• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arsa mı almalı altına mı koymalı kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
2.270
887
123
Arkadaşlar mirastan elime 2 milyona yakın para geçecek ev alayım desem ev yok bu fiyata. Kredi durumları nasıl şu an ne kadar kredi veriliyor. Hali hazırda bir ev kredisi ödüyorum çünkü düşük mebla. Arsa mı almalı altına mı koymalı kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?

Arkadaşlar mirastan elime 2 milyona yakın para geçecek ev alayım desem ev yok bu fiyata. Kredi durumları nasıl şu an ne kadar kredi veriliyor. Hali hazırda bir ev kredisi ödüyorum çünkü düşük mebla. Arsa mı almalı altına mı koymalı kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?
Altın aldı başını gidiyor. 2.5 a daha yapımı yeni başlanmış ev almıştık. 1 sene sürdü. 500ü kredi çektik. Şimdi değeri 3.5 u geçti

2. Ev için krediler düşük ben olsam arsa alırdım

Arsa alabilirsin aldığın yere göre de kısa vadede kar da edersin. Altın yüksek ama daha da yükselecek diyorlar ben güzel kârı altından aldım. Hepsini olmasa da biraz altını da değerlendir derim.

Başka sehırde hallederım sonra da 3-4 milyona satarım derseniz 700-750 ye Konya da arsa bulup üstüne de 1,5 a falan ev dikersiniz tek kata imarlı yada topluca birevime verip ev çıkınca kiraya verip taksıtlerıne devam edin

Sakin bir yerde ağzından kaçırma, kesin kaptırırsın, evlilik vaadiyle dolandırılirsin gibi geliyor bana
Elimden çok milyonlar geçti hiç kaptırmadım çok şükür😇 hele de evlilik vaadiyle mi ne alaka anlamadım yorum yapmak için yapmışsınız gibi geldi🙃

Başka sehırde hallederım sonra da 3-4 milyona satarım derseniz 700-750 ye Konya da arsa bulup üstüne de 1,5 a falan ev dikersiniz tek kata imarlı yada topluca birevime verip ev çıkınca kiraya verip taksıtlerıne devam edin
Bunu beceremem sanırım ama topraktan girilen yerler buldum. Bir milyon peşinat sonra 5 yıl aylık ödeme şeklinde olacak. Bu mantıklı geldi ödemeler fazla ama bir şekilde hallederim gibi. Sadece güven problemi oluyor.

Bunu beceremem sanırım ama topraktan girilen yerler buldum. Bir milyon peşinat sonra 5 yıl aylık ödeme şeklinde olacak. Bu mantıklı geldi ödemeler fazla ama bir şekilde hallederim gibi. Sadece güven problemi oluyor.
Guvenmeyın mütaitlere valla çoğu dolandırıcı
Birevime katılın en azından devlet koruması var . Şimdi yaparsanız ilerde tatlı gelir . Çünkü piyasa sürekli uçuyor - 2 sene sonra çerez parasına ev aldım diye konuşursunuz

Back
X