Bebek Beslenmesi Arsız Loya

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cigdemovic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
19
10
3
41
Arkadaşlar kızım 3.5 aylık
Aslında tecrübesiz anne değilim 17 aylık bide oğlum var lakin oğlumda uyku problemi çekmedim kızım gün içinde 15 en fazla 20 dakika uyuyo 2 saat uyanik kalıyor tekrar bi 15 yada 20 dakika uyuyor.
Normalmi?
Yada napayim uyuması için?

Eger huysuzlugu aglamasi yoksa demekki o kadar uyku yetiyordur ama surekli huzursuzsa gaz sancisi yada bir rahatsizligi vardir gecede mi ayni?

Gece uyuyo hatta kesintisiz 5 saat dahi uyuduğu oldu daha önce gece.
Gaz sancısı olduğu zamanlar bacaklarını cekmesinden ve gerdirmesinden anlıyorum.
Yani ama uyumuyo ne bilim tuhaf geliyor 12 saat içinde toplam 2 saat uyuması bi bebeğin çok ilginc

canim benim büyük oglumda öyleydi.hic bebek uyumazmi inan uyumazdi.sallaya sallaya zorla uyuturdum heh uyudu derdim.yerine koyarken gozleri bir acardi sanirsin 5 saat uyumus uykuyu almis.komsu bile gulerdi ne bicim bebek bu diye.ama gece uykusu cok duzenliydi.suan 8 yasinda halen ayni.gunduz hic uyumaz cok hasta veya yorgun felan olmasi lazim oda en fazla 1 saat.öyle gidiyor.aliskanlik sanirum.kolay gelsin zordur bilirim.oda öyle büyuyecek işte.saglikla buyutmen dilegiyle bebişlerini..:)

Cevap verdiğiniz için tsk ederim
O zaman ben yandım oğlum öğle uykusunu 3 saat gece uykusunu 12 saat uyur ve 17 aylık
3 aylık bebekten daha çok uyuyo ve çok ilginç geliyo bana

Cevap verdiğiniz için tsk ederim
O zaman ben yandım oğlum öğle uykusunu 3 saat gece uykusunu 12 saat uyur ve 17 aylık
3 aylık bebekten daha çok uyuyo ve çok ilginç geliyo bana
canm gaz sancisi veya herhangi bir rahatligi yoksa bunyesiyle alakadir.yani sevmiyordur fazla uykuyu.dedigim gibi benim oglum hic uyumazdi ve hic bir sorunu yoktu.halende oyle esimde oyleymis.sabahin köründe uyanirlar baba ogul.bir uyuyum bari hafta sonu derim mumkun degil..allah kolaylik versin.büyüdukce duzene girer.en azindan belli saatleriniz olur.yinede oglenleri bir sekilde yarim saat bile olsa uyutmaya calis.aliskanliga dönüsebilir.birde uykusu cok hassas olabilir.sessiz bir ortam olusturmaya calis.kolay gelsin.saglikla buyütürsun insallh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…