- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Valla burda hiç bi konu açmaya gelmiyo artık
Kadinlar kulubu kadinlar destek olacağına hep köstek kadındır zaten kadının düşmanı diye boşuna demiyolar ..
Muğladaydınereden aldi ki bize hic dusmez boyle yerler
Anladım zaten bana yazmadiginiziAçıkçası canakkaleye hayatımda hiç gitmedim burda bi tane densiz sanki ben oranın yerlisiymisim gibi yazmış kimseye yalan borcum da yok açar bakar netten o kadar basit araştırsın ben nasıl arastiriyosam 5 milyara bile var arayan bulur
Çanakkale diye Eşim ısrar etti orası yine ucuz yerler var dedi tmm dedim bende ben anlamam öyle arsa işlerinden eşime bırakıyorum o bakıyo netten bana da gosteriyo köyler de falan var ama o kadar çok baktıkça hangi birini söyleyim yani sitesine kadar söylemişim aç bak yani çok mu zor akşam akşam zaten yorgunum iyice sinir oldum ya
Valla burda hiç bi konu açmaya gelmiyo artık
Kadinlar kulubu kadinlar destek olacağına hep köstek kadındır zaten kadının düşmanı diye boşuna demiyolar ..
Lafilm size değil yanlış anlamayın ben sadece mesajınıza cevap verecektim ama sinirlerim bozuldu bayagi dolmuşum :)
İnşallah Allah gönlümüze göre versin
Netten bakarsanız görürsünüz biz bulduk köylerde falan var
valla görmedim. 200 300 ve yukariya ztn gidiyor fiyatlar binden asaga arsa yok bu devirde . tarla olmali yada hepten ipsiz sapsiz yerdeherkez soruyo nerden oldugunu neden yazmıyosun kamaoyu arastırması falan mı bu ısrarlara soranlar zaten oralarda oturan orayı bilen insanlar biz hic 10 bine yer görmedij sır gibi saklıcana söyled ebizde bileiiim
Buralar derken neleri diyosun bilmem ama başından beri diyorum Çanakkale de öyle her köye bakıyoruz merkezden tabi ki alamayızBirkaç tane aldın derim . .
Ucuzmuş . .
Buralarda uçmuş fiyatlar . .
Köyde zaten bulduk merkezde tabi ki arsa olmaz 10 binevalla görmedim. 200 300 ve yukariya ztn gidiyor fiyatlar binden asaga arsa yok bu devirde . tarla olmali yada hepten ipsiz sapsiz yerde
Alıcam unutucam 10 yıl orayı10 bine arsa mi cok ucuz !
Aynen gidicez hem de gezmiş görmüş olurum oraları hem de işlerimizi halleder döneriz geri aklımda kesin var da işte yer olarak egemen alamam çok pahalı en azından köy moy bi yer olsun sonuçta değerlemese de satarım diyorum ama bakalimAnladım zaten bana yazmadiginiziBi örnek vereyim ev alma fikrimiz yokken kiralık ev ariyorduk bir ev buldum müstakil 3 4 yıllık yeni ev fiyati da uygun geldi tabi bende bi heyecan uyuyamadim sabaha kadar biri tutacak diye sabah eve bakmaya gittik evin yan tarafı uçurum gibi yüksek dağ gibi birde git git çok uzak fotolarda baksan evin yeri çok iyi ama kötü işte . Gidip bakmadan arsaya almayın.
Buralar derken neleri diyosun bilmem ama başından beri diyorum Çanakkale de öyle her köye bakıyoruz merkezden tabi ki alamayız
Ya zaten 10 binlik arsa neresi olur belli merkez olmaz köhne bi yer anca 10 binlik arsalara aratıp bulsanız zaten çıkar netten zor değilAkdeniz Bölgesi çok pahalı. .
Onu demek istedim. .
Ya zaten 10 binlik arsa neresi olur belli merkez olmaz köhne bi yer anca 10 binlik arsalara aratıp bulsanız zaten çıkar netten zor değil
İlk kez almaya yeltendik bu arada ...
Yani anlamıyorum neden bu konuda çok üstüme gelindi çok saçma...
Baktim internetten yok dediginiz fiyata herkes size canakkalenin neresi diyor siz acin bakin var diyorsunuz kusura bakmayin fikir istiyorsaniz canakkalenin surasi yaziyor demeniz lazim size fikir vermek icin bizmi arastiralim anlamadim.Bu arada gerçekten çok tuhaf yani ben eleştiri almak için bu konuyu açmadım
Başından beri de açık açık yazdım zaten Çanakkale nasıl bi yer tercih olarak doğru mu belirlemişiz diye ama konumun buraya kadar geldiğine inanamıyorum gerçekten çok pişman oldum cevap da alamadım...
Ya neden anlamıyorsunuz anlamıyorum bakın sahibinden.çöm da araştırıyoruz Çanakkale yazıyoruz ve detaylardan deyip 5 ila 10 bin yazıyoruz ve çıkıyo yani bakamiyosaniz ben mi gelip gösteriyim...Baktim internetten yok dediginiz fiyata herkes size canakkalenin neresi diyor siz acin bakin var diyorsunuz kusura bakmayin fikir istiyorsaniz canakkalenin surasi yaziyor demeniz lazim size fikir vermek icin bizmi arastiralim anlamadim.
Baktim internetten yok dediginiz fiyata herkes size canakkalenin neresi diyor siz acin bakin var diyorsunuz kusura bakmayin fikir istiyorsaniz canakkalenin surasi yaziyor demeniz lazim size fikir vermek icin bizmi arastiralim anlamadim.
Herkes derken de densizin biri sordu bi de siz ... kimse sormadı başka...Baktim internetten yok dediginiz fiyata herkes size canakkalenin neresi diyor siz acin bakin var diyorsunuz kusura bakmayin fikir istiyorsaniz canakkalenin surasi yaziyor demeniz lazim size fikir vermek icin bizmi arastiralim anlamadim.
Özür dilerim o haldeÜstüne gelmek değildi niyetim. .
Ucuz bulduysanız hemen alın demek istedim. .
Yanlış anladınız sanırım. .
5 10 bin yazmayi biliyorsunuzya icini acip okuyomusunuz nerde oldugunu iste onu okuyup bize soylemeniz lazim.Semtte sokaklar bile farkli degerdeyken siz canakkale iyimi diye sorup duruyorsunuz.Ya neden anlamıyorsunuz anlamıyorum bakın sahibinden.çöm da araştırıyoruz Çanakkale yazıyoruz ve detaylardan deyip 5 ila 10 bin yazıyoruz ve çıkıyo yani bakamiyosaniz ben mi gelip gösteriyim...
Yani canakkalenin her yerine bakıyoruz surasi burası diye değil...
Çünkü Çanakkale hayatımızda hiç gitmedik ... İlk kez arsa düşündük ordan burdan duyduğumuz için anlatabilmişimdir artık umarım
Seni çok iyi anlıyorum canım, böyle bi işe kalkışınca araştırıp bulunuyo bi şekilde.kk da süper fikirler çıkıyo akıl akıldan üstündür.10 000 çok küçük bi meblağ oldugu için şaşkınlık yaratıyo ondan bu şekilde yorumlar geliyo.Bu arada gerçekten çok tuhaf yani ben eleştiri almak için bu konuyu açmadım
Başından beri de açık açık yazdım zaten Çanakkale nasıl bi yer tercih olarak doğru mu belirlemişiz diye ama konumun buraya kadar geldiğine inanamıyorum gerçekten çok pişman oldum cevap da alamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?