Ben anlık veririm cevabı... dakka dukka

Gecen de bana oldu migrsosta kasadan indirimli ürünü indirimsiz olarak geçmişler
Huyumdur fişi alınca mutlaka kontrol ederim. ( HERKES ETSİN BÜYÜK MARKET DEYİP GEÇMEYİN)
Bu ürün bu fiyat değildi..etiket de bu yazmıyor dedim.
Mağaza sorumlusuna gösterin baksın ona göre iade yapalım dedi. ok buraya kadar tamam...
Biraz ilerledim reyon görevlisine sordum.. haklısınız yanlış geçilmiş dedi..
Sonra ben sorumluyu buldum o reyona götürdüm. Oda onayladı. fişi işaretledi kasaya gidip iade alınız dedi.
Ben yine sıraya girdim. (ordan ayrılınca sıran kayıyor tabi) verdim fişi kasiyere daha boynunu uzatmış sorumluyu arıyor.
Ne kadar iade edilecekmiş.. sorumluya sordunuz mu doğrumuymuş vs.. hala böyle diyor...
derken benim şarteller attı.
yok sormadım ben 3 kuruş için burda seni kandırmaya çalışıyorum. dedim..
Yaw hem yanlış geciyorsun hem mızmızlanıyorsunuz..
ben koca migrosta sizin hatanızı düzeltip para iadem için kıçmı yırtmak zorundamıyım.. dedim
sonra alışveriş fişimi alıyor (iadede alıyorlar fişi ve vermiyorlar. bunu biliyorum)
vermiyorum dedim alamazsın. hadi bozuk çıktı ürün nasıl sizi şikayet edicem yada iade edicem dedim...
ya tamam alın diye bir laf kullandı.. vay senmisin bu hareketi yapan... ben yıktım ortalığı yalan yok.
Kasiyerlerin işide zor ok kabul ediyorum.. ama bizde işten geliyoruz akşamın bir vaktı... kimsenin tafrasını çekemem
Veririm cevabını çeker evime giderim... içimede oturmaz böylece..