Artık acil karar vermem lazım...

evet aynı fikirdeyim sizinle..işte bu yüzden karar vermek çok zor.

Doç.dr Gürkan Kayabasoglunu tavsiye ederim.. 2yil önce rinoplasti ameliyatı oldum. Sorularınızı cevaplayabilirim.

evet aynı fikirdeyim sizinle..işte bu yüzden karar vermek çok zor.
karar verdiniz mi doktora? Salih emre uregen de olabilir baktinizmi resimlerine ben bazi yaptigi burunlari cok begendim bazilarininda estetik oldugu bariz belli ediyor. ama tam oturmasi da gerekli oyuzden aylar gecmesi sart

Benim Doktorum Çankaya'da Doç. Dr. M. Gürhan Ulusoy. Bulunduğum ilde kimsenin cesaret edip de yapamadığı burun amelyatı mı yaptı. 8 yıl önce. Ve başardı.6 ay önce yine kırıldı. Burnumu çarptım. 5 gün önce amelyat oldum yine kendisine. Çok başarılı iyi bir insan tavsiye ederim.

Benim doktorum Muhammet Dilber .Cok iyi kisilikli vede isinde cok basarili bi doktor

Benim doktorum Muhammet Dilber .Cok iyi kisilikli vede isinde cok basarili bi doktor
muhammet dilberin yaptığı burunların çoğu doğal gelmiyor bana..yapılı olduğu çok belli gibi..bilmiyorum çok kararsızım ve zamanım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…