Arsa sorunu

Anladım zaten bana yazmadiginizi Bi örnek vereyim ev alma fikrimiz yokken kiralık ev ariyorduk bir ev buldum müstakil 3 4 yıllık yeni ev fiyati da uygun geldi tabi bende bi heyecan uyuyamadim sabaha kadar biri tutacak diye sabah eve bakmaya gittik evin yan tarafı uçurum gibi yüksek dağ gibi birde git git çok uzak fotolarda baksan evin yeri çok iyi ama kötü işte . Gidip bakmadan arsaya almayın.

herkez soruyo nerden oldugunu neden yazmıyosun kamaoyu arastırması falan mı bu ısrarlara soranlar zaten oralarda oturan orayı bilen insanlar biz hic 10 bine yer görmedij sır gibi saklıcana söyled ebizde bileiiim
valla görmedim. 200 300 ve yukariya ztn gidiyor fiyatlar binden asaga arsa yok bu devirde . tarla olmali yada hepten ipsiz sapsiz yerde

10 bine arsa mi cok ucuz !
Alıcam unutucam 10 yıl orayı
Zaten geçmişte de ne köhne yerlere inanlar Aa çok ucuz derlerdi ama şimdi ateş pahası oldu bende öyle düşünerek almak istiyorum
Diyorum ki Çanakkale iyi bi yer mi acaba seçim için ama hiç bi cevap alamadım hep eleştirı

Aynen gidicez hem de gezmiş görmüş olurum oraları hem de işlerimizi halleder döneriz geri aklımda kesin var da işte yer olarak egemen alamam çok pahalı en azından köy moy bi yer olsun sonuçta değerlemese de satarım diyorum ama bakalim

Akdeniz Bölgesi çok pahalı. .
Onu demek istedim. .
Ya zaten 10 binlik arsa neresi olur belli merkez olmaz köhne bi yer anca 10 binlik arsalara aratıp bulsanız zaten çıkar netten zor değil
İlk kez almaya yeltendik bu arada ...
Yani anlamıyorum neden bu konuda çok üstüme gelindi çok saçma...

Bu arada gerçekten çok tuhaf yani ben eleştiri almak için bu konuyu açmadım
Başından beri de açık açık yazdım zaten Çanakkale nasıl bi yer tercih olarak doğru mu belirlemişiz diye ama konumun buraya kadar geldiğine inanamıyorum gerçekten çok pişman oldum cevap da alamadım...

Üstüne gelmek değildi niyetim. .
Ucuz bulduysanız hemen alın demek istedim. .
Yanlış anladınız sanırım. .

Baktim internetten yok dediginiz fiyata herkes size canakkalenin neresi diyor siz acin bakin var diyorsunuz kusura bakmayin fikir istiyorsaniz canakkalenin surasi yaziyor demeniz lazim size fikir vermek icin bizmi arastiralim anlamadim.

Baktim internetten yok dediginiz fiyata herkes size canakkalenin neresi diyor siz acin bakin var diyorsunuz kusura bakmayin fikir istiyorsaniz canakkalenin surasi yaziyor demeniz lazim size fikir vermek icin bizmi arastiralim anlamadim.
Ya neden anlamıyorsunuz anlamıyorum bakın sahibinden.çöm da araştırıyoruz Çanakkale yazıyoruz ve detaylardan deyip 5 ila 10 bin yazıyoruz ve çıkıyo yani bakamiyosaniz ben mi gelip gösteriyim...
Yani canakkalenin her yerine bakıyoruz surasi burası diye değil...
Çünkü Çanakkale hayatımızda hiç gitmedik ... İlk kez arsa düşündük ordan burdan duyduğumuz için anlatabilmişimdir artık umarım

Herkes derken de densizin biri sordu bi de siz ... kimse sormadı başka...
Ben de canakkalenin uygun mu diye sordum ama cevap alamadım ama

5 10 bin yazmayi biliyorsunuzya icini acip okuyomusunuz nerde oldugunu iste onu okuyup bize soylemeniz lazim.Semtte sokaklar bile farkli degerdeyken siz canakkale iyimi diye sorup duruyorsunuz.

Seni çok iyi anlıyorum canım, böyle bi işe kalkışınca araştırıp bulunuyo bi şekilde.kk da süper fikirler çıkıyo akıl akıldan üstündür.10 000 çok küçük bi meblağ oldugu için şaşkınlık yaratıyo ondan bu şekilde yorumlar geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…