10 bine nerde arsa var yazda e-bende alıyım trakyada arsa bakıyorum 50 binden asagı yok ki hemen degerlenenlerde degi en az 10 15 yılBen bileziklerimi bozdurup canakkaleden bi arsa almayı düşünüyorum. ama alınca 5 10 yıl unutucam geleceğe yönelik colugim cocugum icin. bileziklerimin değerı 10 milyarı bulur. 5 milyara bile arsalar var ama ben hepsiyle almak istiyorum. sizce çok mu düşük. yani takmiyorum etmiyorum sevmiyorum da ben takmayı gerdanligim var tek onu takıyorum düğün dernek olunca .bilezikler de evde korkuyorum bankaya da yatırmak istemiyorum .arsa fikri çok hoşuma gitti en azından değerlemese bile satar paramı alırım yine. arsayı adıma alıcam bu arada. ve sizce Çanakkale iyi bi tercih mi ayrıca arsa fikrimi nasıl buluyorsunuz
İç taraflardan düşünmüyorum ben :)Babamdan 3 tane arsa miras değdi bir evin tek kiziyim arsalar iyi yerde ama satamadik bir türlü satilsa oturdugumuz yerden ev alacağız ama nasip olmadı çok fazla bir vergisi olmuyor arsanın tam bilgim yok babaannem ödediği için Yatırımcı iyi tabi. Toprak kaybettirmez her zaman kazandırır . Bu arada satılık Arsa almak isteyen var mıKütahya tarafından.
nerde aldınızzBiz aldik bu sekilde 2015 martta 22.500 e simdiki degeri 45.000 ile 47.000 arasi. Ama biz satmiyoruZ henüz
10 milyarı geçtim 5 milyara bile var ama gözden cikarcaksin 10 yılı hemen asla değerlenmez ben dediğim gibi Çanakkale tarafları düşünüyorum eşim araştırıyo bende olur olmaz istişare ediyoruz10 bine nerde arsa var yazda e-bende alıyım trakyada arsa bakıyorum 50 binden asagı yok ki hemen degerlenenlerde degi en az 10 15 yıl
neresi acaba yasadıgınz yerrYeri de onemli tabi. Mesela benim yasadigim yer de 200 metrekare arsayi 30 40bine aliyosunuz. Bu arsalarin degeri de ona gore artiyo. 1 donumu 10 bin olan bir arsada ona gore degerlenir
canakkale ama neresi bende arastırıyorum ama 10 bine yer hic görmedim böyle biseyde direk belediyey gidip sorucaksın tarla mı arsa bag bahce mi diye arsa olan yapılar 10 bine yok o yuzden bölgesin sordum bende bakıcam10 milyarı geçtim 5 milyara bile var ama gözden cikarcaksin 10 yılı hemen asla değerlenmez ben dediğim gibi Çanakkale tarafları düşünüyorum eşim araştırıyo bende olur olmaz istişare ediyoruz
Halen araştırma aşamasındayız bakalım hayırlısıcanakkale ama neresi bende arastırıyorum ama 10 bine yer hic görmedim böyle biseyde direk belediyey gidip sorucaksın tarla mı arsa bag bahce mi diye arsa olan yapılar 10 bine yok o yuzden bölgesin sordum bende bakıcam
herkez soruyo nerden oldugunu neden yazmıyosun kamaoyu arastırması falan mı bu ısrarlara soranlar zaten oralarda oturan orayı bilen insanlar biz hic 10 bine yer görmedij sır gibi saklıcana söyled ebizde bileiiimHalen araştırma aşamasındayız bakalım hayırlısı
10 bin tl lik yer ne kadar degerlenebilir ki?
Bozdurup bankaya yatirsaniz?
İnşallah satılık yazdık emlakçı da verdik haber bekliyoruz artık inşallah biran önce satılır . Bence 10 bine buluyorsaniz düzgün biyer kaçırmayın derim.İç taraflardan düşünmüyorum ben :)
Maşallah 3 tane arsa çok iyi bi de tek kızsın çok iyi olmuş bi an önce güzel bi ev nasip olur inşallah hepimize
Bankaya yyatırdığınızda sizden. Bir ücret aş almazlar bankaların altın günleri oluyor eksperler gr olarak değerini hesaplıyor ve o gr sizin altın hesabınıza yatırılıyor bozdurmak isteyince de o günün altın kuru ile alımveya satım yapabilirsinizBu konuda bilgim var zaten gidip gorucez bakcaz bi de nette yazıyor zaten imarlı mi değil mi eşim ilgileniyor o konuda ve ben bankaya atıp oraya her sene para verecegime vergisini öderim bana bu daha mantıklı geliyor çünkü bankaya atmak istediğimde belli bi miktar veriyormuşüz bi de ben de bankaya para vermek istemiyorum
Yani ne biliyim sizlere de danışmak istedim öyle merak ettim açıkçası
Ne diyosun sen ya iyi misin ...herkez soruyo nerden oldugunu neden yazmıyosun kamaoyu arastırması falan mı bu ısrarlara soranlar zaten oralarda oturan orayı bilen insanlar biz hic 10 bine yer görmedij sır gibi saklıcana söyled ebizde bileiiim
Netten bakarsanız görürsünüz biz bulduk köylerde falan var5 yada 10 milyara arsa mı ?
Buralarda dönümü 500 milyardan başlıyor da . .
Açıkçası canakkaleye hayatımda hiç gitmedim burda bi tane densiz sanki ben oranın yerlisiymisim gibi yazmış kimseye yalan borcum da yok açar bakar netten o kadar basit araştırsın ben nasıl arastiriyosam 5 milyara bile var arayan bulurİnşallah satılık yazdık emlakçı da verdik haber bekliyoruz artık inşallah biran önce satılır . Bence 10 bine buluyorsaniz düzgün biyer kaçırmayın derim.
Mantıklı ama iyi araştırmalısın banka daha mantıklı gibiBen bileziklerimi bozdurup canakkaleden bi arsa almayı düşünüyorum. ama alınca 5 10 yıl unutucam geleceğe yönelik colugim cocugum icin. bileziklerimin değerı 10 milyarı bulur. 5 milyara bile arsalar var ama ben hepsiyle almak istiyorum. sizce çok mu düşük. yani takmiyorum etmiyorum sevmiyorum da ben takmayı gerdanligim var tek onu takıyorum düğün dernek olunca .bilezikler de evde korkuyorum bankaya da yatırmak istemiyorum .arsa fikri çok hoşuma gitti en azından değerlemese bile satar paramı alırım yine. arsayı adıma alıcam bu arada. ve sizce Çanakkale iyi bi tercih mi ayrıca arsa fikrimi nasıl buluyorsunuz
nereden aldi ki bize hic dusmez boyle yerlerBende böyle düşünürdüm
Kuzenim 8 sene önce 4.500 tl ye bir arsa almıştı şuanda 60 a satmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?