Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElArt crazy sanat seti ve philips avent natural göğüs pompası satıyorum
Philips avent natural elektrikli göğüs pompasí.şubat 2014 te alındı garantisi devam ediyor.yaninda mesela anne sütü biberonu ve avent süt saklama poşetlerinide vereceğim.Kargo benden 90 TL.
Art crazy sanat seti 3-14 yaş arası boyut yayıncılık tan sífírı 310 TL. Ki bir fasikülü bile açılmadí. Cocuğunuzla yapabileceğiniz yüzlerce etkinlik.sadece sanat çantasını kullandık. Fasikülleri olduğu gibi duruyor. Sanat çantası 25 liraki bulunmayacak şeyler yok içinde. Ben ilgilenmeyince çocuklar onu açıp kullandılar.kargo hariç 100 tl
Art crazy sanat seti 3-14 yaş arası boyut yayıncılık tan sífírı 310 TL. Ki bir fasikülü bile açılmadí. Cocuğunuzla yapabileceğiniz yüzlerce etkinlik.sadece sanat çantasını kullandık. Fasikülleri olduğu gibi duruyor. Sanat çantası 25 liraki bulunmayacak şeyler yok içinde. Ben ilgilenmeyince çocuklar onu açıp kullandılar.kargo hariç 100 tl
Birisi yeterki yapsın.tutumlu annede 150 den ilan verdim.ama siz ne kadar ödeyebileceğinizi söyleyin.uyarsa o fiyattan açayım nakitte ödememiş olursunuz.sahibinden de taksitte oluyor.isterseniz oraya açayım.