• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arsız insanlar.

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Gecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis

Son düzenleme:
ben de onu aşağılardım. "şu hale bak allahın kasiyeri bile bana laf söyleyebiliyor ne günlere kaldık" derdim. o bana bir şey demese demem ama herkes yerini bilsin canını yakarım,üzerim hanımefendiyi.

bir dahaki gittiğimde de kasada "burda bi kızcağız vardı ya,indirim hakkında atıp tutuyordu nerde o?" derim seslice.

bilmiyorum bu tarz şeyler bana çok çirkin geliyor ve ben de aynı derecede çirkinleşebiliyorum. gerekirse şikayet bile ederdim.

ben de onu aşağılardım. "şu hale bak allahın kasiyeri bile bana laf söyleyebiliyor ne günlere kaldık" derdim. o bana bir şey demese demem ama herkes yerini bilsin canını yakarım,üzerim hanımefendiyi.

bir dahaki gittiğimde de kasada "burda bi kızcağız vardı ya,indirim hakkında atıp tutuyordu nerde o?" derim seslice.

bilmiyorum bu tarz şeyler bana çok çirkin geliyor ve ben de aynı derecede çirkinleşebiliyorum. gerekirse şikayet bile ederdim.
Senin yazdiginin da calisan kizdan farki yok! Allah’in kasiyeri diyerek sen ondan Üstün mu oluyorsun? Herkes ister en iyi yerlerde en iyi şekilde yaşamayı!
Konu sahibine gelince boşverin üzülmeyin. Kafanıza takacak kadar büyük birşey değil.

Senin yazdiginin da calisan kizdan farki yok! Allah’in kasiyeri diyerek sen ondan Üstün mu oluyorsun? Herkes ister en iyi yerlerde en iyi şekilde yaşamayı!
Konu sahibine gelince boşverin üzülmeyin. Kafanıza takacak kadar büyük birşey değil.

kendim yazdım zaten o bana yaparsa ben de ona yaparım diye. farkım olmayacağını biliyorum boşuna duyar kasmayalım. yapı meselesi o bana yaparsa ben ona daha fazlasını yaparım. sizi ilgilendiren bir durum değil yani. iyi forumlar.

Çok gereksiz bir tavır olmuş.bende daha geçen gün sordum indirim günleriniz ne zaman basliyor diye.kız güzelce söyledi daha tarih belli değil bize de bilgi vermediler diye.ben tepkimi verirdim o an.şimdi geçmiş takmayın bişey yapmayın o yüzden

Gratis herhalde burası
Tha balm ın paletine bakmıştım geçenlerde
109 tl idi
İndirime girince alırım dedim gösteren kıza
Bunlar indirime pek girmiyor 100 tl ye ancak düşer dedi
Yine de almadım
Tam 1 hafta sonra indirime girmiş
79 tl
Benim de kampanyadan hediye puanım vardı
26 tl ye aldım paleti

Yine aynı kızdan :D

Yani bunlar hep satış tekniği bence
İndirim yarın dese sen belki elindekileri de bırakıp iyi yarın alayım diyecektin

Bi taneside bana yaptı
Aynı mağaza zinciri
Kasanın yanında bir rimel vardı bunun fiyatı ne kadar dedim
Gayet lakayıt bir şekilde ver onu ver bakayım diye bağırdı
Çocuğa söylüormuş gibi
Dedim kızım sen iyi misin?
Siz diye hitap edilir müşteriye
Yanındakide siz dedi diyor onu koruyor
Ya ben yanlış duydum sanki bırak
Dedim kesin sesinizi
Hem yaş olarak büyüğüm senden hemde müşteriyim ben kaldı ki fiyat sordum öyle tartışma falan yoktu
Hiç böyle birsey görmedim
Sephoraya giderim mesela çok kibardırlar
Bu Gratis herkesi alıyor sanırım mağazlarına
Şikayet etmedim ekmeğinden olmasın kimsede biraz kibar olsalar yani bu şekilde olmaz..

kendim yazdım zaten o bana yaparsa ben de ona yaparım diye. farkım olmayacağını biliyorum boşuna duyar kasmayalım. yapı meselesi o bana yaparsa ben ona daha fazlasını yaparım. sizi ilgilendiren bir durum değil yani. iyi forumlar.

Sıkıntı senin algıda insanın çalışması ne ayıp ne günah. Yaptığı işe bakıp onu küçümsemeye kalkarsan sen ne kadar küçük olduğunu gösterirsin. Kk olarak su hayali dialogunda bunu görmüş olduk.

Sıkıntı senin algıda insanın çalışması ne ayıp ne günah. Yaptığı işe bakıp onu küçümsemeye kalkarsan sen ne kadar küçük olduğunu gösterirsin. Kk olarak su hayali dialogunda bunu görmüş olduk.

şahsen ben insanların mesleğini düzgün yapması taraftarıyım. devlet memuru da olsa insanları böyle aşağılamaya kalksa yine aynı tavrı gösteririm. konu sahibi kötü bir şey sormamış,belki durumu yok olamaz mı olabilir. o kız biz de bilmiyoruz vs diye kibarca cevap vermek yerine kendince müşteriyi aşağılıyorsa ben aynısının daha kötüsünü yaşatırım kendim söylüyorum zaten çirkinleşirim diye. farklı yerlere çekmeye gerek yok etkiye tepki bunun adı. iyi veya kötü herkes görüşünü yazsın geçsin kendimi açıklamayı sevmiyorum.

"Genelde müşterilerinizle bu dilde mi konuşursunuz?" diyecek ve "Sizden sorumlu müdürünüzü çağırın lütfen" deyip vaktiniz varsa müdürü orada bekleyecek ve şikayet edecektiniz hiç kendinizi bozmadan, şaşırmadan. O elemana da kendi üstü uyarısını verecekti, anlayacaktı.

Eğer bu kadar takılıyorsanız, bunu yapın.

Gecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis
İndirim zamanı hıncahınç oluyor bahsettiğiniz mağaza, belki de genel merkezden uyarı aldılar önceden söylemeyin diye, söyleyiş tarzı hatalı olabilir, sanırım canı yandı bu konudan. Belki indirim zamanı satıştan prim alamıyor vs telaş yapmıştır.

Benim tavsiyem kafanıza bu tarz şeyleri takıyorsunuz cevabı o an vermelisiniz sonra kendini yiyip duruyor insan. Ben de sizin gibiydim şimdi kendimi değiştirmeye çalışıyorum bu konuda, ben üzüleceğime bana yanlış yapan insan üzülsün modundayım artık...

Böyle durumlarda sessiz kalamıyorum ben .. ukalaya had bildirmek benim işim :)) şikayet et ve tekrar gidince laf sok .. ayrıca bilgi vermek ,güler yüz göstermek zorunda .. kimse müşteri kaçırsın diye para vermiyor ona .. bu tavra cevabım, elimdekileri kasaya bırakıp ,lafını ağzına geçirip ,havalı havalı tükkani terketmek olur kısaca :)))

Ben de sessiz kalamam mesela keşke siz de cevap verebilseymişsiniz
benzer bir olayı farklı bir mağazada yaşadım hanımfendi size müşterileri kaçırtmanız için maaş veriyorlar sanırım bu ayki skorunuz kaç dedim git bana sorumluyu çağır şikayet edecem dedim ve ettim belki mağazalarda mimli bile olabilirim bu durumlardan tamam hizmet sektörü de zor ama işini layığıyla yapsın herkes

Back
X