Arsız insanlar.

kendi yapacağım şeyi yazdım. sizi tanımam ya da bilmem. işini düzgün yapmayan herkes benim için "allahın kasiyeri,doktoru,öğretmeni,polisi" olabilir. çünkü o insanın görevi hizmet vermek. hizmet vermiyor üstüne bir de ukalalık yaparak insanları aşağılamaya çalışıyorsa evet allahın kasiyeridir. işini iyi yapan kimseye laf ettiğimi hatırlamıyorum. üzerinize alınmayın lütfen. bunu da sık sık yapmam ama kırıldıysanız özür dilerim işinizi hakkıyla yapıyorsunuz demekki.
Özur dilemeniz icin soylemedim inceliginiz icinde ayrica tesekkur ederim aslinda ayni seyden bahsediyoruz..ben genelleme yapildigini dusunmistum elimden geldigince hakkiyla yapmaya calistim yerimi calistigim markalari firmalari prensibleri neyse ona gore davranmya calistim tesekkurler

Hoş düşünsemde pek bişey değişmezdi onan sonda takmaları gerekiyordu o halde taksalardi sondayi bakın diğer açıklamada da belirttiğim gibi bunların hepsi o esnada yapılmış şeyler değil kaldığım süre zarfında ikisininde saçma sapan tavırlarına maruz kaldım üstelik sebepsiz yere tuvalet mevzusu ise belden aşağısı uyuşturularak yapılan bir operasyon sonrası zaten yatağa yapılacağı belliydi çünkü ameliyattan saatler sonra dahi tuvaletinizin geldiğini hissetmiyorsunuz o anda ayağa kalkmaniz mümkün değil ayaklarınızı da hissetmiyorsunuz benim orada ki tavrının tek sebebi temizlik görevlisi ile aramda hiçbir sorun olmamasına rağmen sesimize gelip diğer arkadaşını beni dinlemeden savunmasıydi
Onun size karsi tavri net saygiszca ve vicdansizca burda hemfikiriz ama esinjz deil tuvaletimi yaptim yazmissiniz amaliyat olan esiniz evet amaliyat sonrasi o uyusma hemn gecmiyor evet burdadda anlastik ama tuvaletimk yataga yaptim diyorsunuz siz amaliyatli deildiniz dimj benmi yanlis anladim

Gecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis

Neden bilmiyorum...
Olayı yaşayan benmişim gibi ağırıma gitti...

direk şubeyi ve kişiyi hem telefonla hem de internetten şikayet ederdim.
herkesin yaptığı işe saygı duyarım ama karşılığında saygıda beklerim.
herkesin modu düşük olabilir çok yorgun olabilir sizde zaten ekstra birşey istememişsiniz soru sormuşsunuz ki cidden ota bo.a mesaj atar gratis a günü c günü dünya çevre gününde indirim mesajı gelmediği kaldı.

tabi ben uslubunuza dikkat edin size bir saygısızlık yapmadım sizde bana yapamazsınız derdim devam ederse de altta kalmazdım. hiç kimse kolay para kazanmıyor. keza dükkanı sahibi asla öyle bir lafta söyleyemezdi.

aklıma geldi bir keresinde 15 saat çalışıp akşam 9 gibi eve dönerken o kadar canım sıkkın daha ne kadar bu işe dayanabileceğim diye düşünürken sadece 2 bira almak için bi zincir markete girdim. yolda da sipariş verdim evde yicem hemen hiç beklemeyeyim diye. Kasiyer kız ohh ne güzel akşam keyfi yapacaksınız ben de 8 saatimi doldurayım eve gidip yapıcam valla demişti. Gülümsedim bende sadece ... Yani karşındakinin ne kadar yorgun olduğunu veya yoğun çalıştığını asla bilemezsin.

direk şubeyi ve kişiyi hem telefonla hem de internetten şikayet ederdim.
herkesin yaptığı işe saygı duyarım ama karşılığında saygıda beklerim.
herkesin modu düşük olabilir çok yorgun olabilir sizde zaten ekstra birşey istememişsiniz soru sormuşsunuz ki cidden ota bo.a mesaj atar gratis a günü c günü dünya çevre gününde indirim mesajı gelmediği kaldı.

tabi ben uslubunuza dikkat edin size bir saygısızlık yapmadım sizde bana yapamazsınız derdim devam ederse de altta kalmazdım. hiç kimse kolay para kazanmıyor. keza dükkanı sahibi asla öyle bir lafta söyleyemezdi.

aklıma geldi bir keresinde 15 saat çalışıp akşam 9 gibi eve dönerken o kadar canım sıkkın daha ne kadar bu işe dayanabileceğim diye düşünürken sadece 2 bira almak için bi zincir markete girdim. yolda da sipariş verdim evde yicem hemen hiç beklemeyeyim diye. Kasiyer kız ohh ne güzel akşam keyfi yapacaksınız ben de 8 saatimi doldurayım eve gidip yapıcam valla demişti. Gülümsedim bende sadece ... Yani karşındakinin ne kadar yorgun olduğunu veya yoğun çalıştığını asla bilemezsin.
Cok iyiymis ya telefondaki muhabbet bi kerede ben pizza siparisi verirken benzer bisey olmustu kiza dedim yormayin acelem yok yagmurlu hava 30 dkda getrmeyin bisey olir hiz yapmasin arkadasiniz flan demistim kizda ya herkes sizin gibi duyarli olsa cok siparis var tek kurye var elimizde tesekkur ederim flan cok tatli bi muhabbet olmustu :)))

Aynı mağazada bordo ruj sormuştum. Çalışan hanım kolunu boynuma atıp “bulursan bana da al” tarzı bir laf etmişti. Ama ondan başka bu tarz insanlarla karşılaşmadım, zaten makyaj malzemelerimi daha kaliteli bir markadan almaya karar verdim. Bazen bazı insanlara denk geliyoruz bence.

Aynı mağazada bordo ruj sormuştum. Çalışan hanım kolunu boynuma atıp “bulursan bana da al” tarzı bir laf etmişti. Ama ondan başka bu tarz insanlarla karşılaşmadım, zaten makyaj malzemelerimi daha kaliteli bir markadan almaya karar verdim. Bazen bazı insanlara denk geliyoruz bence.

O da ayrı bir laubaliymiş

Hoş düşünsemde pek bişey değişmezdi onan sonda takmaları gerekiyordu o halde taksalardi sondayi bakın diğer açıklamada da belirttiğim gibi bunların hepsi o esnada yapılmış şeyler değil kaldığım süre zarfında ikisininde saçma sapan tavırlarına maruz kaldım üstelik sebepsiz yere tuvalet mevzusu ise belden aşağısı uyuşturularak yapılan bir operasyon sonrası zaten yatağa yapılacağı belliydi çünkü ameliyattan saatler sonra dahi tuvaletinizin geldiğini hissetmiyorsunuz o anda ayağa kalkmaniz mümkün değil ayaklarınızı da hissetmiyorsunuz benim orada ki tavrının tek sebebi temizlik görevlisi ile aramda hiçbir sorun olmamasına rağmen sesimize gelip diğer arkadaşını beni dinlemeden savunmasıydi

Cidden psikolojik sorunların var
Yazdıklarını okurken utandım
Bu yazdıklarını hayvan yapmaz,iğrendim resmen yaaa

Lüks kozmetik satan çok şubesi olan bazi magazalarda (isim vermeyecegim)
Musterinin kilik kiyafetine tipine gore ilgileniyorlar. Kucumseyici bakislar, sende bunu alicak para var sanki diye hal ve tavirlari. Ustelik internete yorumlara bakarsaniz veya sikayetlere cok fazla var boyle problem. İnsan hal ve tavirdan anliyor ne oldugunu gayet...

Gratis te 1 yil once benzer bir olayi yasadim. Tam ödeme yapacaktim. Kredi kartimi uzatiyordum. Yuzune gulumsedim. Musteri iliskileriniz cok kotu. Yazik. Dedim. Odeme yapmadim. Poseti birakip o kuyrugun basindan ciktim.

Gratis cok tuhaf . oyle elemanlari niye nasil calistiriyorlar anlamadim.
Kesinlikle kilik kiyafetine gore muamele yapiyorlar. Eger oraya bakimli gidersen makyajin topuklu ayakkabin...
Yok sirt cantan ponponlu sapkan konversin..direkt sordugun zaman cevap bile vermiyorlar insan yerine koymuyorlar

Gecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis
Yerinde olsam gidip kizi bulurdum aa baslamis indirim. E tabi ben müneccinim canim bilirim diyip gülerdim. :)

Öncelikle sikayet et ve ben olsam agzının payını verirdim zaten direk tartısmaya baslardım hiç gelemem öyle şeylere hayırdır o kim ya insanı ezmeye çalısıyolar öyle bi dünya yok keşke bende orda olsaydımm :KK11: nası sinirlendim şuAn:duduk:

Mağazalsrın kozmetik bölümünde çalışan kadınların havasından geçilmiyor, çok ukala tavır sergiliyor bir kısmı.
Mütevazi alçakgönüllü davranılmaktan anlamıyorlar, üstten üstten konuşanlar karşısında el pençe duruyorlar

Back
X