art niyet aramalı mıyım sizce

Art niyet var tabiki. Bizim adetlerimizde böyle özel günlerde geline de kıyafet alınır. Özel dediğim kayın aileden biri evlenirse falan. Cimri olabilir mi senin kv?

Bunun iyi kötü niyeti yok. Senin alacağın kıyafete yorum bile yapamaz. Kendini şişirme, açık açık ben öyle karar verdim öyle yapicam de. Ne münasebet ya.. bak hayatım böyle küçük küçük başlar sonra bütün hayatında söz söyleme hakkı bulur kendinde. Öyle gencim hakkım var mazeretlerine hiç gerek yok, almaya karar verdim aldım.

Art niyet var tabiki. Bizim adetlerimizde böyle özel günlerde geline de kıyafet alınır. Özel dediğim kayın aileden biri evlenirse falan. Cimri olabilir mi senin kv?
yok aslında cimride değildir öyle sadece ince düşünceli değil dicem de yeni gelini düşünüyor beni düşünmüyor zaten ona kuruluyorum yoksa kimseyle yarışa girmiyorum yani bilmiyorum ne düşünerek söyledi valla

ben zaten istemem yok falan demedim direkt alıcam dedim sen bilirsin ama bi bak yine de diye diretti duymazdan geldim ona demem zaten hakkım bu alıcam vs buraya yazdım onları

Olur mu yahu.. kayınvalide çok beğeniyorsa ya da tasarruf etme kararı verdiyse kendisi giysin ya da kızına giydirsin. Evli barklı bütçesi ayrı birine böyle tavsiye bile verilmez. Hadsizlik yapmış kadın.

Dediğim gibi bizde adet böyle. Müstakbel geline alınıyorsa evdeki geline de alınması gerekir. Diğer türlü bu teklifin başka amacı olduğunu düşünmedim ben. Bana böyle bi teklif gelseydi direkt olarak redderdim ne münasebet diye.

ya ben kvmide düşündüğümden bi şey demedim kırılmasın kadın diye direkt alıcam dedim başka da bi şey demedim sonra kötü kişi olurum diye yoksa çok şeyler söylerdim de saygıdan ses edemiyosun işte

Kayinvalidemle mi yaşıyorsunuz? Yani onun bütçesinden mi yapılıyor alışveriş?

Benim kv de iyi biri ama mesela bana ters gelen bir şey söylediğinde tepkimi koyabiliyorum ki bi daha söylemesin çünki rahatsız olduğum şeylerin tekrarlanmasını sevmem. E tabi bunu kavga eder şekilde değil tebessüm ederek ya da yumuşak bi dille söyleyerek yapıyorum. Sizde deneyin.

Biz eltilerle alıp veriyoruz düğün için abiye , tek önceliğim giyecek kişinin ter kokmamasi hoş ben tesettürlü değilim çok almam onlardan ama hoşuma giden bir kiyafetse alırım sorun etmem , ama kv söylerse alacağım varsa da almam.

Olur mu yahu.. kayınvalide çok beğeniyorsa ya da tasarruf etme kararı verdiyse kendisi giysin ya da kızına giydirsin. Evli barklı bütçesi ayrı birine böyle tavsiye bile verilmez. Hadsizlik yapmış kadın.
Yazdığımı tekrar okuduğunuzda neyi ne için söylediğimi anlayacağınızı ümit ediyorum. Ya kurban olayım nolur okuyun ama anlayarak. Ben kv ye haklı mı demişim? Aklıma yatar, hoşuma giderse giyerim. bunu kv söyleyince tabiki bende olsam sinirlenirim yani. Benim takıldığım şey başka bir cümle idi onu da zaten konu sahibi ile konuştuk.

Yok okudum da anladım da. Konu kayınvalide mi yoksa başkası mı söyledi konusu değil ki. Bunu teklif edecek kadar hadsiz olduğu. Aynı şeyi annem de söylese aynı şeyi yazardım. Birine kızım yeni elbise giyecek ama sen bilmem kimin eskisini giy demek gerçekten ayıp ve hadsizlik.

her iki pencereden bakarsak ikinizde haklısınız, sadece odak noktası olacak bi sorun değil...
kıyafet gerçekten güzel mi değil mi, eşinin maddi durumu buna elverişli mi, kaynanan sürekli aldığın herşeyde seni eleştirir mi eleştirmez mi
görümcelerin çok fesat mı değil mi bilmiyoruz ki art niyet olup olmadığını bilelim.

Canım annem bi düğün nişan olsa yengeme mutlaka yeni kıyafet alınmasını ister.Yengem de zaten dilediği gibi alır kimse de karışmaz.Yengem giyinip süslendiği zaman çok mutlu olur hayranlıkla bakar yengeme.Bize de siz eski kıyafetlerle idare edin der
Empati kurmaya çalışıyorum yerinizde olsam ben de üzülürdüm.Ama takmamak lazım.Gidin beğendiğiniz bir kıyafet alın.

Hiç bir niyet aramazdım, ne giyeceğime ne alacağıma ben karar veririm der konuyu kapatırdım, abartılacak bir şey yok.

görümcelerimi çok seviyorum onlarla yarışmıyorum hatta beraber alırız demiştim ama o internetten almış o yüzden bana öyle dedi o da işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…