Okumuyorum evet eşim ilgileniyo her yere bakıyo en kafasına yattığı yerden orası ama denize yakın her yere bakıyo yöne de yalan borcum mu var ne sorup sormayacagimı ben bilirim5 10 bin yazmayi biliyorsunuzya icini acip okuyomusunuz nerde oldugunu iste onu okuyup bize soylemeniz lazim.Semtte sokaklar bile farkli degerdeyken siz canakkale iyimi diye sorup duruyorsunuz.
Yani kırk yıllık arsaci oldum ya :) insanlar çok tuhaf cidden ucuz diye zaten alıyoruz elimizde ancak bu kadar var diye ama gerçekten pişmanım bu sitede herkes herkesin üstüne geliyo sinirim bozuldu ciddenSeni çok iyi anlıyorum canım, böyle bi işe kalkışınca araştırıp bulunuyo bi şekilde.kk da süper fikirler çıkıyo akıl akıldan üstündür.10 000 çok küçük bi meblağ oldugu için şaşkınlık yaratıyo ondan bu şekilde yorumlar geliyo.
Hangi şehir?Mrb konuya kaynak yapmış olcam ama hazır yatırım konusu ve benzer durum açılmışken bana da fikir veren çıkar belki
Biz de ev almak için yüz bin birikim yaptık ama ev alamadık. Zaten 10 yıl kredi ödemek hep korkutmuştu beni.
Neyse bu elimdeki parayı ikiye katlamak gibi bir şansım var mı
Ben de konu sahibi gibi arsa alıp satmayı düşündüm ama öyle alıp 10 yıl unutamam daha kısa vadede Nasıl katlarım bu parayı
Döviz alıp satmak derseniz kurları sürekli takip ediyorum ama öyle dişe dokunur meblağlar kazandıracak bir oynama yok uzun zamandır
Ey para ya.. Kabzımallık işine girmeyi bile düşündüm ama yol gösteren yok hiç
Hanfendi canakkaledeki her yere bakıyoruz her yer her yer her yer hatta turkiyedeki her yer şu an öylesine göz gezdiriyoruz5 10 bin yazmayi biliyorsunuzya icini acip okuyomusunuz nerde oldugunu iste onu okuyup bize soylemeniz lazim.Semtte sokaklar bile farkli degerdeyken siz canakkale iyimi diye sorup duruyorsunuz.
Esiniz acsin o zaman konuyu fikriniz yok ama merakiniz cok.Kim size yardim etti burda insanlar size yardimci olmak icin neresinde diye sorarken gidip esinize sorsaydiniz iyimi kotumu coktan cevap almistiniz.Okumuyorum evet eşim ilgileniyo her yere bakıyo en kafasına yattığı yerden orası ama denize yakın her yere bakıyo yöne de yalan borcum mu var ne sorup sormayacagimı ben bilirim
Amacim size neresinde oldugunu soylediginizde yardim etmekti korkmayin ben gidip almam.Hanfendi canakkaledeki her yere bakıyoruz her yer her yer her yer hatta turkiyedeki her yer şu an öylesine göz gezdiriyoruz
Oldu mu
Amacınız ne sizin
Yahu anlamıyorsan girme konuma beynini açıp mi anlatayım sanane sorarım sormam herkese açık yer Allah im ya Rabbim ya amacınızı çözemedim gerçeketen he oldu derim eşime konu açar...Esiniz acsin o zaman konuyu fikriniz yok ama merakiniz cok.Kim size yardim etti burda insanlar size yardimci olmak icin neresinde diye sorarken gidip esinize sorsaydiniz iyimi kotumu coktan cevap almistiniz.
AnkaraHangi şehir?
Vala ben hiç öyle düşünmedim :) ha ama amacınızı anladım böylelikle:)Amacim size neresinde oldugunu soylediginizde yardim etmekti korkmayin ben gidip almam.
Sayemde arsa sahibi olcan teşekkür et bari :)Amacim size neresinde oldugunu soylediginizde yardim etmekti korkmayin ben gidip almam.
Vala hiç açma aman diyim sonra seni de kırk yıllık arsaci sanarlar :)Hmmm ben izmirdeyim.arkadaşım ev aldı 92 bine 975 liraya kiraya verdi.izmir olsaydı bunu tavsiye edecektim size.benimde bu tarz planlarım var bu aralar konu açsam mı diye düşünüyorum :))
Konuyuda saptırdık biraz...
En azindan terbiyesiz degilim.Sayemde arsa sahibi olcan teşekkür et bari :)
Ne kadar cahilsiniz ben oyle düşünsem konu acarmiyim ulu orta :)
Safım ya ben :)
Arsa degil benimki dükkanım var ne iş kurabilirim diye bi konu açacaktım:::)))))Vala hiç açma aman diyim sonra seni de kırk yıllık arsaci sanarlar :)
Vala ben akıllandım daha da açmam:)Arsa degil benimki dükkanım var ne iş kurabilirim diye bi konu açacaktım:::)))))
Ben de densiz fesat değilim çok şükürEn azindan terbiyesiz degilim.
Cok yazik yardim etmek icin neresi diyoruz yok o fiyata nerde diyoruz acin bakin yalanmi soylicem esim bakiyo gibi atarlar sonunda canakkale nasil.Ben de densiz fesat değilim çok şükür
Bak sen :) bana yalancı muamelesi yapılınca ne tepki vermemi bekliyodün acaba ....Cok yazik yardim etmek icin neresi diyoruz yok o fiyata nerde diyoruz acin bakin yalanmi soylicem esim bakiyo gibi atarlar sonunda canakkale nasil.
Kelimeleriniz cok yanlis az edepli olun.
Hadi hadi oyalanma da bak netten buldun galiba :)Cok yazik yardim etmek icin neresi diyoruz yok o fiyata nerde diyoruz acin bakin yalanmi soylicem esim bakiyo gibi atarlar sonunda canakkale nasil.
Kelimeleriniz cok yanlis az edepli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?