ne desem bilemedim...
eşin çok mu alkollüydü böyle davranırken...
normaldede böylemi yoksa...
küfürler vurmalar fln çok çok çirkin...
en doğru kararı sen verirsin hayatın hakkında eşin zaten bunun böyle gideceğini söylemiş sana...
Kocam beni seviyo diyosun ama bence sevmiyo( o yuzden yapabileceğin bise yok bence ayrılmaktan baska
Ne kadarlık evlisin hep böyle birimiydi?
Eğer bu sorunlar sonradan çıktıysa dönemsel sorunlar nedeniyle olabilir
bunlar önemli ayrıntılar..
Ama ayrıntılar olmadan şu anlattıklarına bakılırsa alışılacak gibi değil..
Ve bunlar seven birine yakışan davranışlar değil
Eşin kıymetini bilmiyorsa sen kendinin kıymetini bileceksin başka yolu yok..
Bir mektup yaz uzun uzun eve bırak ve git bi kaybetme hissini yaşasın bence..
Duygularını anlat eşine madem konuşurken seni dinlemeyip hemen sinirleniyor bu yolu seç bakalım..
hiç bu tarz bişey denedin mi?
bir kere sinirlenip gitmiştim yine ihmal ilgisizlik ve duyarsızlık mevzularından aradı açmadım mesajlar aramalar . sonra açtım gel dedi gel konuşalım . eve geldim bağırdı etti sen nasıl gidersin sen nasıl kadınsn bunu ne biçim insansın felan ..siniri geçincede sakın bi daha beni bırakıp gitme sen benim herşeyimsin koynuna yatınca huzur buluyorum bütün sıkıntılarım arınıyorum diye ..
zannetmem ki
hiçbir sevgi bu derece olsun.
hadi eşşeklik yaptı dövdü seni (sevgi gösterisi bu şekilde diyorsun ) ama yaralarına dahi derman olmuyor
işin çok çok zor, allah yardımcın olsun
aklından gitmek geliyorsa eğer
sakın kendıne engel olma, vardır yüreğinin ve hislerinin bir bildiği.
Bu olalı uzun zaman oldu demek ki..bir kere sinirlenip gitmiştim yine ihmal ilgisizlik ve duyarsızlık mevzularından aradı açmadım mesajlar aramalar . sonra açtım gel dedi gel konuşalım . eve geldim bağırdı etti sen nasıl gidersin sen nasıl kadınsn bunu ne biçim insansın felan ..siniri geçincede sakın bi daha beni bırakıp gitme sen benim herşeyimsin koynuna yatınca huzur buluyorum bütün sıkıntılarım arınıyorum diye ..
Eline boşanma celbi geldiğinde geçer bu artisttik hareketleri.Dikkat ette birgün yine sinirliyken elini boğazından çekmeyi unutmasın arkadaşım malum haberlerde neler izliyoruz. Onlarada sorsan kendince eşlerini seviyordur. Muhatap olma bir süre, yemeğini vs yap fakat onunla bir şey paylaşma bakalım sen kendini çekip uzaklaştığında hareketlerinde değişiklik oluyor mu?
seviyor diyorum evet ama bencilce seviyor diyorum .. dediğin gibi kavga ettiğimiz zaman bile sinirleniyor tekrar kavga ederek barışmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?