• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arsız insanlar.

Bende gratiste ayni satis temsilcisinin ukala tavri ile karsilastim bilmem umursamadim. Ama en cokta yves rocher in bir magazasinda satis temsilcisinin tavri cok gıcık etmisti. Sürekli bu magzadan aliyorum ürünlerimi aldigim magza bi avm de ordaki kiz taniyor cokta iyi ilgileniyor. Ogunde baska bir magzasina gittim ordaki kiz böyle agiz burun egerek onudami aliyorsun sanki sey gibi davrandi ayy sen nasil alabilirsin paran var mi gibi davrandi. Direk yaka kartindan ismini aldim merkezlerini aradim sikayet ettim. Sonra ne yaptilar bilmiyorum.

Çok çok katılıyorum. Orada çirkeflik yapmak zaten çirkef olan birinin seviyesine inmekten başka hiçbir işe yaramıyor. Herkes böyle sinirini ondan çıkaran ya da lakayıt, saygısız tiplerle karşılaşmıştır. İsmi lazım değil bir yerde denk geldi bana da. Direkt müdürünü çağırmasını istedim. Binbir özür ve bir poşet hediyeyle uğurlandım. Oradaki çalışana daha iyi bir ders oldu bu müşterilere nasıl davranması gerektiği hakkında. Bağırıp çağırıp kızı aşağılasaydım hiçbir şey elde edemeyeceğim gibi çok da çirkin bir davranış olurdu.
Kendim sahit oliyorum bagirip cagirip gittikten sonra arkasindan misteriler dahil personel mudur herkes laf soyluyo kendini dusuruyo sozunude dinletemiyo kompleskli galiba yada terbiyesiz utanmaz her laf edilio oyle musterilere hakli dahi olsalar haksiz duruma dusuyorlar

Genelde ezik insanlar,başkalarına böyle kırıcı , hoyrat davranır...Siz müşterisiniz ve isterseniz saçma sapan bir şey sorun, yine cevaplamak zorunda kibarca.Boşverin böyle tipleri takmayın kafaya

"Ben buraya alışverişe geldim ve burası benim gibi müşteriler sayesinde yürüyor, sende bana hizmet vermek için buradasın, çalıştıgın yerde indirim olup olmadığını bilmiyorsan çok güzel öğretirler, yaka kartını bi görebilir miyim şimdi adın soyadın lazım şekercim ahahhahah"

İnsanları aşağılamak en ayıp günah sey ama bazen insan kendine hakim olamıyor bir gün ameliyat olucam devlet Hastanesi'nde sadece eşime yemek var oda çürümüş domates kokmuş peynir ve kupkuru ekmek cebimizde de beş kuruş para yok eşim dediki ben buna hiç doymadım dedi haklı çünkü ondan öncede birşey yememisti bende dağıtan abladan bir tane daha vermesini kibarca istedim durumumuzu izah ettim birden bağırmaya başladı burası otelmi git evinde ye ben sizin hizmetcinizmiyim vs vs ama nasıl bağırıyor temizlikçi adam geldi sesine oda başkanı destek verdi bende Allah affetsin elime ne geçerse yere attım tuvaletimi yatağa yaptim yere istifra ettim şimdi dedim bunları eşek gibi temizleyeceksin işin bu senin temizlikçi vs diye bağırdım hala içimde pişmanlığını yaşarım ama bir yanımda aferin iyiki yapmışsın der
Yuuuh bu nasil bi karsilik yaaa tuvaleti yataga yaparken esinizin saglik durumunu yada oraya yatacak baska hastalari hic duaunmedinjzmi

Son düzenleme:
Hayır düşünmedim
Hoş düşünsemde pek bişey değişmezdi onan sonda takmaları gerekiyordu o halde taksalardi sondayi bakın diğer açıklamada da belirttiğim gibi bunların hepsi o esnada yapılmış şeyler değil kaldığım süre zarfında ikisininde saçma sapan tavırlarına maruz kaldım üstelik sebepsiz yere tuvalet mevzusu ise belden aşağısı uyuşturularak yapılan bir operasyon sonrası zaten yatağa yapılacağı belliydi çünkü ameliyattan saatler sonra dahi tuvaletinizin geldiğini hissetmiyorsunuz o anda ayağa kalkmaniz mümkün değil ayaklarınızı da hissetmiyorsunuz benim orada ki tavrının tek sebebi temizlik görevlisi ile aramda hiçbir sorun olmamasına rağmen sesimize gelip diğer arkadaşını beni dinlemeden savunmasıydi

Hetkes haddini ve yerini bilmeli. Bana deseydi o mağaza da rezil ederdim onu. Canını yakardım sözlerimle. Kendini bir b.k sanmayı görürdü. Nefret ederim şu işini yaparken milleti tersleyen tiplerden.

Oraya git yüksek sesle çağır "indirimden bile haberin yok, her sene oluyor ya hani, daha çalıştığınız markayı mı bilmiyorsunuz, bu işi yapıyorsanız biraz bilgilenin bu ne böyle bir şeyden haberiniz yok" de. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip şikayet et.

Allahin kasiyeri die o terbiyesizlik yapan kizi deilde

Allahin kasiueri diyerek o terbiyesizi deil butun kasiyerleri kucumsuyorsun ne yani kasiyerler dandik bi robotmuda boyle kucumseniyor sahsen 4 senelik uni mezunuyum is bulamadigim donemde 3 yil cesitli kurumsal magzalarda kasiyerlik yaptim dediginiz laf cok incitici geldi 8 saat mesaim bitince 9 magazadan cikinca bende sizin gibi musteri olabiliyorum veya calisrkende mesai bitincede sizin gibi Allahin kuluyum evet o kasiyer buyuk ukalalik yapmis boyle yerlede belli prensib ve uslubla konusmasi gerekir bilmiyorsa ustune danisabilir veya onu muhattal edebilir musteriyle daha iyi bilgi verilebilmesi ve hizmet musteri memnuniyeti adina cok itici oluyor bu tarz konusmasi sizin yerinizde olsaydim sorumlunuzla gorusebilirmiyim konu hakkinda daha duzeyli bir dialog gerceklestirebilecegimizi düsunuyorum der kendimi hic onun seviyesine dusurmeden karsilik verirdim sorumluyada indirimler kampnyalar hakkinda personelinizi bilgilendirin diede eklerdim o laf herseyi anlatrdi zaten daha iyi olurdu argolasmamak lazim sözunuzun dinlenir olmasi icin..

kendi yapacağım şeyi yazdım. sizi tanımam ya da bilmem. işini düzgün yapmayan herkes benim için "allahın kasiyeri,doktoru,öğretmeni,polisi" olabilir. çünkü o insanın görevi hizmet vermek. hizmet vermiyor üstüne bir de ukalalık yaparak insanları aşağılamaya çalışıyorsa evet allahın kasiyeridir. işini iyi yapan kimseye laf ettiğimi hatırlamıyorum. üzerinize alınmayın lütfen. bunu da sık sık yapmam ama kırıldıysanız özür dilerim işinizi hakkıyla yapıyorsunuz demekki.

kendi yapacağım şeyi yazdım. sizi tanımam ya da bilmem. işini düzgün yapmayan herkes benim için "allahın kasiyeri,doktoru,öğretmeni,polisi" olabilir. çünkü o insanın görevi hizmet vermek. hizmet vermiyor üstüne bir de ukalalık yaparak insanları aşağılamaya çalışıyorsa evet allahın kasiyeridir. işini iyi yapan kimseye laf ettiğimi hatırlamıyorum. üzerinize alınmayın lütfen. bunu da sık sık yapmam ama kırıldıysanız özür dilerim işinizi hakkıyla yapıyorsunuz demekki.
Sonuna kadar haklısınız. Bu hemşire, doktor, öğretmen... da olabilir. İşi oysa işini bilecek, kasiyerse kasiyerliğini bilecek. Ne hakla asgari ücretle çalıştığı mağazada millete atar yapıyor. Kimse onu çekmek zorunda değil. Saygılı olursa saygı durur, durduk yere çirkinleşmiyoruz. Bana yapsaydı tepkim onu ordan çıkartmaya kadar varırdı. Çok şikayet etmişliğim, herkesin içinfe bağırarak rezil etmişliğim var. Haddini bilsin herkes. Ki bu memur da olabilir, bankacı da, doktor da, müdür de... Oturduğu yerden, parasını yediği işten milleti azarlamaya calışan hepsine aynı tepkim oldu. Başkasına yapılsa da susmam.

Neden herkeste bir herkese haddini bildirme çabası
Milletçe inanılmaz gerginiz
Ya bırakın o size şunu dedi bunu ima etti diye siz öyle olmuyorsunuz
Sakin olun biraz relax olun
Tamam haksızlıklara göz yummayalım ama insanların mimiğinden iki çift sözünden kavga çıkarıcak modda da olmayalım
Karşıdaki de insan o an öyle konuşmuş he de geç git
Buna bu kadar takılmak bence o kişinin konuşma tarzından daha anormal
Hele bu durumda karşıdaki haddini bilsin kasyer parçası moduna girmek,o kişinin ciddi bir kompleksi olduğunu gösteriyor
Biraz olgunve özgüvenli olmalıyız
He deyin gülün geçin

İnsanları aşağılamak en ayıp günah sey ama bazen insan kendine hakim olamıyor bir gün ameliyat olucam devlet Hastanesi'nde sadece eşime yemek var oda çürümüş domates kokmuş peynir ve kupkuru ekmek cebimizde de beş kuruş para yok eşim dediki ben buna hiç doymadım dedi haklı çünkü ondan öncede birşey yememisti bende dağıtan abladan bir tane daha vermesini kibarca istedim durumumuzu izah ettim birden bağırmaya başladı burası otelmi git evinde ye ben sizin hizmetcinizmiyim vs vs ama nasıl bağırıyor temizlikçi adam geldi sesine oda başkanı destek verdi bende Allah affetsin elime ne geçerse yere attım tuvaletimi yatağa yaptim yere istifra ettim şimdi dedim bunları eşek gibi temizleyeceksin işin bu senin temizlikçi vs diye bağırdım hala içimde pişmanlığını yaşarım ama bir yanımda aferin iyiki yapmışsın der
Ooooo bu neydi??Cahille cahil olmuşsunuz.

Hoş düşünsemde pek bişey değişmezdi onan sonda takmaları gerekiyordu o halde taksalardi sondayi bakın diğer açıklamada da belirttiğim gibi bunların hepsi o esnada yapılmış şeyler değil kaldığım süre zarfında ikisininde saçma sapan tavırlarına maruz kaldım üstelik sebepsiz yere tuvalet mevzusu ise belden aşağısı uyuşturularak yapılan bir operasyon sonrası zaten yatağa yapılacağı belliydi çünkü ameliyattan saatler sonra dahi tuvaletinizin geldiğini hissetmiyorsunuz o anda ayağa kalkmaniz mümkün değil ayaklarınızı da hissetmiyorsunuz benim orada ki tavrının tek sebebi temizlik görevlisi ile aramda hiçbir sorun olmamasına rağmen sesimize gelip diğer arkadaşını beni dinlemeden savunmasıydi

Sondayı hastabakıcı veya temizlikçi kafasına göre takamaz ..Daha fazla açıklama yapmayın bence senin oraya bile isteye tuvaleti yapmanı hakli kabul gorecek bir kafa yok bizde :işsiz:Eminim çok güzel anılmışsındır oralarda :KK14: Kedi köpek bile tuvaletini saklıyor,yaşadığı yere kusmuyor..
Ornek alın :kahve:

Sondayı hastabakıcı veya temizlikçi kafasına göre takamaz ..Daha fazla açıklama yapmayın bence senin oraya bile isteye tuvaleti yapmanı hakli kabul gorecek bir kafa yok bizde :işsiz:Eminim çok güzel anılmışsındır oralarda :KK14: Kedi köpek bile tuvaletini saklıyor,yaşadığı yere kusmuyor..
Ornek alın :kahve:
Bu durum seni niye bu kadar ilgilendiriyor bebeğim açıklama yapıp yapmayacağımi sana soracak değilim bişey yazma daha benim yorumuma beğenmediysen bakar geçersin havlamanin hiç anlamı yok bence sen gerçekten köpeklerden iyi örnek almissin

Neden çok itici ve aşağılayıcı konuşuyorsunuz? Yasak bu tür hakaretler. Sadece yatağa yapmanız tuhaf, mide bulandırıcı. Durumunuz olmayabilir, haksız da olabilirler. Bunu sağlık bakanlığı vs artık kim ilgileniyorsa oraya bildirip, şikayet etseydiniz yola nasış geliyorlar görürlerdi. Kamuoyu da oluşturabilirdiniz bu konuda gerekirse, çok zorunuza gittiyse.

Ama yatapa pislemek apayrı bir boyut. Bu sağlık açısından, insanlık açısından, inanç ahlak hangisi varsa o açılardan da kötü bir durum. Bunu haatalık sebebiyle yapabilecek olanlara hasta bezi bağlıyorlar zaten. Ya da önlem alıyorlar. Bile isteye bir insanın yattığı yatağa bunu yapması, pireye kızıp yoegan yakmak gibi. Kamu malı, herrkesin hakkı var. Kızgınlığınızı başka şekilde atsaydınız. Bir insan kendine bunu yakıştıramaz. İnsana yakışmaz. Arkadaşlar bunu dile getiriyorlar.

Back
X