sonuçta bizim. Allah korusun boşanma v. S durumunda zaten mal paylaşimi oluyor. Büyük miktar bizden olduğu için babam eşimin üstüne olmasını istedi. Benim sinirlendiğim nokta evi arsayı hesaplayıp kendi kendine hesaplar yapması. Zaten orasıni kolay kolay sattırmam asla öyle bir yer alamayız şu şartlarda artık ama yine de oturmuş hesaplıyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?