art kadin sagligi klinigi

defne5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
898
0
96
İstanbul
arkadaslar doktorum art kadin sagligina randevu verdi ben amerikan hast gidiyordum daha once bu klinige giden varmi?deneyimlerinizi paylasirmisiniz?

Benim duyumlarıma göre iyi ve tecrübeli doktorlar çalışıyor ama sen yine de orda tedavi gören hastalarla konuşursan daha iyi karar verirsin ben seni yanıltmıyayım

arkadaslar doktorum art kadin sagligina randevu verdi ben amerikan hast gidiyordum daha once bu klinige giden varmi?deneyimlerinizi paylasirmisiniz?

Defnecim ben art kliniğine gittim.Gayet güzel ve düzenli bir klinik.Zaten doktorları amerikan hastanesinin doktorları olan Bülent Bey , Senayi Bey , Cengiz bey ve Alp bey.Zaten dr. kalitesi konusunda yorum yapmaya bile gerek yok.Bend tedavimi artta ve amerikanda oluyorum...Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim...

Defnecim ben art kliniğine gittim.Gayet güzel ve düzenli bir klinik.Zaten doktorları amerikan hastanesinin doktorları olan Bülent Bey , Senayi Bey , Cengiz bey ve Alp bey.Zaten dr. kalitesi konusunda yorum yapmaya bile gerek yok.Bend tedavimi artta ve amerikanda oluyorum...Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim...

canim tesekkur ederim..evet olmazmi:)bizde esimle tup bebek merkezi olarak amerikan hast sectik..henuz tup bebek oncesi rahim filmi vb tedavileri yaptirma asamasindayiz..aslinda amerikan hast diye basladik ama 2.kontrole art klinige randevu verildi bunu anlayamadik ..amerikan hast baglantilimi calisiliyor?senin doktorun kim?ne tur bir tedavi asamasindasin..paylasirsan sevinirim..

benim dr umda bu kliniğe randevu verdi sonuçlarınızı ve fikirlerinizi paylaşırmısınız?

Back
X