Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altın aldı başını gidiyor. 2.5 a daha yapımı yeni başlanmış ev almıştık. 1 sene sürdü. 500ü kredi çektik. Şimdi değeri 3.5 u geçtiArkadaşlar mirastan elime 2 milyona yakın para geçecek ev alayım desem ev yok bu fiyata. Kredi durumları nasıl şu an ne kadar kredi veriliyor. Hali hazırda bir ev kredisi ödüyorum çünkü düşük mebla. Arsa mı almalı altına mı koymalı kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?
1+1 ler bile uçmuş yine de bakıcam1+1 bile olsa inşaat halinde de olsa ben ev alirdim sahsen
Arsa alabilirsin aldığın yere göre de kısa vadede kar da edersin. Altın yüksek ama daha da yükselecek diyorlar ben güzel kârı altından aldım. Hepsini olmasa da biraz altını da değerlendir derim.Arkadaşlar mirastan elime 2 milyona yakın para geçecek ev alayım desem ev yok bu fiyata. Kredi durumları nasıl şu an ne kadar kredi veriliyor. Hali hazırda bir ev kredisi ödüyorum çünkü düşük mebla. Arsa mı almalı altına mı koymalı kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?
Ne alaka bu konuyla400 biniPamukpamuk44 'e verin, eski kocasının başlık parasını ödesin sevenler kavuşsun ❤
Geri kalanı da dizleriniz ile ilgili bir şeye kullanırsınız diye tahmin ediyorum
Dizlerim daha iyi tedavi olsa bile bu tutar kadar olmayacak çok şükür400 biniPamukpamuk44 'e verin, eski kocasının başlık parasını ödesin sevenler kavuşsun ❤
Geri kalanı da dizleriniz ile ilgili bir şeye kullanırsınız diye tahmin ediyorum
Elimden çok milyonlar geçti hiç kaptırmadım çok şükürSakin bir yerde ağzından kaçırma, kesin kaptırırsın, evlilik vaadiyle dolandırılirsin gibi geliyor bana
Bunu beceremem sanırım ama topraktan girilen yerler buldum. Bir milyon peşinat sonra 5 yıl aylık ödeme şeklinde olacak. Bu mantıklı geldi ödemeler fazla ama bir şekilde hallederim gibi. Sadece güven problemi oluyor.Başka sehırde hallederım sonra da 3-4 milyona satarım derseniz 700-750 ye Konya da arsa bulup üstüne de 1,5 a falan ev dikersiniz tek kata imarlı yada topluca birevime verip ev çıkınca kiraya verip taksıtlerıne devam edin
Guvenmeyın mütaitlere valla çoğu dolandırıcıBunu beceremem sanırım ama topraktan girilen yerler buldum. Bir milyon peşinat sonra 5 yıl aylık ödeme şeklinde olacak. Bu mantıklı geldi ödemeler fazla ama bir şekilde hallederim gibi. Sadece güven problemi oluyor.
bence de alakaya çay demleNe alaka bu konuyla