• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

art kadın hastalıkları merkezi

Naz cım art kadın sağlığı merkezi Amerikan hastanesinin polikliniği gibi bir şey..oranın doktorları da amerikan hastanesinden gidiyor çoğunlukla..ben amerikan da yaptırdım memnunum..senin doktorun kim ?

sonuc ne canım sanada burun spreyı verdılermı dogum kontrol hapı kullanıyorum bende 10 gun ıcınde adet olucam 16 mayısdada spreye baslıyorum bakalım hayırlısı

12 haftalkık hamileyim .burun spreyi kullanmadım canım ben.sprey ya da koldan / karindan vurulan versiyonlari var onlarin..doktorun sana spreyi uygun görmüş anlaşılan.allah yardımcın olsun.hayırlı sonuçlar alırısn umarım.

ben de 3 denememi de art ve amerikan'ın ekibiyle yaptırdım. doktorlar çok iyi bence. ama maalesef ben henüz olumlu sonuç alamadım. serenanes ilk denemende hamilelik haberi çok güzel bence, aman nazar değmesin, sağlıkla tamamlansın inşallah.

naz 1982 umarım sen de hemencicik bebek sahibi olabilirsin.

bu arada doktorlarınız kim art'ta?

merhaba cılekcım doktorum cengız bey senın doktorun kımdı cok uzuldum sorun neydı sızde
benım ılk denemem olucak mıcromu yapıldı sıze tedavı hakkında bılgım yok benım bıraz anlatırsan sevınırım bana burun spreyı verdı c.tesı ona baslıyorum dogum kontrol hapı kullanıyorum su anda

evet nazcım. 3'ü de micro olarak yapıldı. sonuncusu dondurulmuşlarlaydı sadece.

senin protokol uzun mu kısa mı?
bende sprey veya doğumkontrol hapı yoktu. adetin 21. gününde lucrin iğnesine başladım, sonraki adetin 3. gününde de yumurtaları uyaran gonal'e başlamıştım.

neleri merak ediyorsan sorabilirsin cnm.

anladım canım ben pkoluyum adet duzensızlıgı var bende oyuzden dogum kontrol hapı verdıler
senın doktorun kımdı canım

Back
X