Ben eskisehirdeyim ama burda iyi doktor yok cnm ben de ankaraya bakiyorumBende eskisehirde olucam ve Cemal cingi diye bir doktor var.hakkında iyi şeyler duydum ve galiba ona gidicem.ama burda ona ameliyat olan hiç kimse yok galiba
Bende eskisehirde olucam ve Cemal cingi diye bir doktor var.hakkında iyi şeyler duydum ve galiba ona gidicem.ama burda ona ameliyat olan hiç kimse yok galiba
Senelerdir bu ameliyatı olmak istiyorum..Burnumda kemik eğriliği var ve nefes almakta güçlük çekiyorum.
İstediğim şey doğal değil çok doğal bir burun estetiği...Ailem ankarada ameliyat olmamı söylüyor oraya bile çok uzaktayız..bense istanbuldaki bir iki doktoru düşünüyorum..abdulkadir göksel veya teoman doğan gibi..
Ankaradaki biçok doktorun yaptığı burunları gördüm ve beğenmedim..serdar öztürk eren taştan tevfik sözen gibi doktorlar..Bu anlamda reklam yapmayacak..bana gerçekten fikir verecek insanlara ihtiyacım var.
Ücreti 8-10 bin olabilir.mayıs yada haziran ayında ameliyat olmaya karar verdim bu yüzden en kısa zamanda randevu almam gerek..İşini iyi yapan ve doğallığı önemseyen bir doktor önerisi bekliyorum...
Nasıl bir doktormus suan çok saskinimCemal Cingiye arkadaşım ameliyat oldu ve çok pişman. Burnunu mahvetti. İsterseniz tanıştırabilirim
Senelerdir bu ameliyatı olmak istiyorum..Burnumda kemik eğriliği var ve nefes almakta güçlük çekiyorum.
İstediğim şey doğal değil çok doğal bir burun estetiği...Ailem ankarada ameliyat olmamı söylüyor oraya bile çok uzaktayız..bense istanbuldaki bir iki doktoru düşünüyorum..abdulkadir göksel veya teoman doğan gibi..
Ankaradaki biçok doktorun yaptığı burunları gördüm ve beğenmedim..serdar öztürk eren taştan tevfik sözen gibi doktorlar..Bu anlamda reklam yapmayacak..bana gerçekten fikir verecek insanlara ihtiyacım var.
Ücreti 8-10 bin olabilir.mayıs yada haziran ayında ameliyat olmaya karar verdim bu yüzden en kısa zamanda randevu almam gerek..İşini iyi yapan ve doğallığı önemseyen bir doktor önerisi bekliyorum...
abdulkadir gökselinde yaptığı çok dğal burunlar var evet..neden iptal ettiniz?Ben de doğal burun arayışındayım.Abdülkadir Göksel den randevu aldım iptal ettim sonra.Doğal duran burunlar var fotoğraflara bakarsan ama bana sırıtanlar da var gibi geldi.
Başta evet bu dedim doğal burunlar,daha sonra tekrar inceledim bazıları çok belli ameliyat olduğu.Muhammed Dilber burunları da öyle gibi geliyor bana.doğal görünenler de var olmamış dediklerim de.Zaten kafayı yiyeceğim bu kararsızlıklaabdulkadir gökselinde yaptığı çok dğal burunlar var evet..neden iptal ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?