• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arsız insanlar.

devlet hastanesinde kadinin biri sira beklemekten usandi herhalde kapiyi caldi bekliyoruz burda falan dedi...icerdekiler birsey deyince kapiyi hizla carpti ... icerdeki kadinda devlet memuruyum ben terbiyesiz dedi ... devlet memuru olmak baskalarina kotu davranmaya hakki oldugu anlamina gelmez ... hastanin yaptigi hata memurun dedigi ayri bir hata

Gecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis
müdüre şikayet... hadsizlik terbiyesizlik etmiş. köpeğe bak, sen gitmesen o mağazaya o işsiz demektir. müşteri gitmezse iş yok. böyle konuşamaz, bence maaşına zam işine son!

Gecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis
Nerde öküz varsa gratiste herhalde. Bende nişanlımla gittim kasada bekliyorum tıklım tiklim. Kasadaki neyaptigini bilmiyor. On saat bekledik. Diğer bir kiz göbeği açık ve tayt giymis. Geçti karsimizaa raflara birsey koyuyordu eğildi ama resmen şeyini görüyoruz öyle heykel gibi duruyor bize doğru. Nisanlim bile arkasını döndü artık o utandi. Sonra birsey demeden sıraya geldi ben kasadayım bi musade edermisiniz yada geçebilirmiyim demeden önümden geçti. Bende 2 adım arkaya gitmek zorunda kaldim. Ama benim onumdede bekleyen insan var. Tam nisanlim müdahale edecekti birak ya prensesin havası bozulmasın dedim. Ama sanırsın holding yönetiyor bi havalar

Bunu söylediği an ,haddini bildirirdim şimdi gidip bişe söylemeniz çokda mantıklı olmaz bence.Olan olmuş takmayın bidaha böyle bişe yaşarsanız da susmayın, kimsenin kimseyi aşşağılama hakkı yok.

Ben anlık veririm cevabı... dakka dukka :KK12::KK67:
Gecen de bana oldu migrsosta kasadan indirimli ürünü indirimsiz olarak geçmişler
Huyumdur fişi alınca mutlaka kontrol ederim. ( HERKES ETSİN BÜYÜK MARKET DEYİP GEÇMEYİN)
Bu ürün bu fiyat değildi..etiket de bu yazmıyor dedim.
Mağaza sorumlusuna gösterin baksın ona göre iade yapalım dedi. ok buraya kadar tamam...
Biraz ilerledim reyon görevlisine sordum.. haklısınız yanlış geçilmiş dedi..
Sonra ben sorumluyu buldum o reyona götürdüm. Oda onayladı. fişi işaretledi kasaya gidip iade alınız dedi.
Ben yine sıraya girdim. (ordan ayrılınca sıran kayıyor tabi) verdim fişi kasiyere daha boynunu uzatmış sorumluyu arıyor.
Ne kadar iade edilecekmiş.. sorumluya sordunuz mu doğrumuymuş vs.. hala böyle diyor...
derken benim şarteller attı.
yok sormadım ben 3 kuruş için burda seni kandırmaya çalışıyorum. dedim..
Yaw hem yanlış geciyorsun hem mızmızlanıyorsunuz..
ben koca migrosta sizin hatanızı düzeltip para iadem için kıçmı yırtmak zorundamıyım.. dedim
sonra alışveriş fişimi alıyor (iadede alıyorlar fişi ve vermiyorlar. bunu biliyorum)
vermiyorum dedim alamazsın. hadi bozuk çıktı ürün nasıl sizi şikayet edicem yada iade edicem dedim...
ya tamam alın diye bir laf kullandı.. vay senmisin bu hareketi yapan... ben yıktım ortalığı yalan yok.
Kasiyerlerin işide zor ok kabul ediyorum.. ama bizde işten geliyoruz akşamın bir vaktı... kimsenin tafrasını çekemem
Veririm cevabını çeker evime giderim... içimede oturmaz böylece..

Söyleyecek çok şey var. Ama burda ezberleyip gitseniz bile kadının orada söylediğine cevap veremeyeceksiniz. Daha çok üzüleceksiniz. Hazır cevap olmak mizaçla ilgili. Anlamamış gibi yapın, hoş kötü bir şeyde söylememiş.

ben olsam unutmkustum çoktan
ukela bir calısanmıs işte
boşverin

Usluptan sikayetci olmakta haklisiniz,genel merkezlerine bildirince ilgileniyorlar.

Benim başıma da şu geldi
Bir mağazaya gittik eşim kızım ben
Elimde bir parça ürün var kızimda hiç durmuyor bir an önce cikabilmeyi istiyorum mecbur olmasam elimdekini bırakıp cikicam o derece

Kendi siramdayken kasiyer arkamdakini işleme aldı onunda elinde bir ürün var tek başına bir adam. İşlemini yaptıktan sonra beni alıp kusura bakmayın sizin gömlek kusuratli kusurat girene kadar o müşteriyi bekletmeyip önden onu almak istedim dedi !.
Ben de ne olursa olsun sıra benim . Üstelik çocukluğum ve durmuyor görüyorsunuz ben burda siraya niye giriyorum ozaman ? Dedim. O sırada sıraya biri girdi ve kasiyere ozaman şimdi sıraya giren kişininde hakkı var benimki kusuratli onu mu alacaksiniz işleme ? Almazsanız ona da haksızlık olmaz mı madem öyle ? Dedim

Çok bozuldu baya mahcup oldu . İş ne olursa olsun adam gibi yapsınlar işlerini
Uyarmak gerek

Ag
şahsen ben insanların mesleğini düzgün yapması taraftarıyım. devlet memuru da olsa insanları böyle aşağılamaya kalksa yine aynı tavrı gösteririm. konu sahibi kötü bir şey sormamış,belki durumu yok olamaz mı olabilir. o kız biz de bilmiyoruz vs diye kibarca cevap vermek yerine kendince müşteriyi aşağılıyorsa ben aynısının daha kötüsünü yaşatırım kendim söylüyorum zaten çirkinleşirim diye. farklı yerlere çekmeye gerek yok etkiye tepki bunun adı. iyi veya kötü herkes görüşünü yazsın geçsin kendimi açıklamayı sevmiyorum.

Tepki verilir ona bir lafim yok tabi. ama saldıracak onlarca şey varken birini mesleği veya yaptığı iş üzerinden kendinden alt bir sınıfa ait görmek ve buradan yürümek hele ilk akla gelen tepkinin bu olması işte bunlar hep kaniksanmiş hayat görüşü. Fark et diye söylüyorum.

Ag

Tepki verilir ona bir lafim yok tabi. ama saldıracak onlarca şey varken birini mesleği veya yaptığı iş üzerinden kendinden alt bir sınıfa ait görmek ve buradan yürümek hele ilk akla gelen tepkinin bu olması işte bunlar hep kaniksanmiş hayat görüşü. Fark et diye söylüyorum.

kendimi konu sahibinin yerine koyup cevap verdim. ben kendime yapılsa çok çok daha ağır konuşurdum kanıksanmış hayat görüşüm sağolsun. kadın kendisini kötü hissetmiş. konu sahibi işsiz de olsa aç da olsa açıkta da olsa orada o kasiyerin saygılı davranması gerek. anlaşabildiğimizi umuyorum.

Yaklaşık 2 ay önce bir avm'de bulunan büyük bir mağazadan bir kaç parça alışveriş yapmıştım eşimle. Ödeme için kasaya gittiğimizde, gayet suratsız, agresif ve ürünleri tezgahın üzerine resmen fırlatırcasına hareket eden bir kasiyer ile karşılaştık. Neyse dedim belki morali bozuktur vs önemsemedim.

Fakat barkod okuttuğu sırada, bir ürünün üzerindeki barkodu okutmak yerine, telefonunu çıkardı, görebildiğim kadarıyla orda yazan bir kodu girdi, etikette ve reyonda yazan fiyattan yaklaşık 20 tl gibi bir tutar fazlalığı gözüktü tutar ekranında. Bunu söyledim. Kendi girdiği barkodun farklı bir ürüne ait olabileceğini, çünkü benim aldığım ürünün etiketinde ve reyondaki bölümünde farklı bir tutar yazdığını söyledim. Önce bi ofladı pufladı. Sonra klavyenin tuşlarına sertçe basarcasına iptal etti.

Sonra başka bir ürünün kodunda sorun çıktı. Mağazadaki şef olduğunu düşündüğüm bir çalışana "X ablaaaaa" diye seslendi. Ki kurumsal bir mağaza sonuçta, abi, abla,canım cicim şeklinde konuşmalar hiç hoş değil müşteri varken. Neyse o hanım geldi. Onda da bir şımarıklık, böyle alaycı bir gülümseme, ağızda da sakız. Neyse bir şekilde çözüldü, ödemeyi yaptık. Ama herhalde 20 dk kadar durmuşuzdur kasada.

Akşamında, mağazanın web sitesinin şikâyet formunda yazdım her şeyi. Kasiyerin tavrı, barkod sistemlerindeki hatalar yüzünden kasada beklememiz ve personellerin üslupları gibi gözüme batan şeyler.

Ertesi gün hemen aradılar ve özür dilediler.

ben de onu aşağılardım. "şu hale bak allahın kasiyeri bile bana laf söyleyebiliyor ne günlere kaldık" derdim. o bana bir şey demese demem ama herkes yerini bilsin canını yakarım,üzerim hanımefendiyi.

bir dahaki gittiğimde de kasada "burda bi kızcağız vardı ya,indirim hakkında atıp tutuyordu nerde o?" derim seslice.

bilmiyorum bu tarz şeyler bana çok çirkin geliyor ve ben de aynı derecede çirkinleşebiliyorum. gerekirse şikayet bile ederdim.
Üstüne bak ben alışverişteyim sen ise benim hizmetimi yapmak için beklemektesin ne garip biz zenginler böyleyiz para kıymeti biliyoruz işte ne yaparsın ahahah der mübalağa nın alasını yaparaktan onu orda yerdim asla söylediğim gibi biri değilim kısasa kısas manasında Kızlar yanlış anlamayın sakın :)

Üstüne bak ben alışverişteyim sen ise benim hizmetimi yapmak için beklemektesin ne garip biz zenginler böyleyiz para kıymeti biliyoruz işte ne yaparsın ahahah der mübalağa nın alasını yaparaktan onu orda yerdim asla söylediğim gibi biri değilim kısasa kısas manasında Kızlar yanlış anlamayın sakın :)

dimi komikmiş :)

Aldıklarınızi iade edin. Sebep bile söylemenize gerek yok.
Satış taktigi yapmis aklınca, git iade et indirimli ürünlerden tekrar alırsın, taktiği elinde patlar.

Tekrar baktım, ürün almamissiniz sanırım.

Madem şu an indirim var gidip rövanşı alın bence. Daha çalıştığınız mağaza hakkında bilgi sahibi değilsiniz bakın indirim var şu an,kim oturttu sizi kasaya falan diyebilirsiniz.
Ben işim gereği fazlaca hazırcevap biriyim o mevzuyu orada bırakmazdım şahsen.

Bu terbiyesizliği yapan elemanın çalıştığı şubeyi merkeze şikayet edin.
Gayet makul bir sormuşsunuz ve cevabı "henüz bir indirim yok, yılbaşına doğru olabilir" tarzı bir cevap olur.
Manyağa denk gelmişsiniz.

Keşke o an şikayet etseydin ya da sen de onu tersleseydin sen hayırdır diye. Ben bile sinir oldum, henüz bilgimiz yok demek çok mu zor da artistlik yapıyor. Bunlar indirimlerden nefret ediyorlar o yüzden hatırlatınca gerilmiş herhalde haspam

Ben olsam tekrar gider sen buralarda yenisin gliba derdim.

Back
X